Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Toga. Kancelaria Adwokacka adw. Olga Tusińska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 10-106 Olsztyn Wyzwolenia 32/2
Telefon: 895236116
Adres e-mail: o.tusinska(małpa)kancelariatoga.pl
Strona internetowa: www.kancelariatoga.pl
Opis działalności: specjalizacja - prawo rodzinne Słowa kluczowe: rozwód, rozwody, władza rodzicielska, dzieci, podział majątku, alimenty, kontakty

Ocena: 88% pozytywna 16x 2x

Jakość usług: 88% wysoka 15x 2x
Terminowość: 81% bez zastrzeżeń 9x 2x
Ceny usług: 33% niskie 1x 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 4099
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2017-05-04 10:24:05 

Opinie o Toga. Kancelaria Adwokacka adw. Olga Tusińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Olga Tusińska jest bardzo rzeczowa i kompetentna. Kontakt z nią w czasie współpracy jest bieżący i szybki. Jej wskazówki i wsparcie w czasie mojej sprawy rozwodowej były wzorcowe.Sprawę wygrała,a o alimenty walczyła jak lew. Serdeczne podziękowania Pani Mecenas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grażyna Czyczyn dnia: 2018-07-13 18:29:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią adwokat Olgą Tuszyńską. Bardzo kompetentna, rzeczowa i zawsze przygotowana. Na sali rozpraw czułam się bezpiecznie. Oczywiście sprawa zakończona 100% skutecznością. Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iwona Baranowska dnia: 2018-04-17 10:28:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa, kompetentny adwokat, życzliwa i zaangażowana w prowadzenia sprawy. Pełen profesjonalizm Pani adwokat. Polecam w sprawach rozwodowych.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: krzysiek dnia: 2018-02-13 13:36:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze wspołpracy z panią adwokat. Pani Olga Tusińska realnie ocenia sytuacjè, jest bardzo rzeczowa i solidnie przygotoqana do spotakania. Mimo wielu przeszkód ze strony przeciwnej , dzięki Kancelarii Toga otrzymałam rozwód z orzeczeniem o winie męża. Ze względu na profesjonalizm i niezbyt wygórowane ceny pokecam adwokat Tusińską.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MM dnia: 2018-02-05 16:02:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna w tym co robi, dobry doradca, zaangażowana, wysoka kultura osobista, polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2018-01-17 13:05:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z Pania Mecenas jest osoba konkretna,kompetentna i profesjonalna .Polecam i dziekoje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Elzbieta Szymanska dnia: 2017-05-01 21:03:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Mecenas- Olgą Tusińską. Wiem, że bez Jej pomocy bym sobie nie poradziła. Pani Mecenas to osoba solidna, rzeczowa i skuteczna. Nie obiecuje, ale konkretnie przedstawia wszystkie za o przeciw. Realnie ocenia sprawę. Dzięki Pani Mecenas udało mi się wygrać sprawę o rozwód z orzekaniem o winie, mimo że była bardzo skomplikowana. Sprawa rozwodowa wiąże się z silnymi emocjami i stresem, a orzeczenie rozwodu przez sąd ma poważne konsekwencje na nasze dalsze życie, dlatego pomoc dobrego adwokata, jakim jest niewątpliwie Pani adw. Olga Tusińska jest niezbędna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-08 16:28:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Olga Tusinska jest osobą bardzo kompetentą, rzetelną, profesjonalną.W trakcie współpracy była zawsze doskonale przygotowana na umówione spotkania, udzielała wyczerpujących i szczegółowych odpowiedzi na wszelkie zadawane pytania. Prowadziła moje dwie sprawy i wygrała je. Szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KZ dnia: 2016-12-29 09:56:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Olga jest zdecydowanie adwokatem godnym polecenia. Tak rzetelnego i profesjonalnego podejścia do sprawy oczekiwałem i nie zawiodłem się. Dzięki wysiłkowi jaki Pani mecenas włożyła w proces, strona przeciwna nie miała argumentów by przechylić szalę na swoją stronę. Sprawa wygrana, klient zadowolony. Nie mogłem wybrać lepiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Konrad.O dnia: 2016-12-23 10:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowa, skuteczna i zawsze w kontakcie. Duże wsparcie na sali sądowej. Zdecydowanie polecam usługi pani mecenas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-22 12:29:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwód jak wszyscy wiemy to nieprzyjemna sprawa.Pani Mecenas Tusinska to osoba rzetelna ,zawsze słuząca pomocą,rzeczowa,punktualna.Jesli można mówic o atmosferze przy samej sprawie,to prowadzi ja tak by nie konfliktowac i z klasa rozwiazac małzeństwo..Godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ada Godlewska dnia: 2016-02-10 13:25:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początku wszystko wyglada kolorowo, a pożniej szkoda gadac ...tak poprowadzoną sprawę (błędy , zero profesjonalizmu ,przez jej pomyłki musiałam pojsc na ugodę ,skłóca jeszcze bardziej strony) sama bez adwokata napisałabym pozew i takie smieszne alimenty .. tak jaky trxymała stronę ale nie moją ,nie chciało jej się chyba ,tylko bierze kasę , nie polecam!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-21 11:57:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Może coś się zmieniło co do pracy pani adwokat. Parę lat wcześniej Pani Olga wzięła jak dla mnie b. duże pieniążki. Nic nie zrobiła w mojej sprawie. Na rozprawę nie przyjechała bo do Warszawy za daleko. Poza tym wysłała swoją koleżankę z Warszawy której musiałem tłumaczyć cały proces od początku. Sprawę przegrałem chociaż nawet poszkodowany mylił się w zeznaniach. Za te pieniążki mógłbym pojechać na dobre wakacje. Jak dla mnie osoba nierzetelna.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Żołnierz dnia: 2015-06-17 13:13:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawo rodzinne..Mecenas O.Tusinska bardzo mocno zaangazowana i kontaktowa...jestem bardzo zadowolony,szczerze polecam i jeszcze raz dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2015-03-19 13:07:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z Pani adw. Olgi Tusińskiej uważam że godna polecenia zaangażowana w sprawę od samego początku doradzi odpowie na wszelkie pytania konkretna, zna się na rzeczy z ogromną wiedzą. Jestem bardzo zadowolona polecam wszystkim znajomym i każdej osobie, która potrzebuje fachowej pomocy prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Amda dnia: 2015-01-02 16:52:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiedzę, rzetelność i zaangażowanie Pani Mecenas w moją sprawę (prawo rodzinne) uważam za w pełni satysfakcjonujące i godne polecenia. Trwająca ponad dwa lata sprawa zakończona sukcesem pomimo matactw i nieskończonej ilości fałszywych oskarżeń serwowanych przez stronę przeciwną oraz pomimo dającego się wyczuć faworyzowania przez sąd strony przeciwnej. Dziękuję raz jeszcze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2014-12-16 17:28:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowo, bez kwiatków, prosto do celu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Thorn dnia: 2014-12-09 05:47:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywne opinie na temat Pani Mecenas można znaleźć tutaj: http://premium.e-prawnik.pl/olga-tusinska.html
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-26 09:13:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją