Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

JAMACH Jakub Machometa

Zawód: Elektryk 
Adres: Lubelskie, 22-540 Lublin Dołhobyczów Polna 33
Telefon: Kom. 609 119 656
Adres e-mail: biuro(małpa)jamach.pl
Strona internetowa: http://www.jamach.pl/
NIP:
9191790258
Opis działalności: Wykonywanie instalacji elektrycznych Słowa kluczowe: elektryk, pomiary elektryczne, instalacje elektryczne, montaż urządzeń

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 122
Data utworzenia profilu: 2017-05-29 12:45:07
Data ostatniej aktualizacji: 2017-05-29 12:45:07 

Opinie o JAMACH Jakub Machometa

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pilnie potrzebowaliśmy elektryka (awaria w domu) namiar na fachowca znaleźliśmy właśnie dzięki tej stronie. Jesteśmy zadowoleni z usług świadczonych przez p. Jakuba, instalacja została naprawiona, polecam tego fachowca wszystkim których maja problem z prądem w domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna Kosak dnia: 2017-07-24 12:25:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Wszystkie prace zostały wykonane w umówionym terminie. Co więcej widać ze Panwie co robi. Pan polecił mi kilka ciekawych rozwiązań przy instalacji elektrycznej. Naprawdę warto! Ceny rozsądne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara Boczek dnia: 2017-07-21 14:47:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawna naprawa instalacji elektrycznej. Bardzo miły kontakt. Polecam i na pewno skorzystam przy kolejnej okazji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 2017-06-25 21:05:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybkie usunięcie awarii instalacji elektrycznej. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 2017-06-21 17:24:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni profesjonalne wykonanie instalacji elektrycznej w moim nowym domu. Bezproblemowy i konkretny kontakt. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek87 dnia: 2017-06-19 13:34:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po groźniej dość sytuacji z prądem, jaką miałam w swoim domu, Pan Jakub, usunął wszystkie niebezpieczne usterki i sprawdził czy poza zgłoszonymi awariami, nic więcej domownikom nie zagraża. Podium profesjonalizmu!!! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amelia Bobek dnia: 2017-05-29 12:46:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją