Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Krzysztof Bilski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Śląskie, Gliwice
Telefon: Kom. 606656005
Adres e-mail:
Strona internetowa: kancelaria-prawna-gliwice.pl
NIP:
5492007245
Opis działalności: kancelaria radcy prawnego Słowa kluczowe: prawo, rozwody, obsługa firm, sprawy majątkowe, odszkodowania, sprawy spadkowe, windykacja należności

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 8x 4x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 1608
Data utworzenia profilu: 2017-04-25 20:32:42
Data ostatniej aktualizacji: 2017-06-06 11:00:57 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Krzysztof Bilski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja akurat zgłosiłem się do kancelarii w sprawie karnej. Myślałem, że będzie po mnie. Dwa mocne zarzuty. Ale udało się mam wyrok w zawiasach. Lepiej być nie mogło, naprawdę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Słowak dnia: 2017-08-09 11:22:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny, kompetentny, rzetelny i słowny. Bardzo szybko załatwił sprawę nie do załatwienia. Zna się na swojej robocie. Teraz mogę nadal spokojnie prowadzić swoją firmę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Waldemar P dnia: 2017-07-24 13:33:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, chciałam podzielić się swoją opinią. Spadek nie raz jest potężną kulą u nogi a szczególnie jeśli w gre wchodzą potężne długi. W moim przypadku Pan Mecenas dokonał cudu. Będę Pana polecać z czystym sumieniem. Uspokoił Pan zszargane nerwy i przywrócił spokój w naszej rodzinie. Jesteśmy bardzo wdzięczni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta z Rodziną dnia: 2017-07-03 08:23:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa gospodarcza, bardzo dla mnie ryzykowna bo mogłem stracić wszystko a jednak się udało:))) Brawo Panie Bilski!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek W dnia: 2017-06-23 09:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z obsługi tej kancelarii a mecenas zna się na swojej pracy. Duża wiedza i empatia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna J. dnia: 2017-06-22 10:57:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma lepszej kancelarii w Gliwicach. Po pierwsze pełen profesjonalizm po drugie pełna kultura a po trzecie niskie ceny. Nie żałuję ani jednej wydanej złotówki bo lepiej być nie mogło. Duża wiedza i duże kompetencje. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kacper dnia: 2017-06-09 12:17:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Panu Bilskiemu mogę nareszcie spać spokojnie. Wygrałam sprawę, z byłym pracodawcą i odzyskałam dobre imię. Z czystym sumieniem polecam kancelarię Pana Bilskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2017-06-08 19:52:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super kancelaria. Radca prawny zawsze punktualny i przygotowany. Trzyma rękę na pulsie i sam przypomina o terminach. Moja opinia nie może być inna jak tylko pozytywna. Wysoka jakość usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr z Pyskowic dnia: 2017-06-07 13:18:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny i sumienny prawnik. Bardzo gorąco polecam bo to prawnik z powołania. Bardzo przykłada się do sprawy i zawsze jest z nim kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2017-06-07 13:05:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Wyciągnął mnie z dużych kłopotów. I przede wszystkim podszedł do mnie ze zrozumieniem, a nie jak inni prawnicy u których byłem co traktowali każdego klienta tak samo. Duża wiedza, a przede wszystkim co widać duże doświadczenie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2017-05-25 17:44:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Dzięki niemu wygrałem sprawę , która teoretycznie była nie do wygrania. Bardzo, bardzo dziękuję i polecam. Mecenas o duzej wrażliwości i bardzo dużej wiedzy. Dzięki niemu znowu uwierzyłem w sprawiedliwość. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2017-05-24 08:17:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny i kompetentny mecenas, właśnie zakończył moją sprawę pełnym sukcesem!!!!!!!!! Gorąco polecam. Bardzo dziękuję mecenasie za wygraną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kadrowa z Gliwic dnia: 2017-05-18 13:09:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, dzięki niemu wygrałem sprawę rozwodową z żoną, gdzie z trudnej dla mnie sytuacji udało się załatwić wszytko na jednej rozprawie dzięki mediacji Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek G. dnia: 2017-05-08 20:41:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją