Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Tomasz Polaczy

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-026 Katowice Wojewódzka 23/2
Telefon: 692-622-739
Adres e-mail: kancelaria(małpa)polaczy.pl
Strona internetowa: www.adwokat.polaczy.pl
NIP:
639-180-40-12
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat, obrońca, kancelaria, porady prawne, rozwód

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 4862
Data utworzenia profilu: 2012-03-15 21:09:01
Data ostatniej aktualizacji: 2017-06-04 16:56:58 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Tomasz Polaczy

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas osoba godna zaufania zna sie na swojej pracy wszystko na wysokim poziomie i przedewszystkim liczy sie dla niego osoba a nie traktuje nas jak przedmiot polecam z calego serca.wszystkie sprawy a bylo ich mnustwo i nadal sa zalatwiane sa na plus
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka rabaniuk dnia: 2018-02-03 14:13:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Polaczy prowadził mi kilka spraw, rozwód przed SO Katowice, podział majątku przed SR Katowice i wszystko skonczylo sie pozytywnie. Jak bede znow potrzebowala pomocy, to na pewno skorzystam. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara Wilczek dnia: 2017-06-04 16:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Polaczy pomógł mi w sprawach związanych z domem - najpierw postępowanie spadkowe, później dział spadku a na końcu w sprawie o zachowek. Wszystkie postępowania zakończyły się zgodnie z moimi oczekiwaniami, dlatego z czystym sumieniem mogę polecić Pana adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2014-07-05 11:35:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas z sukcesem prowadził mi sprawę karną przed Sądem Rejonowym w Mysłowicach. Jestem bardzo zadowolony z jego pomocy, która uchroniła mnie przed więzieniem. W przyszłości w razie potrzeby na pewno ponownie skorzystam z profesjonalizmu p. Mecenasa Polaczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Artur Sakiewicz dnia: 2014-01-28 22:12:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam pana mecenasa Polaczy, albowiem w świetnym stylu udzielił mi pomocy prawnej w sprawie o dział spadku i zniesienie współwłasności toczącej się przed Sądem Rejonowym w Gliwicach. Sprawa zakończona naszym sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Maria Golik dnia: 2014-01-02 22:57:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas pomimo młodego wieku jest świetnym fachowcem w sprawach karnych. Z sukcesem poprowadził mi sprawę o wykroczenie (kolizja drogowa), w której zostałem uniewinniony. Jeśli w przyszłości ponownie wpadnę w problemy z prawem, to na pewno udam się do mecenasa Polaczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 2013-12-17 23:30:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny fachowiec, konkretny, kompetentny, punktualny. Mogę z czystym sumieniem polecić tego adwokata, gdyż moja sprawa zakończyła się sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-15 21:14:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją