Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adw. Anna Uznańska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-443 Łódź al. Mickiewicza 15a/3.2
Telefon: Kom. 793707976
Adres e-mail: kancelaria(małpa)annauznanska.pl
Strona internetowa: www.annauznanska.pl
NIP:
7712764312
Opis działalności: Kancelaria adwokacka świadczy pomoc prawną w sprawach cywilnych, rodzinny gospodarczych i karnych Słowa kluczowe: adwokat,rzetelny adwokat, pomoc prawna, rozwody, kontakty, władza rodzicielska, alimenty, podział majątku wspólnego, dział spadku, negocjacje, umowy, windykacja należności, odszkodowanie, błąd lekarski

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x 1x
Ceny usług: 100% niskie 11x 3x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 1148
Data utworzenia profilu: 2017-05-23 18:24:14
Data ostatniej aktualizacji: 2017-05-23 18:24:14 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adw. Anna Uznańska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko udzielona porada prawna odnośnie zwolnienia z pracy i tego czy pracodawca miał rację. Bardzo konkretnie i na temat. Moge polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnes dnia: 2018-11-28 22:17:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trochę trzeba było poczekać, ale było warto. Dzięki Pani Ani uniknęłam kłopotów przy zakładaniu działalności. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola T dnia: 2018-05-14 19:42:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat. Szybki termin wydania opinii, niewygórowana cena. Bardzo kontaktowa i uprzejma. Na pewno będę wracać, jeżeli tylko bedzie taka potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karola dnia: 2017-12-10 23:18:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Baardzo sumienna prawnik. Widać, że jej zależy, w to co robi wkłada całe serce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-10 21:13:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ania to wyjątkowo sympatyczna i dobra prawnik. Pomaga mi cały czas w moich sprawach, za co dziękuje. Adwokat z powołaniem. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.W. dnia: 2017-08-30 21:38:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat Anna Uznańska- ktoś, kogo długo szukałam. Nie olewa klienta, przejmuje się jego losem. Dzwoni, pyta. Bezkonkurencyjna, polecam wszystkim, którzy wpadną w tarapaty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lilka dnia: 2017-08-07 22:48:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna i godna polecenia. Do kancelarii mecenas Uznańskiej trafiłem z polecenia znajomego. Po pozytywnym zakończeniu swojej sprawy mogę Panią Anię polecić każdemu, kto potrzebuje dobrego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-10 14:18:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% zaangażowania w sprawę. Pani mecenas zna sie na rzeczy, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2017-06-22 22:57:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konretna porada w przystępnej cenie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-12 10:31:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas poświęciła mi ogrom czasu mimo że moja sprawa z pozoru wydawała się błacha. Przed rejonem jak i okręgiem pani mecenas miała czas wstawiać się osobiście na terminach. Alimenty zasądzone takie jak chciałam. Prawniczka godna polecenia kazdemu, kto szuka konkretnego adwokata, który potrafi na sali ostro walczyc o prawa swojego klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-09 00:08:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Anna Uznańska sprawiła, że rozwód nie był dla mnie traumą. Wywalczyła dla mojego dziecka takie alimenty, jakie chciałam od początku. Profesjonalna i bardzo miła, czułam, że poświęca mi swoją uwagę. Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AB dnia: 2017-06-05 19:47:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyny adwokat, do którego dzisiaj dzwoniłem i który odebrał. Miałem bardzo pilną sprawę, a pani Mecenas od razu podjęła się pomocy mojej rodzinie. Puki co jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2017-06-04 21:06:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat! Poświęciła mi dużo czasu na rozmowę. Wytłumaczyła wszystkie możliwości, jakie mam. Byłem zaskoczony tak wysoką jakością porady w stosunku do tego,ile mecenas wziela za nią pieniędzy. Naprawdę fantastyczna prawniczka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr K. dnia: 2017-06-02 09:46:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, jestem zadowolona. Mecenas Uznańska bardzo konkretnie podeszła do mojej sprawy. Z pewnością wrócę do jej kancelarii, gdy tylko będę miała problem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-25 13:06:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją