Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ewa Koper Kancelaria Prawna

Zawód: Adwokat 
Adres: Małopolskie, Oświęcim/Żory
Telefon: Kom. 694913148
Adres e-mail: biuro(małpa)koper.net.pl
Strona internetowa: http://koper.net.pl/
Opis działalności: Adwokat Ewa Koper zajmuje się świadczeniem pomocy prawnej osobom fizycznym oraz małym i średnim przedsiębiorcom. Pomoc prawna obejmuje udzielanie porad, sporządzanie pism i umów oraz reprezentację przed organami i sądami. Słowa kluczowe: prawo karne, prawo cywilne, prawo rodzinne, prawo gospodarcze i handlowe

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 920
Data utworzenia profilu: 2016-02-23 14:10:21
Data ostatniej aktualizacji: 2017-05-16 20:00:15 

Opinie o Ewa Koper Kancelaria Prawna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam! Pani Mecenas Ewa rozwiazala moja sprawe, kiedy zaden inny adwokat nie chcial sie tego podjac. Bardzo rzeczowa, wyjasnia w zrozumialym dla laika jezyku. Profesjonalizm na najwyzszym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Maria Sporysz dnia: 2017-12-09 00:43:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za reprezentację, polecam usługi Pani Mecenas. Mogę tylko potwierdzić opinię poprzednich klientów.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-08 19:47:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fundusz pozwał mnie o zapłate jakiegos niespłaconego kredytu. Pani mecenas była moim pełnomocnikiem. I wygrała mi te sprawe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: M.G. dnia: 2017-12-07 12:56:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Panią Adwokat Ewę Koper-fachowe, rzetelne i przy tym serdeczne podejście do problemu. Polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2017-11-16 21:25:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, rewelacyjny kontakt z klientem... moglbym pisac tak dlugo. Wydaje mi sie jednak że zdanie "Pani Mecenas Ewa Koper swoją postawą spełniła wszystkie moje oczekiwania jakie miałem w stosunku do adwokata." załatwia sprawę. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Garosław dnia: 2017-05-27 12:50:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam Panią adwokat Ewę Koper. Jest to adwokat z powołania, któremu przede wszystkim zależy na usatysfakcjonowaniu swojego klienta, a nie napełnianiu jego portfela. Profesjonalna, kompetentna, rzetelna, ludzka, słowna, dopinajaca sprawy na ostatni guzik. Wspaniały człowiek i adwokat. Serdecznie dziękuje Pani za ogromne zaangażowanie w moją sprawę jak i mojej rodziny. Wszyscy którzy potrzebują fachowej pomocy gorąco polecam usługi Pani Ewy Koper.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Rozmus dnia: 2017-05-17 23:53:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowe i konkretne podejście do sprawy oraz duże zaangażowanie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz G. dnia: 2017-03-01 18:00:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uratowała mnie od grzywny. Dostałam wyrok nakazowy za rzekomą kradzież paliwa, a Pani Ewa umorzyła postępowanie. Śmiało mogę ją polecić. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: G dnia: 2017-01-11 12:45:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pani adwokat prowadziła mi już dwie sprawy, rodzinną i o zapłatę, obie super. Zawsze była przygotowana i miała dla mnie czas. Kompetentna i miła, podchodzi do spraw rzeczowo, ale i po ludzku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-01-10 08:22:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panią Ewą Koper.Profesjonalnie oraz rzetelnie przygotowując się do każdej rozprawy, doprowadziła do pozytywnego końca.Zawsze merytorycznie przygotowana i dostępna czasowo.Z pełną odpowiedzialnością polecam Panią adwokat Ewę Koper.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2016-08-26 08:54:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas fachowo zajęła się moją sprawą. Wzięła na siebie kontakt z adwokatem strony przeciwnej - zaoszczędziła mi dużo stresu. Sprawa nie była łatwa, bardzo zawiła - a jednak sie udało. Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Przekazując tą sprawę Pani medenas Koper - nareszcie zaznałam spokoju. Dziękuję i szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioleta F dnia: 2016-05-27 09:29:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ewa Koper to rzetelny,pracowity, posiadający dużą wiedzę adwokat. Jednym słowem "fachowiec". Zarazem bardzo przyjemna osoba, potrafiąca cierpliwie wszystko wytłumaczyć. Polecam serdecznie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2016-04-20 22:23:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na pewno do niej wrócę, jak kiedyś będzie trzeba. Podeszła do mojej sprawy z uwagą i pełnnym zrozumieniem, a nie rutyniarstwem i cwaniactwem jakie się czasem u adwokatów spotyka. Widać że ma ogromną wiedzę. A przytym to miła i sympatyczna osoba. Moge uczciwie polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-02-24 10:59:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją