Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Oskar Miłoń

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-456 Łódź Piotrkowska 257A
Telefon: Kom. 694505273
Adres e-mail: adw.oskar.milon(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.kieler-milon.pl
NIP:
7251851696
Opis działalności: Kompleksowa obsługa prawna osób fizycznych i firm. Słowa kluczowe: CHF, franki, Odszkodowania, obsługa prawna, sprawy karne, cywilne, rozwody, spadki, windykacja, egzekucja, dział, spadek, rodzinne, dobry skuteczny adwokat, taxi, bankowe

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 12x 3x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 3877
Data utworzenia profilu: 2014-05-28 11:51:31
Data ostatniej aktualizacji: 2017-07-09 14:46:59 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Oskar Miłoń

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Miłonia. Przede wszystkim najważniejszy jest fakt, iż zawsze rozmawiam z Mecenasem i wie czego sprawa dotyczy. Po spotkaniach w kancelarii zawsze jestem dobrze poinformowana i wiem jaki jest postęp w sprawie kredytu frankowego. Na ostatniej rozprawie nie zostawił suchej nitki na obrońcy Getin Banku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kredyt 2007 dnia: 2017-11-21 21:49:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokata przyznał mi sąd z urzędu. Nawet się niepodziewałam, że nie mając pieniędzy otrzymam tak fachową pomoc. Życzę wszystkim takiego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2017-07-23 19:41:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny i doskonale przygotowany merytorycznie w sprawach frankowych. Byłem w wielu kancelariach w sprawie mojego kredytu w Chf w banku millenium. Obsługa mecenasa jak w topowych warszawskich kancelariach a ceny niższe. Polecam bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K. Miller dnia: 2017-06-22 10:12:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z uwagi na moje duże zadowolenie z uslug Adwokata Oskara Miłonia postanowiłam wyrazić swoją Z uwagi na moje duże zadowolenie z uslug Adwokata Oskara Miłonia postanowiłam wyrazić swoją wdzięczność i uznanie na przedmiotowym portalu. Sprawa majątkowa i uznanie na przedmiotowym portalu. Sprawa majątkowa została poprowadzona rzetelnie i najważniejsze że skutecznie. Mam porównanie z innymi adwokatami i musze przyznać że Pan Miłoń wyróżnia się wysoką kulturą osobistą oraz zaangażowaniem w prowadzoną sprawę. Dziękuję i polecam. Klaudia Zagórna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia Zagórna dnia: 2017-02-11 17:47:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pomocy Pana Oskara Miłonia udało mi się uregulować kwestie urzędowe dotyczące mojego nieślubnego dziecka. Kontakt do niego otrzymałam z Domu Samotnej Matki przy ul. Broniewskiego w Łodzi, który prawnik obsługuje. jestem zadowolona i polecam tego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: samotnie wychowująca dnia: 2017-01-05 17:09:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam Kancelarie Adwokacką Oskara Miłonia. Pomógł mi w bardzo trudnej sprawie związanej z narkotykami. Sprawę umożono, dzięki profesjonalizmowi Pana Oskara. Jestem mu dozgonnie wdzięczny. Jest to zdecydowanie jeden z niewielu adwokatów, który proponuje rzetelną i fachową pomoc za rozsądne pieniądze adekwatne do zarobków w naszym kraju.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2016-10-13 17:04:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry. Adw. Oskar Miłoń wygrał dla mnie trzy sprawy przeciwko PKO BP. Jestem niezmiernie ukontentowana, gdyż wcześniej konsultowałam się z dwoma radcami prawnymi, którzy stwierdzili że spraw nie da się wygrać. Panie Mecenasie jestem Pana klientka do końca świata i jeden dzień dłużej. Z poważaniem Teresa Krychowiak
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa Krychowiak dnia: 2016-07-05 13:05:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec w zakresie walki z bankami w związku z kredytami frankowymi. Obsługuje Stowarzyszenie Pro Futuris Łódź więc zna się na rzeczy. Polecam kto ma problem z kredytem walutowym bo warto. Radosław
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Radosław dnia: 2016-01-14 17:41:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim Mecenas ma czas dla klienta, a nie odprawia z kwitkiem po 5 min rozmowy jak inni. Rzeczowy, cierpliwy i stanowczy. Jestem zadowolony z udzielonej porady, która okazała się nadzwyczaj skuteczna. Polecam z czystym sumieniem. Kazimierz Szczot
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kazimierz Szczot dnia: 2015-09-30 11:53:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny Prawnik, miły Człowiek, miła współpraca rozsądne ceny i jasny co bardzo ważne system rozliczeń bez żądania nie spodziewanych kosztów dodatkowych. Załatwił moją sprawę o pieniądze skutecznie i bardzo szybko. Gdyby takich Prawników w Polsce było więcej to poziom usług prawnych i świadomości prawnej społeczeństwa byłby do pozazdroszczenia. Aktualnie zmienił adres siedziby kancelarii. ul. Piotrkowska 257a w Łodzi www.kieler-milon.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna W. dnia: 2015-07-08 12:08:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z obsługi prawnej Pana Oskara Miłonia, sympatyczny i profesjonalny a najważniejsze skuteczny! Polecam, jeżeli ktoś chciałby dopytać o Pana Oskara to proszę do mnie napisać: bart_lodz@yahoo.com
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2015-05-29 08:03:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas przeprowadził mój rozwód a następnie sprawę o podział majątku. Jestem bardzo zadowolona z obsługi prawnej adw. Oskara Miłonia. Rzetelny zrównoważony mężczyzna. Warto skorzystać w potrzebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa Kwapisz dnia: 2015-02-14 09:01:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekspert w zakresie egzekucji. Polecam dłużnikom. Nie ma spraw beznadziejnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: upadły biznessman dnia: 2014-09-11 16:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kultularny i skuteczny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2014-08-03 23:15:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa rozwodowa poprowadzona szybko rzeczowo, bez zbędnych emocji z alimentami na moją korzyść.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa szczęśliwa rozwódka dnia: 2014-06-02 13:59:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny profesjonalista. Nie owija w bawełne i nie ściemnia. Szanuje czas klienta. Wywalczył uniewinnienie pomimo, iż inni adwokaci sugerowali abym poddał się karze. Należny szacuneczek.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzychu z Bałut dnia: 2014-05-28 11:58:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją