Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

NZOZ Uromedical s.c. Jacek Panek

Zawód: Urolog 
Adres: Dolnośląskie, 53-501 Wrocław Grabiszyńska 35/93
Telefon: +48 71 78 444 14 Kom. 602 173 727
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://www.uromedical.pl/
Opis działalności: Urolog Chirurg dr n. med. Jacek Panek Słowa kluczowe: urolog chirurg jacek panek wrocław kamica nerkowa nerka dolnyśląsk lekarz specjalista doktor

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3370
Data utworzenia profilu: 19.06.2017 11:50:08
Data ostatniej aktualizacji: 19.06.2017 11:50:08 

Opinie o NZOZ Uromedical s.c. Jacek Panek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość Pana Panka jest bezdyskusyjna, Zabieg udany w 101% 2 mie. po leczeniu i zero problemów urologicznych. a wcześniejsze leczenie które trwało 4 lata było bezcelowe. Dobra diagnoza Pana doktora i jestem jak młodzieniaszek . a mam 59 lat. Bardzo , Bardzo dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ireneusz dnia: 29.06.2020 18:28:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor leczył mnie 3 tygodnie, teraz mogę normalnie oddawać mocz. wcześniejsze leczenie 2 letnie nic nie dawało. Bardzo polecam jako Człowieka i specjalistę .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mieczysław miler dnia: 16.12.2019 15:32:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały fachowiec urologi, Opieka Pana doktora Jacka Była znakomita od początku do końca leczenia .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Janik dnia: 04.07.2018 13:17:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity urolog!!! prostata jak nowa . Polecam, Polecam, Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antek dnia: 11.04.2018 22:35:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz z powołania a nie dla pieniędzy . Polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 08.02.2018 14:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor to człowiek na wysokim poziomie, a jako fachowiec bez zarzutu. Pomógł mi jak żaden inny specjalista. Bardzo polecam Pana Jacka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dana dnia: 21.08.2017 09:35:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tylko pozytywne słowa można powiedzieć o Panu Jacku. Jako Lekarz i Człowiek znakomity i godny zaufania. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 06.07.2017 15:20:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec i tyle nic ująć nic dodać.Dziękuje za wyprowadzenie mojej osoby na szczyty zdrowia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 03.07.2017 17:38:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z przedmówcami , fachowiec w 100% można polecać z czystym sumieniem . Anna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 22.06.2017 14:14:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity specjalista , leczony byłem u Pana Jacka 4 miesiące i wszystko zakończyło się pełnym sukcesem. Jestem teraz zdrowym człowiekiem. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 20.06.2017 09:15:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity specjalista , realnie uratował mi życie. Jestem pełen podziwu jak bardzo się mną Pan Jacek zaopiekował i nadal to robi. z czystym sumieniem mogę polecić jako lekarza i człowieka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 19.06.2017 11:50:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją