Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Magdalena Cichor-Wójcik

Zawód: Radca prawny 
Adres: Śląskie, 42-300 Myszków ul. Kościuszki 97/4
Telefon: 512 397 434 Kom. 512 397 434
Adres e-mail: kancelaria(małpa)mcwradcaprawny.pl
Strona internetowa: www.mcwradcaprawny.pl
NIP:
577-190-43-34
Opis działalności: Kancelaria Radców prawnych Słowa kluczowe: prawo,radca prawny,pomoc prawna,

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 209
Data utworzenia profilu: 2017-04-30 14:09:22
Data ostatniej aktualizacji: 2017-04-30 14:09:22 

Opinie o Magdalena Cichor-Wójcik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogła mi z sprawami rozwodowymi, skuteczna i konsekwentna. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kalina dnia: 2017-05-14 14:03:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani Magdzie mogę spać spokojnie, pomogła mi z kłopotami jakie maiłam z komornikiem. Działa skutecznie i dość szybko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Borowski dnia: 2017-05-12 15:19:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto chwalic tych ktorzy sumiennie i tanio wykonuia swoją prace..p Magdalena ,nie znam sie na prawie i cench usług radcówi adwokatów ale zadowolona byłam gdy znajomi stwierdzili że koszty wsparcia przez tą Panią były niskie...okazało sie że zapłaciłam bardzo mało i od tej pory polecam Panią Magdalenę wśrod swoich znajomych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Nowacki dnia: 2017-05-09 11:50:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Magda uratował mnie, moją rodzinę i teściów przed komornikiem. Fachowo zajęła się sprawą. Jedyna odebrała telefon w sobotę . Bardzo dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: katarzyna K. dnia: 2017-05-07 19:55:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry rzeczowy adwokat prowadziła dwie moje bardzo skomplikowane sprawy i wszystko zakończyło się pomyślnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Brianczyk dnia: 2017-05-03 21:30:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po przejściach i doświadczeniach z wieloma kancelariami, zdecydowanie śmiem twierdzić, iż Pani Magda, to najlepszy radca prawny w Myszkowie. Dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek Polaniecki dnia: 2017-05-01 18:42:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo miło zaskoczona. Potrzebowałam napisania pisma procesowego po angielsku i Pan Mecenas bez problemu podjął się tego zadania. Nikt inny nie chciał. Gorąco Polecam. Obsługa perfekt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AnonimGrażyna Cichocka dnia: 2017-04-30 20:26:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni profesjonalna obsługa, zaangażowanie i nastawienia na dobro klienta. Polecam każdemu poszukującemu wsparcia prawnego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2017-04-30 14:11:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją