Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Remontman wykończenia wnętrz, remonty

Zawód: glazura i terakota  
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: Kom. 691570521
Adres e-mail: biuro(małpa)remontman.pl
Strona internetowa: www.remontman.pl
Opis działalności: Remontman jest firmą, która oferuje usługi najwyższej jakości przy zachowaniu rzetelności wykonywanych prac oraz pełnego profesjonalizmu. Nasze atuty to zaangażowanie, fachowość i odpowiedzialność, jesteśmy młodymi ale doświadczonymi fachowcami. Słowa kluczowe: wykonanie łazienek wrocław, układanie glazury wrocław, remonty wrocław, wykończenia wnętrz wrocław, glazurnik wrocław, kafelkarz wrocław, malowanie mieszkań wrocław, tanie remonty wrocław

Ocena: 87% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 7x 1x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 66% niskie 4x 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2345
Data utworzenia profilu: 2014-03-24 00:01:02
Data ostatniej aktualizacji: 2017-04-18 19:11:13 

Opinie o Remontman wykończenia wnętrz, remonty

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykańczała moje mieszkanie, w skład prac wchodziło kompleksowe wykończenie łazienki jak i kafle na posadzce w kuchni i przedpokoju. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy i polecam firmę wszystkim szukającym kogoś kto przykłada uwagę do małych szczegółów podczas pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Zasłański dnia: 2017-07-18 14:06:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zajmowała się remontem pomieszczeń w moim domu. W skład prac wchodziły gładzie, przeróbki elektryczne, malowanie oraz całkowite wyremontowanie dwóch łazienek. Zależało nam aby fachowcy wykonali wszystko dokładnie, bo nie ukrywając to taki generalny remont robi się raz na długi czas i nie chcieliśmy mieć baboli i co chwila coś poprawiać. Wszystkim ludziom z takim podejściem bardzo polecam tę firmę. Naprawdę byliśmy bardzo miło zdziwieni jak wszystko zostało ze sobą dograne, najmniejszy szczegół został wykonany idealnie. Koszty co prawda były troszkę wyższe niż standardowo na rynku ale przy takich inwestycjach nie powinno się oszczędzać. Kontakt z Panem Mateuszem bez żadnych zastrzeżeń. Panowie pracowali od 8 do 18 i uwinęli się ze wszystkim w założonym terminie. Polecam w stu procentach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Grzegorz Krzywicki dnia: 2017-05-15 10:32:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma świadczyła dla nas usługi w zakresie wymiany płytek podłogowych na obiekcie handlowym w Szczecinie. Od momentu złożenia oferty, poprzez wykonanie i odbiór prac nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń. Jakość w porównaniu do ceny była na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2017-04-18 19:31:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec, który w ostatniej chwili (na dzień przed podpisaniem umowy) urywa kontakt. Na kontakt telefoniczny narzekać nie można było. Kosztorys dość wysoko wyceniony i w porównaniu do innych fachowców (których poprzez urwany kontakt mieliśmy szczęście i okazję sprawdzić) dość ubogi (wiele usług dodatkowo płatnych). Generalnie pracy ocenić nie mogę, gdyż do niej nie doszło. Nieprofesjonalne podejście do klienta, który czekał cierpliwie 1,5 miesiąca i nagle został na lodzie bez słowa przepraszam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: W dnia: 2016-12-15 21:19:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaplanowałem remont łazienki i potrzebowałem solidnego kafelkarza, który w krótkim czasie i bardzo dokładnie zrobi moją małą łazienkę. Muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony z usług firmy. Wszystko słownie, terminowo i z dużą dokładnością. Z czystym sumieniem POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert Gołębiowski dnia: 2014-10-26 18:07:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mateusz wykonywał u mnie łazienkę i muszę powiedzieć, że jestem bardzo bardzo zadowolona, świetny kontakt, praktyczne porady, wszystko równiusieńko, zawsze czysto w miejscu pracy. Wszystkie fugi oraz silikony itd. itp. idealnie. POLECAM WSZYSTKIM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Kojak dnia: 2014-07-01 23:03:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi firmy Pana Mateusza, konkretny, solidny i zawsze służący radą. Wykonywał u mnie łazienkę i muszę powiedzieć, że jestem w pełni zadowolony. Wszystko wykonane z wysoką starannością i tak jak trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-05-10 13:41:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała u mnie w mieszkaniu remont małej łazienki. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami, dokładność na wysokim poziomie, dobry kontakt i szybkie terminy realizacji! Jednym słowem polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2014-03-24 00:04:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją