Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Mateusz Nowicki NNW Legal Nowicki Nowicka Wojtaszek Adwokaci

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-336 Warszawa Kopernika 30/512
Telefon: 22 657 22 40 Kom. 795 482 479
Adres e-mail: mateusz.nowicki(małpa)nnwlegal.pl
Strona internetowa: www.nnwlegal.pl
NIP:
8652556762
Opis działalności: Adwokat - sporządzanie pism procesowych, opinii prawnych, prowadzenie negocjacji, reprezentowanie osób fizycznych oraz podmiotów gospodarczych przed Sądami i organami administracji, www.nnwlegal.pl, Słowa kluczowe: adwokat, Kancelaria Adwokacka Warszawa, Prawo Karne, Prawo Cywilne, obsługa prawna spółek prawa handlowego, rodzinne, rozwody, odszkodowania, służebności przesyłu, nnwlegal.pl, nnwlegal, .

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 83% niskie 5x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3797
Data utworzenia profilu: 2012-12-29 11:27:27
Data ostatniej aktualizacji: 2017-04-21 15:30:37 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Mateusz Nowicki NNW Legal Nowicki Nowicka Wojtaszek Adwokaci

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega konkretny adwokat. Czułam się przy nim pewnie i bezpiecznie. Jestem zadowolona z wyniku postępowania. Cena 250 zł/h.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K.R. dnia: 2017-03-31 16:08:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Adwokat Mateusz Nowicki pomógł mi w zagmatwanej sprawie o zapłatę w związku z niewłaściwym wykonaniem umowy o świadczenie usług. Wywalczyliśmy karę umowną pomimo iż dwóch innych prawników odradziło mi sąd. Jestem ogromnie wdzięczny. Mecenas pracował w moim przypadku za wynagrodzeniem godzinowym. Polecam całą kancelarię z Kopernika 30, to przesympatyczni i kompetentni ludzie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil Żmigrodzki dnia: 2015-09-15 16:25:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Panie Mecenasie za pomoc w uzyskaniu odszkodowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Grosicz dnia: 2014-07-05 20:00:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompententna i profesjonalna pomoc,życzliwość i szacunek Pana Mateusza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2014-03-18 15:33:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi swiadczone przez pana Mateusza Nowickiego na bardzo wysokim poziomie.Od pierwszego kontaktu wiele empatii i profesjonalizmy.Ogromne zainteresowania moja sprawa i do konca zaangazowanie.Na kazde moje pytanie czy watpliwosc otrzymywalam natychmiast odpowiedz.Zawsze byłam informowana o toku mojej sprawy.Nawet po zakonczeniu- owocnym moge bez problemu zwrocic sie do Pana Mateusza z pytaniem i zawsze uzyskam odpowiedz w kwestii prawnej.Jestem pod ogromnym wrazeniem osoby Mecenasa Nowickiego pod wzgledem profesjonalizmu jak i uroku osobistego.Otrzymałam ogromna pomoc i jestem zadowolona z efektu końcowego.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marta Osińska dnia: 2014-03-17 12:11:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny mecenas. Prowadził mi sprawę spadkową. Dostałem po ojcu dom wraz z siostrą i mamą. Sprawa ta była taka, że moja siostra ukryła testament i po stwierdzeniu nabycia spadku złożyła wniosek o zmianę. Okazało się, że na taką zmianę jest rok od odnalezienia testamentu i mecenas tak poprowadził sprawę i wypytał świadków, że okazało się, że siostra kłamała. Sprawa wygrana. Dziękuje !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek O. dnia: 2013-07-25 16:09:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gabrysia dnia: 2013-06-06 18:03:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mielismy problem z sluzebnoscia drogi koniecznej, a po spotkaniu z tym prawnikiem okazalo sie ze nie mamy problemu tylko 3 rozwiazania naszego problemu :) oddzielna oplata za spotkanie i za pozew do sadu (czy tam wniosek), ale temat zalatwiony za mniej niz 2000 zl, jak na warszawe to bomba. polecam, mecenas Nowicki przyjmuje w kancelarii przy placu konstytucji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zurnalista dnia: 2013-03-31 17:38:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mateusz Nowicki jest aplikantem adwokackim i prowadzi działalność gospodarczą w znanej warszawskiej kancelarii adwokackiej adwokata Roberta Ofiary. Prowadził mi samodzielnie sprawę spadkową. Teoretycznie nic trudnego jednak w moim przypadku chodziło jeszcze o sądowe ubezwłasnowolnienie jednego z członków rodziny. Mecenas Nowicki reprezentował mnie przed Sądem Okręgowym w Warszawie i Rejonowym w Otwocku. Sprawa trochę trwała ale teraz mam już wszystko z głowy. Polecam tego prawnika jako dobrego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie wiem
Opinia dodana przez: Nina dnia: 2013-02-11 21:29:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mecenas Nowicki prowadził mi kompleksowo sprawę rodzinną o rozwód i alimenty. z rozstrzygnięcia jestem zadowolona. sporo udało się ugrać już na samych negocjacjach prowadzonych jeszcze na etapie przedsądowym. pomimo młodego wieku mecenasa (ok 30 lat) widać było jego ogromne doświadczenie dzięki któremu udało się dogadać z naprawdę ciężkim przeciwnikiem. dzięki temu zaoszczędziłam sobie dziesiątek rozpraw i ogromu stresu, ponieważ do sądu poszłam właściwie jedynie po ugodę (2 terminy. Pan Nowicki prowadzi praktykę w Kancelarii w Warszawie, natomiast moja sprawa odbywała się w Grodzisku. opinię wydaję w podziękowaniu za dobrą pracę, jestem naprawdę wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-28 11:27:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mateusz Nowicki to dobry Prawnik. O jego usługach dowiedziałem się z polecenia. Pracuje w jednej z warszawskich Kancelarii Adwokackich. W moim przypadku samodzielnie prowadził sprawę o odszkodowanie i reprezentował mnie przed Sądem. Generalnie dobry fachowiec, którego mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek R. dnia: 2012-12-29 11:37:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją