Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adw. Anna Frąk

Zawód: Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 64-920 Piła, Złotów, Jastrowie, Okonek Piła Al. Powstańców Wielkopolskich 12
Telefon: Kom. 505 186 749
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-pila.com.pl
Strona internetowa: adwokat-pila.com.pl
Opis działalności: Porady prawne Słowa kluczowe: prawnik, adwokat, radca prawny, kancelaria

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2231
Data utworzenia profilu: 2013-11-21 16:15:45
Data ostatniej aktualizacji: 2017-07-15 12:33:58 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adw. Anna Frąk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat i tani.Dzieki Pani Mecenas sprawa wygrana.Polecam z calego serca.Dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-11-27 22:25:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo dobry kontakt profesjonalne podejście do sprawy przykłada się w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-22 18:46:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, usługa na wysokim poziomie, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka Sobczak dnia: 2017-06-22 09:21:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia o usługach Pani Anny może być tylko pozytywna. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obrotu sprawy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agricola dnia: 2017-06-22 08:50:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła osoba, empatyczna i chętna pomóc. Jestem zadowolona z przebiegu współpracy, jak i samego obrotu sprawy. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KJ dnia: 2017-06-21 21:09:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ania prowadziła moją sprawę o widzenia, którą byłam bardzo zestresowana. Wszystko odbyło się sprawni i rzetelnie. Mogłam liczyć na pomoc i wsparcie. Polecam ciepło ! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-21 17:59:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaangażowana w swoją pracę, solidna, posiada dobry kontakt z ludźmi. Przed rozprawa Pani Anna wyjaśnia szczegółowo jak przebiega cała rozprawa.Potrafi zająć rozmową, odstresowac, dać cenne porady i wskazówki.Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Rzetelnie przeprowadzona rozprawa zakończona sukcesem.Pelen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KM dnia: 2015-07-31 10:17:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadziła moją sprawę. Rozwód szybko, tanio, bezboleśnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2014-12-10 19:11:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i skutecznie. Pani adwokat bardzo rzetelna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. dnia: 2014-05-27 13:38:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa obsługa. Pani Mecenas pomogła, a myślałam że nie da się z moją sprawą nic zrobić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2013-11-21 16:17:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją