Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Roboagd Robert Wesner

Zawód: naprawa urządzeń Serwisant 
Adres: Dolnośląskie, 50-540 Wrocław wrocław Orzechowa 40
Telefon: 602102571 Kom. 602102571 Fax: 602102571
Adres e-mail: roboagd(małpa)o2.pl
Strona internetowa: roboagd.pl
NIP:
8991098658
Opis działalności: Serwis agd wrocław, naprawa agd wrocław, roboagd1.com.pl, roboagd, naprawa zmywarek wrocław, naprawa agd wrocław, naprawa pralek wrocław opinie, serwis agd wrocław opinie Słowa kluczowe: Serwis agd wrocław, naprawa agd wrocław, roboagd1.com.pl, roboagd, naprawa zmywarek wrocław, naprawa agd wrocław, naprawa pralek wrocław opinie, serwis agd wrocław opinie

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 15x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 2610
Data utworzenia profilu: 2014-01-28 23:28:47
Data ostatniej aktualizacji: 2017-05-26 08:45:40 

Opinie o Roboagd Robert Wesner

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawił mi zmywarkę, szukając krok po kroku, zaczynając od uszkodzenia najbardziej prawdopodobnego. Mogę bez wątpliwości polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2017-08-28 23:22:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z tej firmy ustalił usterkę i naprawił wcześniej było u mnie dwóch młodych fachowcow ich diagnoza była następująca "złom na smieci" a pralka ma zaledwie 2,5 roku polecam tego pana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-25 09:18:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: swietny fachowiec naprawil mi odkrzacz a nastepnie mikrofale polecam!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: basia dnia: 2017-08-24 15:40:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem bardzo zadowolony z naprawy super fachowiec aż nie dziwne że ma tyle świetnych opinie POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-13 12:19:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z tej naprawy myśleliśmy że pralka pójdzie do wyrzucenia ale nie dzięki temu serwisowi pralka spowrotem działa chociaż wcześniej zawołała inny serwis i powiedzieli że na złom to jednak ten pan dał radę mistrzunio!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2017-08-09 14:04:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny fachowiec dziś przyjechał do mojej zmywarki Gastronomicznej. Naprawił pompę myjącą w 30 min . Cena usługi śmiesznie niska. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2017-04-28 18:56:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy fachowca jakiego znam zawsze wszystko naprawione juz 3 moje sprzety dostaly nowe zycie a przedewszystkim fachowca nie jest drogi . Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-30 09:30:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nie ma sobie równych. Fachowość to główny atut
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: tomson dnia: 2017-01-23 18:00:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki dojazd Szybka ocena Szybka naprawa Tani koszt Polecam bardzo serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Idz2712 dnia: 2014-07-07 17:12:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Własnie takich fachowców trzeba wzywać. Znaja sie na rzeczy to raz, dwa niskie ceny a nie jakies z kosmosu. trzy terminy pod pasowane pod klientele cztery SZCZERZE moge ich polecić innym osoba, dla mnie jako studenta, poprostu uratowali mnie przed wydatkiem 1000 zl na nowa pralke. dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asd dnia: 2014-05-29 09:35:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanio i bardzo dobrze ! Tak można opisać te firme w 3 słowach MLODZI TO MLODZI !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaczmarczyk dnia: 2014-02-06 09:10:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tanio szybko + pracują w niedziele i dojeżdzają do 70 km po za wrocław.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-02 20:54:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy tą firme, zawsze dostepni nawet o 22 przyjechali do mnie do domu i wykonali usługe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-02-01 14:32:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: panowie włśnie wyszli z mojego mieszkania i jestem bardzo mile zadowola bardzo tanio i szybko i fachowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Boczar dnia: 2014-01-30 19:49:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawsze byłem nastawiony do wymiany sprzetu jak sie zapsuje ale pralka kosztowała prawie 2 tyś i tym razem chciałem ją naprawić znalazłem tą firme po 45 min byli u mnie w domu (Mieszkam na Psim Polu) okazało się że za naprawe silnika w pralce bosch zapłacilem 70 zł żona znowu zadowowolona i jestem mega mile zaskoczony. Dziekuje jeszcze raz. Marcin
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marinq dnia: 2014-01-30 18:29:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: widać że sie znaja i nikt nikogo nie robi w bambuko Polecam ! !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-30 11:57:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze ? Nie polecam nikogo innego niz ta firma... POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-28 23:30:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją