Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Jan Kokot Kancelaria Adwokacka Jan Kokot

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-081 Lublin ul. 3 maja 18/6 18/6
Telefon: 511177227 Kom. 517953793
Adres e-mail: adwokat(małpa)jankokot.com
Strona internetowa: www.JanKokot.com
NIP:
7171831160
Opis działalności: specjalistyczne rozwiązania prawne Słowa kluczowe: Adwokat, Lublin

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 12x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1715
Data utworzenia profilu: 2016-06-24 20:08:34
Data ostatniej aktualizacji: 2017-04-28 17:59:18 

Opinie o Adwokat Jan Kokot Kancelaria Adwokacka Jan Kokot

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Dzięki Mec. Kokotowi jestem już po rozwodzie, było kilka rozpraw, które poszły po mojej myśli. Świetna kancelaria, świetny zespół. Naprawdę polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2017-04-26 19:49:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Mec. Kokota - wygrała mi sprawę o zaległą zapłatę za moje usługi. Kancelaria bardzo poważnie podeszła do mojej sprawy - mają także biura w Krakowie i Warszawie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2016-11-12 14:46:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja firma korzysta z usług tej Kancelarii od kilku lat. Raz na jakiś czas zdarzają się nieuczciwi kontrahenci, lub opóźnienia w zapłacie albo potrzeba zawarcia prawnie wiążącego porozumienia - polecam tę Kancelarię, bo zawsze mogliśmy liczyć na bardzo konkretne i szybkie sporządzenie pozwu, wezwania lub umowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: wieczorekk16@wp.pl
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2016-10-11 19:43:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem – wszystko sprawnie i szybko. Rzeczowo, ceny rozsądne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kilent dnia: 2016-10-10 19:25:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli adwokat od rodzinnego z Lublina – tylko adw. Kokot z ul. 3-go Maja. Często musiałem korzystać z usług prawników, ale nigdy nie widziałem tak konkretnie zaangażowanego adwokata. Rzeczywiście ma dużo spraw – ale ma świetnie zgrany zespół. Inni prawnicy słuchali jednym uchem… w Kancelarii mec.Kokota nigdy niczego co może wpływać na korzyść klienta nie zostawia się (jak inni adwokaci) jako NIBY „nieistotne” – nawet pozornie błahe rzeczy w Kancelarii mec. Kokota udawało się przekuwać na punkt dla nas. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-05 19:40:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam – prawne wsparcie profesjonalne w każdym calu! Nasza firma skorzystała z Kancelarii adw. J. Kokota dzięki poleceniu znajomych (którym szybko fachowcy z tej Kancelarii poprowadzili sprawę o rozliczenia z bankiem) i jesteśmy za polecenie tej Kancelarii niezmiernie wdzięczni – polecam zatem i tutaj tę Kancelarię, bo naprawdę można liczyć na to, że z pełnym zaangażowaniem zespół Kancelarii zrobi wszystko aby pomóc klientowi. W sprawie naszej firmy inni prawnicy nie widzieli szans i proponowali odpuścić (prawdopodobnie nie znali nowszych przepisów) – z kolei w Kancelarii mec. Kokota już na pierwszym spotkaniu jasno zapowiedziano jakie są warianty i czy mamy szanse powodzenia. Po paru miesiącach sprawa zakończyła się sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-04 19:05:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa, zgłosiłam się do niego rozwodem, który zapowiadał się na ciężki i długi, a dzięki Mec. poszło szybko i gładko. A co najważniejsze Mec. nie żąda wygórowanych kwot, zawsze oddzwania, ma miłych i profesjonalnych pracowników. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2016-08-19 18:53:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie Polecam - sprawy ze sporu z nieuczciwym podwykonawcą. Kancelaria Mecenasa potrzebowała kilku tygodni, ażeby nakaz zapłaty znalazł się u komornika! Polecam wszystkim, poza moimi przeciwnikami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław M. dnia: 2016-08-18 21:35:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Jan Kokot przeprowadził mi kilka spraw - przede wszystkim jego Kancelaria profesjonalnie dokonała postępowania działowego majątku wspólnego. Prawnicy kanoniści z jego Kancelarii następnie w całości sprawnie wszczęli i przeprowadzili postępowanie o unieważnienie małżeństwa mojego oraz moich dalszych znajomych. Mecenas we wszystkich sprawach był niezawodny - przed każdą rozprawą znajdywał czas i energię, by jak najlepiej się przygotować. Najważniejsze,że z sukcesem! Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek S. dnia: 2016-07-28 17:52:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ambitny i profesjonalny; poprowadził całą sprawę o rozliczenie z podwykonawcą. Mimo tricków przeciwnej strony gładko przekonał sąd w ciągu dwóch spraw. W czasie rozpraw skupiony i przygotowany. Ma sympatyczny i zdyscyplinowany zespół prawników Kancelarii. Polecam! - pomimo udzielania się w TV i na Uniwersytecie woda sodowa nie uderza mu do głowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek M. dnia: 2016-07-23 13:18:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Pana Mecenasa! Moją sprawę o zapłatę odszkodowania i zadośćuczynienia przed Sądem Okręgowym w Lublinie poprowadził skutecznie i szybko. Zarówno zespół osób z jego Kancelarii jak i on sam to absolutni fachowcy. Pozdrawiam i jeszcze raz polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr M. dnia: 2016-07-10 19:34:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa, Pan Mecenas prowadził moją sprawę rozwodową, która zakończyła się z sukcesem dla mnie. Obecnie prowadzi sprawę o ograniczenie kontaktów mojej córki z ojcem. Jestem bardzo zadowolona. Pan Mecenas zawsze odpowiada na wszystkie pytania, oddzwania. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2016-06-24 20:28:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją