Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MANGOO. Instytut Zdrowia i Urody salon fryzjerski i kosmetyczny

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Śląskie, 43-400 Cieszyn Olszaka 8
Telefon: 338521648 Kom. 504 153 140
Adres e-mail: info(małpa)mangoo.pl
Strona internetowa: www.mangoo.pl
Opis działalności: Instytut Zdrowia i Urody, salon fryzjerski Słowa kluczowe: salon fryzjerski i kosmetyczny, odchudzanie i modelowanie sylwetki, endermologia, focus rf, makijaż permanentny, depilacja laserowa light Sheer, botoks, regeneris, medycyna estetyczna. Szczegółowa oferta na www.mangoo.pl

Ocena: 100% pozytywna 11x 7x

Jakość usług: 100% wysoka 13x 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x 2x
Ceny usług: 14% niskie 1x 8x 6x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 4857
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2017-04-27 13:28:08 

Opinie o MANGOO. Instytut Zdrowia i Urody salon fryzjerski i kosmetyczny

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoko jakość usług, fachowy personel, fryzjerka zajmuje się troskliwie klientką wszystko bez pośpiechu. Zawsze wychodzę piękna i zrelaksowana! Panie proponują wiele profesjonalnych kuracji i kosmetyków do domowej pielęgnacji ale nie trzeba ich kupować, jeszcze nigdy moja odmowa nie spotkała się z niezadowoleniem - kwestia empatii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2015-09-07 12:10:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła atmosfera. Usługi fryzjerskie na bardzo wysokim poziomie. Widać, ze Panie czesto uczestnicza w szkoleniach, ponieważ zawsze są na bieząco ze wszystkimi nowościami.Panie potrafia bardzo dobrze dobrać fryzurę oraz co rzadko zdarza się w salonach fryzjerskich zwracają uwagę na stan skóry głowy. Odnośnie dodatkowych usług i kuracji to faktycznie Panie zawsze starają się zaproponować takową, ale czyż nie od tego są aby fachowo zająć się naszymi włosami i sprawic aby wygladaly wspaniale pod kazdym wzgledem, również ich kondycji?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 2015-02-18 17:25:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Jestem zadowolona z jakości obsługi w tym salonie. Gorąco polecam osobom szukającym fachowej obsługi fryzjerskiej i kosmetycznej. Dodatkowy plus za możliwość zakupu produktów kosmetycznych i fryzjerskich do pielęgnacji domowej...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2015-02-18 14:58:59 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Recenzja od mojej narzeczonej - wszystko bardzo udane: podcięcie, koloryzacja i ogólna atmosfera, ale... dlaczego raz za tę samą usługę płaci 190zł, a raz 220zł ? Cennik na stronie www mocno elastyczny i wprowadza w błąd.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ??
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-11-16 14:28:13 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niby salon piekny, obsluga cudna, ale ostatecznie efekt mojej fryzury nie jest taki do konca chcialam z powodu tego ze fryzjerka nie sluchala i wykonala prace tak jak jej sie widzialo.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-07 19:38:31 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuszona wyglądem salonu poszłam podciąć włosy. Jestem zadowolona, ale bardzo denerwuje mnie to, że nachalnie proponowano mi dodatkowe zabiegi typu maska na włosy, zabieg regenerujący, jakieś super prostowanie, które nie należą do tanich! W pewnym momencie czułam się głupio, że muszę stale odmawiać.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nachalność personelu
Opinia dodana przez: Anna P. dnia: 2014-10-29 12:54:20 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona z pani Beatki, ceny faktycznie nie naleza do tanich, ale jak chce sie miec super wlosy to trzeba placic.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nic nie reklamowalam
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-10-26 16:04:48 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko super-extra, ale jak przychodzi do płatności to zaskoczenie - cennik na stronie internetowej zaniżony. Ceny są takie same lub nawet wyższe niż w Katowicach. Szok.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-25 14:36:21 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon zadbany, fryzjerki bardzo miłe i przede wszystkim słuchają, jakie oczekiwania ma klient. Jestem zadowolona z usług koloryzacji i cięcia, jednak ceny są koszmarnie wysokie, co jednak skłania do poszukiwań innego salonu.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2014-10-23 17:06:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Jestem bardzo zadowolona. Korzystam z usług zarówno fryzjerskich jak i kosmetycznych już od kilku lat. Nigdy nie słyszałam z ust kosmetyczki czy fryzjerki negatywnej opinii na temat innych fachowców czy salonów.Jest to bardzo nieudolna próba oczernienia salonu.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jeszcze mi się nie zdarzyło :)
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2014-02-05 11:07:33 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona, byłam kilka razy u fryzjera cieszyłam się że będę mieć już swojego niestety zrezygnowałam z wizyt bo miałam dość wysłuchiwania na swoją ulubioną kosmetyczkę. Wstydziłam się zwrócić uwagę, rozumiem że każdy chce zyskać klienta, że to konkurencja itp ale kosztem oczerniania innych to bardzo nieeleganckie a tym bardziej boli jak źle mówią i nieprawdę o osobie którą się ceni. Inne Panie też kręciły oczami, i sytuacja była niesmaczna, a podobno to dość częste u was :(
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-01-30 22:48:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuje w imieniu własnym i moich gości za profesjonalną obsługę w salonie Mangoo. Zabiegi kosmetyczne i masaż ciepłymi kamieniami były bardzo relaksujące. Personel bardzo kompetenty i miły. Wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni i planujemy powrót.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna z rodziną dnia: 2014-01-19 20:50:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon fryzjerski fantastyczny !!! Obsługa fachowa, która zawsze umie świetnie doradzic oraz bardzo miła. Zawsze wychodzę bardzo zadowolna z nową rewelacyjną fryzurą. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Bizoń dnia: 2012-09-26 18:25:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakład fryzjerski polecam serdecznie, miła i fachowa obsługa. Panie potrafią dobrze doradzić, dobrać produkty odpowiednie do typu włosów, zadbać o pielęgnację skóry głowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: reniazli dnia: 2012-09-18 10:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon na Korfantego oferuje najlepsze usługi fryzjerskie. Profesjonalizm, miła obsługa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2012-09-17 07:23:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsi fachowcy na swiecie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sara dnia: 2012-09-15 13:57:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% Pozytyw :) Jakość uslug na najwyższym poziomie.Doswiadczone fryzjerki które zapewnią fachową porade w wyborze fryzury.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Sabina dnia: 2012-09-14 13:49:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon wyjątkowy. Dla komfortu i wygody klientki panie staną na rzęsach. Shiatsu - jak nigdzie, przy każdym myciu głowy. Zazwyczaj świetna muzyka w tle. Pełen profesjonalizm, komfort i relaks. Polecam serdecznie! Bardzo dobra cena biorąc pod uwagę jakość usługi i fakt ze salon pracuje w 100% na oryginalnych produktach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie korzystałam
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 2012-09-14 10:33:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją