Opinie o GROUP24 SP.Z.O.O. Lublin

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GROUP24 SP.Z.O.O.

Zawód: Detektyw 
Adres: Lubelskie, Lublin
Telefon:
Adres e-mail: biuro(małpa)detektyw24.pl
Strona internetowa: www.detektyw24.pl
Opis działalności: usługi detektywistyczne,wywiad gospodarczy Słowa kluczowe: biuro detektywistyczne, usługi detektywistyczne, dowody zdrady, wywiad gospodarczy, agencja detektywistyczna, detektyw24

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2003
Data utworzenia profilu: 2013-01-10 09:51:15
Data ostatniej aktualizacji: 2017-06-19 08:43:56 

Opinie o GROUP24 SP.Z.O.O.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki ustaleniom i wywiadowi środowiskowemu odnalazlam swoją niepoznaną rodzinę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Oliwka dnia: 2013-08-12 21:39:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomoc Pana Szarugi jest nieoceniona. Bardzo dziękuję za pomoc. Pan Szaruga jest profesjonalistą, posiada szeroką wiedzę w swoim zawodzie. Godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-10 10:12:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również jestem zadowolona z ich usług, wykryli podsłuch wiec jest dobrze. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-04 10:44:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: CO to za bzdury, ja juz znam ich troche czasu i pomogli mi w paru sprawach i jestem im dzisiaj to wdzięczna bo nie wiem co by się dzisiaj ze mna dzialo. Sa porzadni i mozna na nich polegac. POLECAM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-28 12:44:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No jestem bardzo zaskoczona, ze ktoś tutaj tak źle ich ocenił, to niemożliwe, ja korzystałam z ich usług i jestem do dzisiaj bardzo zadowolona, wspominam ich bardzo miło. Wszystko szło tak jak oczekiwałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-28 08:34:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zadnych zastrzezen, firma się sprawdziła doskonale. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-10 09:51:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją