Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adwokat Monika Wypych

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 42-218 Częstochowa, Warszawa Częstochowa Kilińskiego 72/74 /33
Telefon: 601321830 Kom. 601-321-830
Adres e-mail: m.wypych(małpa)kamw.pl
Strona internetowa: www.kamw.pl
NIP:
5741906133
Opis działalności: Kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: Adwokat,prawnik

Ocena: 100% pozytywna 57x

Jakość usług: 100% wysoka 57x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 46x
Ceny usług: 100% niskie 28x 12x
Ilość opinii w serwisie: 57
Ilość odsłon profilu firmy: 12478
Data utworzenia profilu: 06.11.2014 22:46:52
Data ostatniej aktualizacji: 15.07.2017 15:55:19 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adwokat Monika Wypych

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie oceniam kancelarię adwokat Moniki Wypych,profesjonalne podejście do klienta i empatia tworzą doskonałe połączenie.Szczerze polecam Panią Monikę oraz jej zespół.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Katarzyna.M dnia: 28.02.2020 18:24:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa, Pani Monika była obecna na każdej sprawie, zawsze merytorycznie przygotowana i zaangażowana, w każdej chwili pomocna. Kontakt telefoniczny bardzo dobry jeśli pani Mecenas nie mogła odebrać to po chwili oddzwaniała. Moja sprawa była bardzo trudna i długa zawsze mogłam liczyć na pomoc i fachową poradę . polecam w stu procentach. Jest to kancelaria, do której w razie potrzeby na pewno wrócę ponieważ jestem zadowolona z obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 26.02.2020 19:32:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do sprawy, zetelna miłą pomoc, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 01.06.2019 11:47:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, rzetelność, skuteczność to cechy, którymi można określić kancelarię. Współpraca z Panią Mecenas przebiegała na najwyższym poziomie. Jestem jej wdzięczna i z całego serca polecam usługi Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 30.05.2019 12:12:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko na najwyższym poziomie. Jestem bardzo wdzięczna i zadowolona ze współpracy .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 15.04.2019 15:12:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawierzyłam Pani mecenas całkowicie w mojej sprawie, i opłaciło się. Ze względu na opieszałosc naszych sądów trwało to bardzo długo ale wiedziałam że doprowadzi sprawę do końca, oczywiście na moją korzyść. Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.04.2019 14:33:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo Fachowa Obsługa ,Jestem Bardzo Zadowolony.Dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Luk dnia: 12.12.2018 13:08:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Moniko - bardzo dziękuję, to pierwsze co chciałem napisać. Do czasu pierwszego spotkania w Pani Kancelarii czułem się zagubiony, nieufny i bardzo niepewny, rozczarowany niekompetencją poprzednich „adwokatów”. „Proszę mi zaufać i pozwolić pracować” te słowa będę pamiętał. Podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami, bo są one prawdziwe. Jest Pani nie tylko profesjonaliską w wykonywanym zawodzie, ale i wspaniałą osobą! Jeszcze raz bardzo Pani dziękuję! Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 12.10.2018 06:50:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Monika Wypych to profesjonalistka w pełnym tego słowa znaczeniu,rzetelna ,terminowa,posiadająca ogromna wiedzę i doświadczenie.Odpowiada na wszystkie pytania bardzo dokładnie wyjaśniając każdą kwestie.Kontakt telefoniczny,mailowy czy osobisty rewelacyjny,ogromna dbałość o dobro klienta,wsparcie na każdym etapie prowadzonej sprawy.POLECAM BARDZO PANIĄ MECENAS I JEJ KANCELARIĘ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: danusia1123 dnia: 22.05.2018 10:15:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Monika Wypych to profesjonalistka posiadająca dużą wiedzę prawniczą widoczną na każdym kroku współpracy. Zaangażowana, rzetelna i niezwykle kompetentna. W zrozumiały sposób wytłumaczyła wszystkie zagadnienia prawne rozwiewając moje wątpliwości. Na bieżąco wyjaśniała wszelkie kwestie związane z moją sprawą, a co najistotniejsze była ze mną w stałym kontakcie. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agata dnia: 25.03.2018 14:00:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Monika Wypych to profesjonalistka.Na szczególna uwagę zasługuje życzliwe nastawienie do klienta, wysoka kultura osobista.Moją sprawę Pani Monika poprowadziła najlepiej jak to możliwe.Kompetencja i doświadczenie na bardzo wysokim poziomie. Jestem bardzo wdzięczna Pani Mecenas za okazałą pomoc i pozytywne zakończenie sprawy. Z cała pewnością polecam Kancelaria Adwokacka Pani Moniki Wypych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 21.03.2018 12:14:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowosc w pelnym tego slowa znaczeniu!!!Pani adwokat dla mnie nie zastapiona ,zawsze do dyspozycji klienta .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Miroslaw dnia: 21.03.2018 12:01:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i fachowa osoba, która przedstawia sprawę w jasny i klarowny sposób. Bardzo duży plus za dostępności telefoniczną i mailową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.03.2018 10:57:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta, szybka i fachowa pomoc, doradztwo na najwyższym poziomie. Najważniejsze dobro klienta. Rozwód zamknięty na pierwszej rozprawie z orzeczeniem o winie żony... czyli prawda się obroniła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 19.03.2018 23:22:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobom poszukującym pomocy prawnej zdecydowanie polecam Kancelarię Adwokacką Pani Mecenas Moniki Wypych. Na szczególną uwagę zasługują bardzo życzliwe nastawienie do klienta i wysoka kultura osobista. Moją sprawę cywilną poprowadziła Pani Mecenas najlepiej, jak tylko było można. Na każdym etapie prowadzenia sprawy spotkałem się z łatwością nawiązywania kontaktów i terminowością, a przede wszystkim, kompetencją i doświadczeniem. Jestem bardzo wdzięczny Pani Mecenas za okazaną pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 16.02.2018 23:23:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam. Bardzo dziękuje Pani Adwokat Monice Wypych za poprowadzenie mojej sprawy rozwodowej. Sprawa rozwodowa zakończona na pierwszej rozprawie na moich warunkach z orzeczeniem winy. Pełen profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i na spotkaniach. Potrafi dodać otuchy tak by być dzielną. Pomogła mi w bardzo trudnej sytuacji. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.01.2018 17:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłem się z problemem do Pani Adwokat i w 48 godzin było po sprawie, na moją korzyść /sprawa z wykroczenia k.k./ w związku z tak krótkim okresem zaangażowania Kancelarii koszt zastępstwa został pomniejszony o połowę należności cóż więcej można dodać.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zbyszek P dnia: 14.01.2018 08:48:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelnie i profesjonalnie, bardzo dobry kontakt z mec. Wypych wsparcie i życzliwość,polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 05.01.2018 12:25:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani Moniki Wypych reprezentowała mnie przed sądem. Profesjonalne podejście zarówno do obowiązków, jak i kontaktów z klientem. Komunikacja przebiegała bez problemów. Polecam we wszystkich przypadkach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 27.12.2017 17:22:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzetelnie,profesjonalnie,bardzo dobry kontakt z mec.Wypych i mec.Wojnakowską ,wsparcie i życzliwość,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 31.10.2017 10:38:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i rzetelność.Rozwód z orzeczeniem o winie żony już na pierwszej rozprawie. Pani Mecenas zawsze znajdzie czas na spotkanie, odbiera telefony,rozmową rozwiewa wszelkie wątpliwości i wszystko klarownie wyjaśnia. I w całej tej trudnej życiowej sytuacji- po prostu wspaniały człowiek .Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur P. dnia: 25.09.2017 19:55:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Monika Wypych to osoba bardzo rzetelna i skuteczna. Prowadziła moją sprawę o rozwód z orzekaniem o winie męża. Dzięki jej doświadczeniu i profesjonalnemu podejściu do tematu uzyskałam go już podczas drugiej rozprawy. Fachowo wyjaśnia wszystkie wątpliwości i udziela niezbędnych informacji. Bezproblemowy kontakt telefoniczny czy mailowy. Do wysokich kompetencji należy dodać również dużą życzliwość i ludzkie podejście w całym stresie związanym z przeżyciem jakim jest rozwód. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa GK dnia: 31.07.2017 15:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i fachowa osoba, która przedstawia sprawę w jasny i klarowny sposób. Bardzo duży plus za dostępności telefoniczną i mailową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tom dnia: 03.07.2017 19:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i fachowa pomoc zawsze można liczyć na panią mecenas Monikę Wypych również na kontakt telefoniczny i email
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 12.06.2017 16:04:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla Pani Mecenas Monika Wypych nie ma rzeczy niemożliwych, pełen profesjonalizm i zaangażowanie,bsługa na najwyższym poziomie,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Zych dnia: 30.05.2017 12:09:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm , skuteczność w działaniu. Z czystym sumieniem polecam panią mecenas Monikę Wypych i jeszcze raz ogromnie dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Błaszkiewicz dnia: 23.05.2017 09:17:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Monika Wypych to profesjonalista potrafi doskonale argumentować.Mając takiego adwokata czujesz się pewnie.Jest osobom bardzo rzetelną godną polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 15.05.2017 20:07:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Monika Wypych to profesjonalistka-jest konkretna, potrafi doskonale argumentować.Nie ma problemu ze skontaktowaniem się telefonicznie i e-mailem.Naprawdę rzetelny i dobry adwokat z Częstochowy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agata dnia: 14.05.2017 19:19:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, dużo wsparcia i życzliwości. Pani Monika oraz Pani Ania są niesamowite. Sprawy oczywiście wygrane. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Beata dnia: 11.05.2017 21:53:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W razie problemów na pomoc adwokata można liczyć 24/7 Naprawdę bardzo sprawnie i skutecznie działająca kancelaria. Szczególne uznanie dla prowadzącej moją sprawę p. Wojnakowskiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 27.03.2017 17:20:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas to doświadczenie I fachowość. Juz po pierwszej wizycie w kancelarii Pani adwokat wiedziałem ze moja sprawa będzie prowadzona profesjonalnie.Rzetelna informacja na każdym etapie postępowania.Sprawa dzięki Pani adwokat z zakończyła się pomyślnie dla mnie.Dziekuje.Polecam kancelarie adwokacka mecenas Moniki Wypych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Boguslaw dnia: 27.03.2017 12:26:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług Moniki Wypych. Jest osobą bardzo rzetelną, fachową oraz kompetentną, godną polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 25.03.2017 11:01:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko dopięte na ostatni guzik, zawsze miła atmosfera pełna wsparcia. Bardzo duży profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karina dnia: 23.03.2017 21:48:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretne i sprecyzowane dzialania Pani Mecenas spowodowaly, że kolejne rozprawy postępowania toczyly się sprawnie i po mojej myśli. Wsparcie podczas postępowania w nieoceniony sposób oszczędzilo moje nerwy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 20.03.2017 22:54:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam Panią Monikę Wypych bardzo kompetentna osoba i miła ..
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 20.03.2017 22:36:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprosiłam o pomoc w mojej sprawie Pani Monika pomogła mi jak najlepiej mogła jestem bardzo wdzięczna. Adwokat godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna Zielińska dnia: 20.03.2017 19:57:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą kancelarie Pani Moniki Wypych jestem bardzo zadowolona z jej usług, jest wspaniałym człowiekiem jak i Adwokatem, kompetentna i dążąca do zamierzonego celu. Rozmowa z Pania Monika to czysta przyjemnosc, nie ma problemu z kontaktowaniem, gdy nie może zawsze oddzwoni, mozna liczyć na wsparcie i pomoc w nocy o północy. Dziękuje Pani Moniko, że są jeszcze tacy wspaniali ludzie. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna. dnia: 27.01.2017 08:26:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług Kancelarii adwokackiej adw.Moniki Wypych Otrzymałam nie tylko fachową pomoc prawną ale również życzliwość i wsparcie. Moje sprawy zostały załatwione w sposób szybki i profesjonalny. Mogłam liczyć na rozmowę telefoniczną i poradę prawną w każdym momencie. Pani adw. Monika Wypych jest osobą o wysokiej kulturze osobistej, do spraw podchodzi w sposób życzliwy jednocześnie profesjonalnie. Polecam Kancelarie adw. Moniki Wypych !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 16.01.2017 14:03:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani adwokat Monice Wypych dostałam rozwód na pierwszej rozprawie, bardzo sympatyczna profesjonalna kompetentna osoba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 11.01.2017 18:52:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MIELISMY PRZYJEMNOSC WSPOLPRACOWAC Z PANIA ADWOKAT MONIKA WYPYCH Z CZYSTYM SUMIENIEM MOZEMY POLECIC TE KANCELARIE:FACHOWA;RZETELNA OBSLUGA I PELNE ZAANGAZOWANIE W PROWADZENIE SPRAWY.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KLIENCI Z KRAKOWA dnia: 29.11.2016 12:23:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Monika Wypych jest osobą kompetentną i posiadającą dużą wiedzę, a po sposobie przeprowadzenia sprawy można wnioskować, że mimo młodego wieku, posiada również spore doświadczenie. Rozmowa z Panią Mecenas jest konkretna i rzeczowa – co uważam za duży plus (zwłaszcza po kontakcie z innym przedstawicielem palestry częstochowskiej). Dużym atutem w dzisiejszych czasach jest też bardzo dobry kontakt poprzez e-mail - zawsze mogłem liczyć na szybkie i wyczerpujące odpowiedzi. Ponadto należy wspomnieć o bardzo sympatycznym zachowaniu Pani aplikant pracującej w kancelarii – a to też jest ważne (przynajmniej dla mnie), zwłaszcza podczas pierwszej wizyty w kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było takiej potrzeby :)
Opinia dodana przez: Arkadiusz Ciura dnia: 20.10.2016 23:11:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Monika Wypych bardzo mi pomogła w sprawie rozwodowej. Przygotowanie odpowiedzi na pozew, było bardzo rzeczowe. Dlatego wyrok na moją korzyść został uzyskany już na pierwszej rozprawie, bez używania materiału dowodowego i dodatkowej walki. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 11.10.2016 11:22:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Monika Wypych prowadziła moją sprawę rozwodową. Sam rozwód był dla mnie koszmarnym przeżyciem gdyż doszło do niego w wyniku zdrady żony. Dzięki doświadczeniu i trafnym radom Pani Moniki nie doszło do wojny na sali sądowej. Rozwód otrzymaliśmy na pierwszej rozprawie. Każdy kontakt z Panią Moniką studził emocje i pozwalał podejmować racjonalne decyzje. Jestem jej bardzo wdzięczny za życzliwość i empatię. Polecił mi Panią Mecenas kolega i nie mogłem lepiej trafić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ZPM dnia: 13.09.2016 11:01:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Monika Wypych, nie tylko wygrała moją sprawę o podwyższenie alimentów na pierwszej rozprawie ale również zaangażowała się w udzielaniu pomocy prawnej w zupełnie innej sprawie, która jest w toku. Mogę teraz z nadzieją patrzeć w przyszłość. Dziękuję Pani za pomoc i rzetelne zaangażowanie. Numer dostałam z polecenia, więc o teraz ja polecam innym w razie problemów jakie napotykamy w codziennym życiu
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wioletta D. dnia: 12.07.2016 17:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i rzetelna obsługa.. Kancelaria godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SPB dnia: 12.07.2016 16:30:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług Kancelarii Pani Mecenas Moniki Wypych. Sprawa została przeprowadzona w sposób bardzo profesjonalny. Pani Mecenas jest kompetentna , rzeczowa a co najważniejsze jej działania są skuteczne. Jest to równocześnie osoba życzliwa ,sympatyczna cierpliwie odpowiadająca na wszelkie pytania Dzięki Niej przejście przez trudne często bolesne sprawy jest łatwiejsze. Polecam kancelarie.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 21.06.2016 11:46:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO DOBRA FACHOWA RZETELNA POMOC PANI MECENAS MONIKI WYPYCH SZYBKO ODPOWIADA NA PYTANIA DROGĄ MAILOWĄ JAK I TELEFONICZNĄ SPRAWĘ STAWIA BARDZO JASNO ZROZUMIALE POLECAM PANIĄ MECENAS MONIKĘ WYPYCH KANCELARIA NAPRAWDĘ NA WYSOKIM POZIOMIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: RENATA W. dnia: 16.06.2016 23:53:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa, rzetelna i miła obsługa ze strony Pani Moniki Wypych. Kontakt bezpośredni o niemal dowolnej porze. No i najważniejsze: sprawa, którą dla mnie poprowadziła została przez nas wygrana, co tylko potwierdza powyższe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil Magiera dnia: 16.06.2016 10:19:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie najbardziej rzetelna, profesjonalna i skuteczna w swoich działaniach kancelaria w Częstochowie. Obsługa miła, sympatyczna, przystępna ale zarazem wysoce kompetentna i zaangażowana w sprawę jaką prowadzi. Polecam do skorzystania z usług tej kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 14.06.2016 13:22:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm pod każdym względem! Pani Mecenas w pełni zaangażowana w sprawę, bardzo konkretnie, rzeczowo i wnikliwie. Każde moje pytanie odnośnie sprawy prowadzonej przez Panią Mecenas Monikę Wypych spotkało się z bardzo obszerną odpowiedzią. Wszystko zostało mi dokładnie wytłumaczone. Pani Mecenas szybko odpowiadała na pytania drogą mailową, bezproblemowy kontakt telefoniczny. Z czystym sumieniem polecam Kancelarię Adwokacką Pani Mecenas Moniki Wypych, współpraca przebiegała wzorowo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 14.06.2016 12:16:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest cudownym człowiekiem:-) pomogła nam,w bardzo ciężkiej sytuacji. Pani Mecenas będziemy wdzięczni do końca życia. Polecam wszystkim gorąca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja08 dnia: 14.06.2016 12:01:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadziła mój rozwód. Bardzo rzetelna i kompetentna osoba. Wyjaśniła mi co powinien obejmowac rozwod zebym nie musiala załatwiać juz nic później w kolejnych postępowaniach. Sprawa byla świetnie przygotowana choc bardzo skomplikowana.Czulam ze na prawde jestem w dobrych rekach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina Z. dnia: 13.06.2016 23:01:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adw.Monika Wypych to osoba godna polecenia,sympatyczna i konkretna,służy fachową pomocą,przedstawiając sprawę jasno i zrozumiale.Zawsze dostępna telefonicznie i meilowo.Osobiście jestem bardzo zadowolona z usług Pani Adw. Moniki Wypych > DZIĘKUJĘ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Matyjaszczyk dnia: 20.01.2016 12:36:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i fachowa osoba, która przedstawia sprawę w jasny i klarowny sposób. Bardzo duży plus za dostępności telefoniczną i mailową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 02.09.2015 11:01:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli komuś zależy żeby jego sprawa potoczyła się nie w kierunku "jakoś to będzie" a "będzie najlepiej jak może być", to polecam adwokat Monikę Wypych. Jasno przedstawia sytuację, najkorzystniejsze rozwiązanie i to osiąga. Z kontaktem nie ma problemu. O postępach w sprawie informuje na bieżąco. Mając takiego adwokata można się przestać martwić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rafski dnia: 09.07.2015 19:41:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście jesteśmy zadowoleni z pracy Pani mecenas Moniki Wypych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 18.06.2015 12:40:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Monika Wypych ,moim zdaniem byla najwlasciwsza osobą ktora mogam wybrac do prowadzenia mojej sprawy.Pani Monika jest moim zdaniem swietnym adwokatem i przesympatyczna osoba ,do ktorej jesli jeszcze zajdzie taka potrzeba ,zglosze sie o pomoc w prowadzeniu sprawy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Liberadzka Elzbieta Anna dnia: 17.06.2015 07:56:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją