Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Jan Przemysław Kopko

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-897 Warszawa Al. Solidarności 119/125/67
Telefon: Kom. 512567580
Adres e-mail: przemyslaw.kopko(małpa)adwokatura.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-kopko.pl
Opis działalności: kompleksowa obsługa prawna klientów indywidualnych Słowa kluczowe: windykacja należności, rozwód warszawa, podział majątku warszawa, dział spadku warszawa, zachowek, odpowiedź na pozew, obrońca, alimenty warszawa, spadek warszawa, dział spadku

Ocena: 100% pozytywna 46x

Jakość usług: 100% wysoka 46x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 41x
Ceny usług: 100% niskie 36x 4x
Ilość opinii w serwisie: 46
Ilość odsłon profilu firmy: 18990
Data utworzenia profilu: 04.02.2013 08:18:18
Data ostatniej aktualizacji: 10.05.2017 22:27:35 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Jan Przemysław Kopko

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Jan Przemysław Kopko jest osobą w pełni zaangażowaną w sprawy, które prowadzi, kompetentny, inteligentny. Jestem bardzo wdzięczny za okazaną pomoc i wsparcie. Profesjonalista z bardzo dobrym podejściem do człowieka. Do każdej sprawy podchodzi indywidualnie. Bardzo angażuje się w sprawy! Jestem bardzo zadowolona z usług Pana adwokata. Polecam szczerze. Nigdy mnie nie zawiódł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Stachurska dnia: 23.09.2020 22:31:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Mecenasa polecił mi znajomy.Jadąc na umówione spotkanie zastanawiałem się jak mam przedstawić swoje problemy mocno obawiając się jak zostanę przyjęty...jak się okazało zupełnie niepotrzebnie.Na miejscu spotkałem człowieka pełnego empatii i zrozumienia ,jednocześnie z wielkim profesjonalizmem potrafiącego znaleźć sposoby wyjść z trudnego położenia.Z czystym sumieniem i wielką przyjemnością polecam wszystkim potrzebującym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: waldemar stańczak dnia: 30.07.2020 13:06:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług Pana Przemysława, jak dla mnie profesjonalizm na każdym etapie działania. Wszystko jasno i przejrzyście a co najważniejsze skutecznie. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 29.07.2020 18:39:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas bardzo zaangażowany w sprawę. Nie miał wątpliwości od samego początku w sukces końcowy co nie było takie proste z racji tego, że negocjacje były trudne. Bardzo jasno i dokładnie tłumaczy. Świetny kontakt telefoniczny jak i mailowy. Bardzo polecamy z żoną Pana Mecenasa i jesteśmy MEGA wdzięczni za Sukces jaki odniósł w efekcie końcowym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 16.07.2020 22:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy jakiego spotkałam ,Pan mecenas to człowiek z ogromną empatia bardzo profesjonalny, prowadził nasza sprawe z pełnym zaangażowaniem mimo ze była bardzo skomplkowana doprowadził ja do końca z pełnym sukcesem chodź inni nie dawali nadzieji i nie chcieli sie jej podjać. Już od pierwszego spotkania wiedzieliśmy ze jesteśmy w "dobrych rękach ".Z czystym sumieniem polecam w 100% i gratuluje mu Wygranej.Panie Mecenasie dziękujemy za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 14.07.2020 18:16:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Pana mecenasa. Pełen profesjonalizm. Gdyby nie jego stanowcza reakcja, pewna Pani komornik wykończyłaby mnie finansowo, a i tak sprawa nie zostałaby spłacona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 12.07.2020 21:34:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Panem Mecenasem od początku do końca mojej sprawy bardzo dobra. Zawsze pełne zrozumieniem, empatia i chęć udzielenia jak najskuteczniejszej pomocy prawnej. Pomimo trudności i zawiłości sprawy zawsze mogłem liczyć na pomoc. Świetny kontakt i bardzo pomocne porady, za które jestem bardzo wdzięczny. Szczerze polecam Pana Mecenasa każdemu, kto potrzebuje pomocy w zakresie prawa gospodarczego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Balcerzak dnia: 24.02.2020 20:30:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas bardzo profesjonalnie i rzeczowo prowadzi powierzone sprawy. Na szczególną uwagę zasługuje zaangażowanie Pana Mecenasa oraz jego stosunek do klienta - zyczliwie i spokojnie tłumaczy wszystkie aspekty, proponując możliwe rozwiązania. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna Sowińska dnia: 10.01.2020 11:16:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jan prowadził moją sprawę o zachowek.Wybrałam Go z pośród trzech adwokatów i nie zawiodłam się. Konkretny, pozytywny, rzeczowy , wie co mówić i jak poprowadzić sprawę aby wynik był zadowalający dla klienta, a do tego ceny usług ma naprawdę nie wysokie. Polecam z pewnym przekonaniem ,że nie będzie nikt zawiedziony. Bardzo kompetentny człowiek i adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna CH. dnia: 18.12.2019 10:13:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam skorzystanie z usług Pana Mecenasa. Zapłaciłem raz za reprezentowanie mnie w sądzie, jako pozwanego. Pierwsza sprawa została oddalona, apelacja powódki o koszty sądowe również została oddalona. Dostałem całkowity zwrot kosztów od strony przegranej i nic mnie to ostatecznie nie kosztowało. Pan Mecenas również wysłał pismo do strony przegranej o zwrot kosztów postępowania procesowego. Jest to doświadczony prawnik, który prowadzi jeszcze inne sprawy mojej rodziny. Byłem najpierw u jednej prawniczki z pozytywnymi opiniami, wzięła za lakoniczną poradę 150 zł. i nie za bardzo słuchała, co do niej mówię. Mało przyjemna. Byłem u drugiej prawniczki, odniosłem wrażenie, że nie za bardzo orientuje się w prawie cywilnym, zażyczyła sobie 200 zł w sumie za nic. Cieszę się, że na koniec trafiłem do Pana Mecenasa. Mam nadzieję, że nigdy nie będę już miał spraw sądowych, ale gdyby tak się zdarzyło, to jeszcze raz skorzystam z usług Pana Mecenasa Jana Przemysława Kopko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 26.10.2019 10:48:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwość empatia chęć pomocy i brak „nadęcia” Ktora często towarzyszy tzw „panom mecenasom”. Jednym słowem przyzwoity człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał Pęksa dnia: 01.10.2019 13:56:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta , wspaniały fachowiec oddany swojej pracy w 100 %. Pan Przemek niejednokrotnie prowadził moje sprawy i każdemu polecam z całego serca !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 19.07.2019 05:38:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Panem Mecenasem miałem przyjemność współpracować przy kilku zagadnieniach np. przy sprawie spadkowej.Pan Mecenas zawsze bardzo dba o dobro klienta, jest rzetelny i za każdym razem spotkania przebiegają w przyjaznej atmosferze. Podsumowując, miły, profesjonalny i skuteczny. Polecam Pana Mecenasa i usługi Jego Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Materka dnia: 09.06.2019 02:56:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia o Panu Mecenasie Kopko,jest bardzo pozytywna.Pan Mecenas prowadził sprawę apelacyjną mojego syna dotyczącą demoralizacji.Sprawa zakończyła się pozytywnie dla Nas.Jestem bardzo wdzięczna za podejście do sprawy.Pan Mecenas to nie tylko profesjonalista ale cudowny człowiek,dla którego sprawiedliwość i dobro drugiego człowieka są na pierwszym miejscu.Katarzyna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 15.04.2019 20:47:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużo zawdzięczam Panu Mecenasowi. Pomógł mojej Mamie wygrać bardzo skomplikowaną sprawę spadkową, przywrócił mi wiarę w sprawiedliwość. Jest bardzo dobrym prawnikiem, a przy tym cudownym, przemiłym człowiekiem, co nie przeszkadza mu w skutecznym działaniu. Bez wahania zwracałam się do niego ze swoimi problemami i wątpliwościami prawnymi, zawsze otrzymywałam pomoc lub zrozumiałe wyjaśnienie (niejednokrotnie bez ponoszenia kosztów finansowych). W mojej sprawie, którą Pan Mecenas nie mógł się zająć, nie pozostawił mnie samej sobie. Polecił mi innego bardzo dobrego adwokata, który mógłby mi pomóc - i to nie kolegę mającego akurat więcej wolnego czasu, a kogoś, kogo znał z sali sądowej jako godnego przeciwnika. To świadczy o tym, jak zależy mu na dobru swoich klientów. Mam o Panu Mecenasie Kopko jak najlepsze zadanie i szczerze go polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna J.K. dnia: 13.03.2019 09:17:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejscie do sprawy. Ogromne zaangazowanie. Sprawa wygrana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KJ dnia: 13.03.2019 08:10:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jan Przemysław Kopko - Adwokat. Serdecznie polecam usługi Pana Jana. Pełen profesjonalizm, skupienie na kliencie i jego sprawie daje olbrzymie bezpieczeństwo. Dostępność, bezpośrednie podejście do problemu sądowego i doświadczenie pozwalają na wygraną sprawę. Bardzo dobre podejście do nastolatka daje spokój dziecku i jego rodzicom. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Anna Gumińska dnia: 18.02.2019 15:30:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem można polecić p.Mecenasa. Każdy kto przyjdzie uzyska odpowiednią pomoc. Mecenas bardzo angażuje się w sprawę i widać że zależy mu na jak najlepszym rezultacie. Sprawy które inni spisali na straty okazały się nie takie stracone. Dzięki wielkie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Robert dnia: 12.02.2019 10:11:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję z Panem Mecenasen od trzech lat. Adwokat bardzo merytoryczny i co się rzadko zdarza niezwykle kontaktowy. Skuteczny w swych działaniach w osiąganiu zamierzonego celu. Posiada olbrzymie pokłady empatii. Wyjątkowy w tej grupie zawodowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 26.01.2019 15:32:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana mecenasa Kopko odbieram jako człowieka uczciwego, życzliwego i kompetentnego. Serdecznie polecam jego kancelarię. Dzięki pomocy mecenasa szybko udało mi się odzyskać pieniądze od nierzetelnego kontrahenta. Później, gdy potrzebowałem porady w tematach które akurat nie były zbieżne z obszarem specjalizacji Pana mecenasa, to i tak mogłem liczyć na pomoc w postaci polecenia mi kontaktów do innych kancelarii, specjalizujących się w danej dziedzinie. I bardzo Panu mecenasowi za to dziękuję. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 22.01.2019 09:38:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Jan Przemysław Kopko jest rzetelnym,sumiennym i uczciwym adwokatem.Jestem bardzo zadowolony, że mogłem skorzystać z pomocy Pana mecenasa.Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 11.12.2018 15:28:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa,ogromną wiedzą,a przy tym cudowny człowiek wszystkim polecam Pana mecenasa Kopko na 200%.Jestem mu bardzo wdzięczna za prowadzenie mojej sprawy, napewno jeszcze skorzystam Iwona Munik.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.11.2018 13:22:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pomocy Pana mecenasa korzystałam już nie raz, jest osobą w pełni zaangażowaną w sprawę , którą prowadzi, kompetentny, inteligentny . Jestem bardzo wdzięczna za okazaną pomoc i wsparcie . Profesjonalista z bardzo dobrym podejściem do człowieka Do każdej sprawy podchodzi indywidualnie i nie ocenia nikogo...Bardzo angażuje się w sprawę! Jestem bardzo zadowolona z usług Pana mecenasa. Polecam i na pewno jeszcze raz skorzystam, jeżeli zajdzie taka potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 01.02.2018 13:05:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Błyskawicznie i skutecznie załatwiony problem z warsztatem samochodowym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jeremi dnia: 26.09.2017 07:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% pozytywu, a nawet i więcej. Mecenas Jan Przemysław Kopko jest barzdzo profesjonalny i zna sie na rzeczy. Swojego klienta traktuje jak czlowieka i pomaga mu sprawnie rozwiazać problem. Ja prowadziłam u niego sprawe zadłużenia Jest godny polecenia i życzę wszystkim aby trafiali tylko na takich ludzi ??dziękuję Panie mecenasie pozdrawiam Agnes
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.08.2017 20:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pomocy Pana Przemysława Kopko korzystam już kolejny raz z rzędu, w sprawach prawnych mam do niego pełne zaufanie i z przyjemnością będę polecał jego osobę dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.05.2017 15:01:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z p.Mecenasem. Obsługa szybka i skuteczna. P.Mecenas zyskał pełne zaufanie i z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Nim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwester B. dnia: 17.05.2017 11:51:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka i skuteczna pomoc w sprawie. Pan Adwokat Przemysław Kopko jest kompetentny,uczciwy,oraz co nie jest bez znaczenia - tani. Będąc bardzo życzliwym mówi wprost jak sprawa się ma.Przedstawia wiele wariantów rozwiązania sprawy. Polecam wszystkim którzy potrzebują konkretnej pomocy prawnej i co najważniejsze skutecznej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Kolankiewicz dnia: 29.03.2017 12:19:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Adwokatem. Profesjonalne podejście do sprawy, szeroka wiedza oraz pełne zaangażowanie. Pan Adwokat chętnie odpowiadał na wszystkie pytania, przedstawiając przy tym możliwe rozwiązania.Dodatkowe atuty to dogodna lokalizacja Kancelarii oraz elastyczność przy umawianiu terminów spotkań. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 13.03.2017 18:48:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka i co najważniejsze skuteczna pomoc w sprawie z Ultimo Sprawę wygrał. Adwokat Przemysław Kopko jest kompetentny ,uczciwy,tani a przy tych wszystkich zaletach bardzo życzliwy.Polecam wszystkim którzy potrzebują pomocy prawnej Jego kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna Ciemińska dnia: 07.02.2017 10:06:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracę z Panem Mecenasem oceniam jako wzorcową. Rzetelnie, z zaangażowaniem i konsekwentnie reprezentował interesy klientów. Dążył do korzystnego zakończenia trudnej sprawy, której niespodziewanie szybki finał usatysfakcjonował obie strony. Pan Mecenas zyskał nasze zaufanie i z pełnym przekonaniem rekomenduję współpracę z Nim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: MG dnia: 12.01.2017 20:37:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas prowadzenia mojej dość trudnej sprawy Pan Przemysław wykazał się rzetelnością i doświadczeniem. Zaangażował się i sumiennie wypełniał swoje obowiązki. Jak najbardziej polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 30.11.2015 19:57:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, konkretny, z przyjaznym podejściem do klienta, słucha z uwagą i udziela zrozumiałych dla laika porad i odpowiedzi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.09.2014 15:54:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria od kilku miesięcy prowadzi stała obslugę prawna mojej małej firmy. za niezbyt wygórowane wynagrodzenie. Głównie mam problemy z kontrahentami, którzy nie płacą mi faktur za usługi. Kancelaria skutecznie windykuje zaległe długi, czasami wystarczy jedno krótkie wezwanie wysłane z kancelarii. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz z warszawy dnia: 19.06.2013 18:32:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Kopko jest najlepszym adwokatem z jakim do tej pory miałem doczynienia. Moja zawikłana sprawa została rozwiązana pomyślnie,przy czym nie straciłem dużo pieniędzy. Pana Przemysława polecił mi znajomy, mówiąc, że jest doskonały. Nie wierzyłem, jednak przekonałem się, że to prawda. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 02.04.2013 16:56:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na adwokata Przemysława Kopko trafił poprzez internet i nie żałuję tego wyboru. Sprawnie prowadził moją sprawę doprowadzając do pozytywnego dla mnie jej zakończenia. Szczególnie pragnę podkreślić pełne zaangażowanie w sprawę, otwartość na spotkanie wyjazdowe (u mnie w domu) oraz bieżące informowanie o stanie (telefon, skany mailowe). Jeśli w przyszłości będę potrzebował adwokata to na pewno wybór padnie na niego. Serdecznie pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil B. dnia: 27.03.2013 23:09:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę małą firmę w Warszawie. do pewnego czasu uważałem, że obsługa prawna firmy nie jest mi potrzebna. niestety moi kontrahenci przestali mi płacić, a ja nie miałem już czasu ani sił na chodzenie po sądach. pana mecenasa polecił mi pracownik, któremu Pan Kopko prowadził sprawę spadkową. Z kancelarią pana Mecenasa współpracuje od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony z jakości usług. Przede wszystkim mam stały dostęp do prawnika, który zna branżę i potrzeby takich małych firm jak moja. Dzięki niemu nie muszę już chodzić do sądów, a wszystkie zawierane umowy przez moją firmę są opiniowane przez mecenasa i zabezpieczają moje interesy. Pan Kopko to dobry adwokat. przy tym też przystępny cenowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: witold80 dnia: 27.03.2013 15:07:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój 15letni syn został zatrzymany przez policję. Nie wiedziałam co robić. Do mecenasa Kopko zadzwoniłem po wyszukaniu go w internecie. Zareagował bardzo szybko. Mój syn odpowiadał z wolnej stopy, a cała sprawa zakończyła się umorzeniem. Pan mecenas dowiódł niewinności mojego syna. Bez jego pomocy nie poradziłbym sobie. Pan Mecenas to dobry adwokat, a przy tym ludzki człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek M. dnia: 15.03.2013 09:00:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i kompetentny Adwokat. Po zapoznaniu się ze szczegółami mojej sprawy bardzo przejrzyście wyjaśnił jakie są możliwe rozwiązania i doradził najkorzystniejsze z nich. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata1979 dnia: 08.03.2013 19:18:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyznam szczerze, że miałam duże wątpliwości co do szansy na wygranie mojej sprawy. Czułam się bezradna, kilku mecenasów odprawiło mnie "z kwitkiem". Pana Mecenasa Kopko poleciła mi koleżanka. Postanowiłam, że to będzie moja ostatnia próba i nie żałuję. Zostałam zaskoczona energią z jaką Pan Kopko podszedł do mojej sprawy. Już podczas pierwszej porady napełnił mnie nadzieją, że mam szanse na odzyskanie moich pieniędzy. Tak też się stało i to szybciej niż zakładałam. Dziękuję! Skuteczność i profesjonalizm. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Julia R. dnia: 27.02.2013 10:05:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do kancelarii mecenasa Kopko trafiłam z polecenia mojego przyjaciela, który stale korzysta z jego pomocy prawnej. Od niego też dowiedziałam się, że mecenas Kopko działa zdecydowanie oraz skutecznie. Bardzo zależało mi na czasie ponieważ komornik zajął mi wynagrodzenie za pracę na podstawie nakazu zapłaty wydanego przez jakiś sąd w Lublinie. Komornik zdążył ściągnąć z mojej pensji 7 tysięcy złotych. Kompletnie mnie to zaskoczyło, ponieważ od kilkunastu lat mieszkam w warszawie, a sprawa w lubelskim sądzie została założona przez nieznaną mi wcześniej firmę windykacyjną, która jak się okazało wysyłała wezwania do zapłaty na mój poprzedni, nieaktualny adres. Mecenas Kopko powiedział, że jest to częsta praktyka firm windykacyjnych. Przyszłam do mecenasa Kopko praktycznie w ostatniej chwili. Pomimo tego, jednak mecenas zdążył napisać do sądu w Lublinie wniosek (chyba o przywrócenie terminu) i sprzeciw od nakazu. Dostałam od niego skany tych dokumentów i na bieżąco byłam informowana o postępach w sprawie. Często do niego dzwoniłam w tej sprawie. Pozytywnie zaskoczyło mnie zwłaszcza zaangażowanie mecenasa w moją sprawę, który już podczas pierwszej rozmowy telefonicznej powiedział, jakie mam przynieść dokumenty oraz że zostało bardzo mało czasu na podważenie nakazu. A nawet wysłał mi maila z przypomnieniem jakie dokumenty mam przynieść. Dość powiedzieć, że znalazł dla mnie czas, żeby spotkać się w sobotę. Szczególnie to zaangażowanie mnie ujęło. Dzięki szybkiej i zdecydowanej reakcji mecenasa, sąd w Lublinie uchylił nakaz, a następnie wygrałam sprawę przed sądem warszawskim. Okazało się, że dług był przedawniony. Sąd zwrócił mi koszty postępowania, a firma windykacyjna ściągnięte pieniądze. Na rozprawie byłam razem z mecenasem Kopko, który był bardzo dobrze przygotowany do sprawy. Sąd wydał wyrok po jednej rozprawie, a firma windykacyjna nie wnosiła odwołania. Z reguły nie piszę opinii o żadnych fachowcach. Tym razem jednak postanowiłam to zmienić. Gdyby nie pomoc kancelarii Pana Kopko musiałabym zwracać firmie windykacyjnej kilkanaście tysięcy złotych plus koszty komornicze. Dzięki mecenasowi zaoszczędziłam dużo pieniędzy. Jestem bardzo zadowolona i będę polecać usługi mecenasa Kopko wszystkim moim znajomym i przyjaciołom. Monika P.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika P. dnia: 25.02.2013 22:20:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zawsze dodaję opinię o usługodawcach, ale tym razem jestem zobowiązana. Panu Przemysławowi zawdzięczam uchronienie mojego dziecka od odpowiedzialności jako dorosły. Mecenas potrafił uzasadnić swoje argumenty, które ostatecznie przekonały sąd. Bez najmniejszego wahania mogę polecić kancelarię Pana Kopko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 18.02.2013 14:57:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Przemysław Kopko wykazał się dużym profesjonalizmem i zarazem ludzkim podejściem w mojej trudnej i dość nietypowej sprawie. Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sławek1968 dnia: 14.02.2013 12:01:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym przypadku nazwa portalu - „O fachowcach” jest jak najbardziej trafna. Usługa została wykonana na wysokim poziomie, ale cena była zaskakująco niska. Pan Przemysław ma miły stosunek do klienta. Jednym słowem: POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy C. dnia: 13.02.2013 19:36:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam usługi Kancelarii Adwokackiej Adwokata Przemysława Kopko. Mecenas pomógł mi w sprawie odzyskania pieniędzy z nieuczciwym sprzedawcą w sposób rzetelny, solidny i zdecydowany. Fachowość Kancelarii polega na tym, iż Mecenas Kopko jest w ciągłym kontakcie z klientem, dzięki czemu wiadomo jest na jakim etapie toczy się sprawa.Pełen profesjonalizm Pana Przemysława Kopko pozwolił mi na bycie spokojną o wynik procesu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.O dnia: 10.02.2013 15:49:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas poprowadził bardzo profesjonalnie i skutecznie moją sprawę rozwodową uzyskując kwotę wysokich alimentów, był bardzo dobrze przygotowany do sprawy, a na sali sądowej przeciwny adwokat nie miał z nim szans. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elwira K. dnia: 04.02.2013 08:28:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją