Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Joanna Kowalska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 53-632 Wrocław Łęczycka 1
Telefon: Kom. 603 366 969
Adres e-mail: kancelaria(małpa)jk-adwokat.pl
Strona internetowa: jk-adwokat.pl
NIP:
754-267-92-33
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat wrocław, prawo karne, wykroczenia, błędy medyczne, odszkodowania, spadki

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 897
Data utworzenia profilu: 2015-05-19 11:48:26
Data ostatniej aktualizacji: 2017-07-06 13:11:14 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Joanna Kowalska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odzyskanie mojego prawa jazdy bardzo sprawnie przeprowadzone,sama sprawa w sądzie też super, jeśli wogóle można tak powiedzieć o sądzie, bo stres jest ogromny, tylko z panią mecenas u boku duuuuużo mniejszy :) pani adwokat Joanna Kowalska przedstawiła mi wszystkie możliwości, za i przeciw, zawsze była otwarta na rozmowę czy spotkanie, czuwała nad wszystkim i pilnowała co trzeba. Polecam bardzo bo pani adwokat Kowalska daje na prawdę poczucie bezpieczeństwa i wie co robi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karo dnia: 2017-11-10 17:54:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zanosilo się że troche posiedze, mialem już sankcje ale zaraz wyszedlem bo adwokatka Kowalska zbiła pare zarzutów ostra jest ;) dostałem nauczke ale dzięki pomocy mecenaski rozeszlo się po kościach bo w sumie dostałem zawiasy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: . dnia: 2017-10-26 15:25:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Joanna pomogła mi w trudnej sprawie alimentacyjnej, a jak wiadomo sprawy rodzinne to zawsze dużo emocji. Byłam kłębkiem nerwów, ale profesjonalizm i zainteresowanie jakie wykazała Pani Joanna pozwoliło mi się uspokoić. Po prostu bijąca od niej siła i pewność udzieliła się także mi. Bardzo dziękuję za poświęcony mi czas, a także za miłe rozmowy nie tylko o sprawie ;) Serdecznie pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria R. dnia: 2017-10-04 21:25:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do prawników podchodzę z obawą, ale Pani Joanna rozwiała moje wątpliwości na pierwszym spotkaniu. Zleciłem Pani Joannie Kowalskiej dwie sprawy dotyczące odzyskania pieniędzy od ubezpieczyciela i instytucji finansowej. Pozwy zostały napisane świetnie, a co ważniejsze skutecznie! W obu przypadkach Pani Joanna dopytała i umieściła w pismach informacje, na które sam bym nie wpadł i nie wiedział, że mogą być istotne. Te pozwy i dociekliwość Pani Joanny spowodowały, że odzyskałem większe kwoty niż myślałem. Kolejne sprawy również zlecę Pani Joannie. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2017-09-05 20:38:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na Panią Mecenas trafiłam przypadkiem i jestem wdzięczna za takie zrządzenie losu. Współpracujemy już od kilku lat. Prowadziła i prowadzi sprawy moje i innych osób z mojej rodziny. Karne i cywilne. Zawsze perfekcyjnie przygotowana, zaangażowana i dociekliwa, zwraca uwagę na najmniejsze szczegóły, które często mają potem znaczenie i ma wyjątkowy dar do wpadania na nietypowe (i co najważniejsze skuteczne) pomysły. Pilnuje sprawy i informuje na bieżąco co się dzieje przez co zawsze czuję się bezpiecznie. Nie wyobrażam sobie już innego adwokata i mam nadzieję, że Pani Mecenas będzie zawsze pomagać mi i mojej rodzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wierna klientka dnia: 2017-07-05 19:52:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysokość wygranego odszkodowania znacznie przerosła moje oczekiwania :) Jeszcze raz Pani Asiu dziękuję serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. dnia: 2015-06-16 14:29:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją