Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Rafał Ziglewski

Zawód: Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-148 Wrocław Wita Stwosza 16/36
Telefon: 71 794 78 52
Adres e-mail: r.ziglewski(małpa)onet.eu
Strona internetowa:
Opis działalności: Kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: adwokat, porady prawne, zastępstwo sądowe

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 7x 5x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 4691
Data utworzenia profilu: 2012-01-14 09:11:00
Data ostatniej aktualizacji: 2017-05-15 13:45:36 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Rafał Ziglewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z kancelarią współpracuję od 3 lat. Zespół Pana Rafała cechuje pełen profesjonalizm, sprawę, która zdaniem innych adwokatów była od początku na przegranej pozycji, doprowadzono do pozytywnego wyniku. Atutem jest też możliwość płatności w ratach. Szczerze polecam usługi tej kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2017-05-15 10:27:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję z Kancelarią Adwokata Rafała Ziglewskiego od 8 lat. Jedna ze spraw wygrana, druga w toku. Wygrana sprawa miała bardzo zawiły charakter (kilkanaście rozpraw przed sądem, trzy ekspertyzy techniczne ) związana z odzyskaniem wynagrodzenia w ramach umowy – zlecenia od instytucji publicznej. Obecnie kontynuujemy dalszą współpracę – sprawa w toku. Jesteśmy po pozytywnym wyroku sądu okręgowego w związku ze złożoną apelacją. Polecam Kancelarię Adwokata Rafała Ziglewskiego. Stanowią zespół dobrych fachowców, dyspozycyjnych i bardzo skutecznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stefan J. dnia: 2017-05-05 19:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam współpracę z kancelarią mecenasa Rafała Ziglewskiego. Moja sprawa została załatwiona szybko sprawnie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata M dnia: 2017-04-25 21:31:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo kompetentna. Super jakość wykonywanych usług. Miła obsługa klienta. Każda sprawa załatwiona w terminie. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Kasprzyk dnia: 2017-03-31 11:48:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystalem pierwszy raz z uslug Kancelarii adwokackiej Rafala Ziglewskiego i jestem zadowolony z obslugi i przebiegu przy mojej sprawie rozwodowej. Sprawa zakonczyla sie przy pierwszej rozprawie w sadzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pawel J dnia: 2016-12-09 17:10:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Rafał Ziglewski wygrał sprawę, która wydawała mi się niemożliwa do wygrania. Mało tego, udało się zdobyć więcej, niż się spodziewałem. Z kancelarii zawsze wychodzę podbudowany na duchu. Współpracuję z adwokatem od 14 lat, prowadził kilkanaście moich spraw, do których mimo stopnia trudności nie mam zastrzeżeń. Polecam tego adwokata wszystkim, którzy potrzebują pomocy przed sądem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zarzutu.
Opinia dodana przez: Marek M. dnia: 2016-10-19 11:40:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały prawnik. Posiada prawniczą intuicję i cechuje go profesjonalizm w kazdej dziedzinie. Mecenas prowadzi moje sprawy od kilku lat wykazujac sie ogromnym zaangażowaniem oraz 100% skutecznoscią. Kancelaria Mecenasa Ziglewskiego to zespół ludzi zawsze przygotowanych i dyspozycyjnych ,świadczących usugi na najwyższym poziomie. Gorąco polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-09-17 22:53:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług Pana Mecenasa korzystam od 2008 roku. Jestem bardzo zadowolony. Jest osobą bardzo zaangażowaną w pracę z klientem, ponadto posiada duże doświadczenie, zarówno życiowe, jak i procesowe. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MaciejL dnia: 2013-05-14 13:42:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry jako adwokat i człowiek. Dał mi siłę do walki o siebie. Niesamowity psycholog. Widać, że kocha to co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja P. dnia: 2013-05-02 21:34:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik. Oprocz fachwej wiedzy i rzetelnego przygotowania, dal mi jeszcze wsparcie przed kazda sprawa i wykazal sie empatia. Wybronil mnie z trudnej wielowatkowej sprawy. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cezary W. dnia: 2013-04-11 20:14:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam i to powinno wystarczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 2012-08-24 08:57:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny prawnik, byłam u innych adwokatów, którzy twierdzili, że moja sprawa jest przegrana i nic się nie da zrobić. W końcu ktoś polecił mi Pana Rafała, który z wydawało by się beznadziejnego przypadku wygrał sprawę. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pani M. dnia: 2012-07-05 10:11:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat ten prowadzi moje sprawy jedna juz wygral a kolejna jest juz na zakonczeniu pozytywnym dla mnie jak n moje mozliwosci finansowe to jest elastyczny i w kwestji ceny mozna sie z nim porozumiec ja jestem zadowolona z jego uslug
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-25 13:38:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją