Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

EUCO SA

Zawód: ubezpieczenia Radca prawny 
Adres: Dolnośląskie, 59-220 Legnica Św. M. Kolbe 18
Telefon: +48 76 723 98 00 Kom. 502459707 Fax: +48 76 723 98 50
Adres e-mail: biuro(małpa)euco.pl
Strona internetowa: www.euco.pl
NIP:
691-228-47-86
Opis działalności: Odszkodowania powypadkowe z OC sprawcy, zadśćuczynienia Słowa kluczowe: Odszkodowania, odszkodowanie, odszkodowania powypadkowe, odszkodowanie z OC

Ocena: 97% pozytywna 84x 2x

Jakość usług: 98% wysoka 84x 1x 1x
Terminowość: 97% bez zastrzeżeń 82x 2x
Ceny usług: 97% niskie 73x 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 86
Ilość odsłon profilu firmy: 10231
Data utworzenia profilu: 08.09.2010 11:56:03
Data ostatniej aktualizacji: 03.04.2017 21:19:10 

Opinie o EUCO SA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brat uczestniczył w groźnym wypadku komunikacyjnym. Po wypadku był wiele miesięcy w stanie śpiączki, przez cały czas od dnia wypadku zapewniana była przez przedstawiciela Euco pomoc w znalezieniu odpowiedniego ośrodka leczniczo rehabilitacyjnego aby brata stan sie poprawił, nam powtarzane było aby nie szukać ośrodka na własną rękę aby brat nie trafił w zle ręce. Gdy już po kilku tygodniach i miesiącach zaczynaliśmy się niecierpliwić bo stan brata w dalszym ciągu się pogarszał nadal systematycznie zapewniano nas o tym że już niemal znaleziono ośrodek i abyśmy nie szukali go sami. I tak przez kolejne tygodnie, po naszych telefonach lub próbie ponaglenia nadal utrzymywano nas w nadzieji że już prawie znaleziono ośrodek, że już na dniach przedstawiciel Euco jedzie na spotkanie z profesorem w sprawie brata itp. Brat po wielu miesiącach zmarł, nie doczekał znalezienia ośrodka. Żadnego ośrodka Euco również nie stworzono do tej pory nie wiem skąd zapewnienia pracowników Euco o tworzeniu ośrodka przez Euco. Brat zmarł nie doczekawszy ośrodka. Nadal jest problem z wypłaceniem odszkodowania które ponad rok temu zostało zasądzone sądownie. Mimo wielokrotnych interwencji rodziców wciąż słownie przekładane są terminy przelania odszkodowania. Rodzice nie otrzymali do tej pory zasądzonego im rok temu odszkodowania, nadal są zapewniani że już lada moment otrzymają swoje pieniądze które sądownie zasądzone były im rok temu. Po kolejnych interwencjach rodziców w centrum Euco w zeszłym tygodniu twierdzono że przelew odbędzie się w poprzednią środę gdyż ktoś jest na zastępstwie, później były problemy z księgowa, teraz znów twierdzą iż muszą porozmawiać z Panem prezesem itp od tygodni kontaktu brak. Za każdym razem rodzice są zbywani i zapewniani o tym że już na dniach zostanie przelew wykonany. I tak od roku ... Ze względu na rażące niekompetencje firmy Euco z Legnicy poinformowaliśmy różnych reporterów telewizyjnych, min P. Małgorzatę reporterkę wrześniowego wydania reportażu telewizyjnego (który ukazał się kilka dni temu pt"firma wywalczyla odszkodowanie pieniędzy brak" odnośnie Euco) Interwencji na Polsacie kolejnym krokiem jest złożenie zawiadomienia w prokuraturze odnośnie możliwości popełnienia przestępstwa. Szukamy osób poszkodowanych przez Euco na wyższe kwoty które zechcą podzielić się swoją historią. Proszę takie osoby o kontakt na meilu: wiolawiola1968yy@gmail.com Z uwagi na usunięcie przez Panstwa poprzedniego komentarza z moją opinią jeszcze tego samego dnia w którym go dodałam, wzywam o zaprzestanie tych działań gdyż jako klient mam do niego prawo a działanie te jest to niezgodne z prawem gdyż komentarz ten nie narusza w żaden sposób zasad serwisu. Proszę też o nieukrywanie mojej opini na stronie Google gdyż z innego telefonu sprawdzę czy jest ona widoczna dla innych czy tylko dla piszącego z danego konta( czyli mnie) Poszukuję osób pokrzywdzonych przez firmę Euco Legnica którzy po wielu miesiącach i latach nie otrzymali zasądzonego im odszkodowania. Euco Legnica usuwa negatywne opinie na stronie "Go work Euco Legnica" z kolei na głównej stronie Google w opiniach których jest tam ponad 400 po wpisaniu ich centrum " Euco Europejske Centrum Odszkodowań" ukryto moja opinie. Jest ona widoczna jedynie dla mnie z konta google z którego ją dodałam. Nikt inny jej nie widzi. Strach myśleć ile osób nie jest świadoma ze ich negatywne opinie w ogóle nie są widoczne dla nikogo innego poza osobą ją wystawiającą. Wystarczy to sprawdzić wchodząc na tą stronę w dział "opinie" korzystając z innego telefonu np męża/żony (lub z trybu incognito)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 20.09.2022 16:06:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niby firma z 16 letnim doświadczeniem, spora, działająca w kilku krajach, a podejście do klienta jak mały startup. Czuć, że każdy się stara pomóc, nie ma chodzenia na skróty i kombinowania. Jak już podejmują się sprawy to prowadzą ją od początku do końca profesjonalnie i z maksymalną efektywnością. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosiaczek dnia: 18.10.2020 23:08:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawni i skuteczni. Pomogli mi w walce z ubezpieczycielem i wywalczyli bardzo konkretne odszkodowanie gdy myślałem że już nic więcej nie da się zrobić. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: N.K. dnia: 08.10.2020 09:40:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie pomoc Pana Jarka z Europejskiego Centrum Odszkodowań pewnie teraz kombinował bym jak tu poradzić sobie z rehabilitacją mając tak małe odszkodowanie po wypadku. Na szczęście udało mu się zdobyć dodatkowe odszkodowanie na cele rehabilitacji po wypadku i przystosowania miejsca zamieszkania. Dziękuję i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 20.09.2020 15:56:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się że zdecydowałem się skorzystać z ich usług. Wszystko zrobili za mnie, uzyskali lepsze odszkodowanie niż się spodziewałem i wzięli tylko 15% prowizji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 18.09.2020 16:25:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podobnie jak większości ludzi korzystających z usług euco, ubezpieczcyiel za wszelką cene stral się zaniżyć kwotę odszkodowania. Sprawę przekazałem specjaliście z Euco, ogarnął całość w 3 miesiące uzyskując dla mnie dużo więcej niż na początku chciał dac ubezpieczyciel./ Poelcam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna SZ dnia: 14.09.2020 16:22:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy, po prostu. Dają z siebie wszystko by jak najszybciej zdobyć jak najwyższe odszkodowanie. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KJ dnia: 28.08.2020 16:41:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: plusy - kwota prowizji jasna od początku, szybkość, skuteczność minus - bywa że trudno się dodzwonić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NawrotM dnia: 25.08.2020 15:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Działają sprawnie, prowizje biorą niską. Korzystać i polecać dalej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia Arlik dnia: 19.08.2020 13:37:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z ich pomocy i nie żałuję.Sprawa rozstrzygnięta pozytywnie.Pieniądze już mam na koncie.Także czego chcieć więcej?!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: poszkodowany dnia: 29.04.2020 20:54:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywne podejście do klientów.Agent przyjechał do mnie do domu i wszystko mi wytłumaczył co i jak.Podpisana została umowa i resztą zajęło się EUCO. Koniec końców pieniądze wpłynęły na moje konto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 31.03.2020 11:51:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma.Procedura bardzo prosta.Kontakt z infolinia bdb.Działają bardzo sprawnie i praktycznie podchodzą do sprawy.Odszkodowanie odzyskali i to jest dla mnie ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miśka dnia: 30.03.2020 14:27:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra jest ta firma w odzyskiwaniu odszkodowań.Działają bardzo sprawnie i przede wszystkim wszystko jest zgodne z umową.Kaska odzyskana i to najważniejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kirka dnia: 27.02.2020 20:16:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! moja opinia o EuCO bierze się z 15 lat doświadczenia pracy w tej firmie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie mogę się wypowiedzieć, bo nie było potrzeby korzystania z reklamacji
Opinia dodana przez: Kristoph dnia: 03.02.2020 10:26:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie zbawienne było to, że nie brali wynagrodzenie z góry. Najpierw poszłam do adwokata, a ten zaśpiewał sobie 3tys i za każdą sprawę 200zł i powiedział, że nie wiadomo czy wygra czy nie. EuCO nie wzięło nic za analizę dokumentów. Było w umowie, że jak nic nie odzyskają to nic im się nie należy. Odzyskali i dostali pieniądze.Wiadomo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 30.01.2020 14:07:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawę załatwiono rzetelnie i profesjonalnie. Ludzie tam pracujący są na prawdę pomocni i mili. Każdego traktują indywidualnie i wspierają poszkodowanych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 29.01.2020 19:07:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są skuteczni i to bardzo. Sama na sobie się o tym przekonałam. Teraz żałuję, że wcześniej do nich nie poszłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: renia dnia: 29.01.2020 12:44:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Życzyłabym sobie, żeby wszystkie firmy działały jak euco. Profesjonalizm naprawdę wysoki. Poza tym fajne jest to, że agent do mnie przyjechał i nie musiałam nigdzie jeździć. Dla mnie super pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: moniś dnia: 28.01.2020 22:51:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam EUCO. Prawnicy z ww. firmy profesjonalnie podeszli do mojej sprawy i zajęli się nią od początku do końca. Sam przebieg obsługi był profesjonalny, zaś kontakt w razie pytań dodatkowych bardzo przyjemny i bez zbędnych komplikacji. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 28.01.2020 19:48:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowi, słowni i w ogóle podeszli do mojej sprawy tak z sercem. Nie miałam pieniędzy na opłacenie adwokata, a oni dopiero wzięli swoje pieniądze jak ubezpieczyciel wszystko wypłacił
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: I.M. dnia: 26.12.2019 20:20:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa była mega trudna.Jedna z firm odmówiła mi pomocy. EuCO było moją ostatnią deską ratunku i faktycznie podjęli się sprawy. Bardzo mi ulżyło, bo nie miałam pieniędzy na adwokata, który chciał 5 tysięcy z góry, a potem jeszcze kasę od wygranej. Podziękowałam mu. Okazało się, że EuCO w konsekwencji wzięło mniej i nie musiałam nic wpłacać na wstępie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olka dnia: 24.12.2019 23:09:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma, genialni fachowcy. Szybko i skutecznie zajęli się moją sprawą. Myślałem, że będę w stanie sam sobie uzyskać odszkodowanie, ale niestety towarzystwo ubezpieczeniowe mnie zbywało. Dzięki EuCO dostałem sporą dopłatę. Pomogli z uzyskaniem dokumentów. Dzięki nim nie musiałem się martwić, że jeszcze czegoś brakuje. Pracownicy bardzo kompetentni. Jak dla mnie super. Będę polecać każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 12.11.2019 15:40:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko załatwione pozytywnie.Firma pełna profesjonalizmu i nastawiona na klienta.Zostało naprawdę wszystko załatwione.Wypłata pieniędzy nastąpił na konto.Nie pobierają opłat wstępnych za analizę sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rudy dnia: 12.08.2019 13:03:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretni i rzeczowi. Pomogli mi z ubezpieczycielem. Wszystko poszło bardzo sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 21.07.2018 21:59:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Wszystko zgodnie z umową. Pomogli mi w odzyskaniu odszkodowania.Załatwili wszystko tak jak trzeba. Supeer!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 23.04.2018 23:52:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomoc euco okazała się niezbędna. Ubezpieczyciel stanął okoniem i nie dało się z nim nic załatwić polubownie. Na szczęście euco udało się wyegzekwować pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: siwa dnia: 26.08.2017 23:48:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałem Euco bo opinie wśród znajomych miało bardzo dobre i to się potwierdziło. Jestem mega zadowolony z tego ile dla mnie zdobyli bo to było 4x więcej niż proponował ubezpieczyciel! DZIĘKUJĘ EUCO!!!! I POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MPCH dnia: 04.04.2017 18:17:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Panu Adamowi za fantastyczną obsługę. Polecam każdemu, kto ma problem z ubezpieczycielem albo zależy mu na uczciwym odszkodowaniu: adam.kita@euco.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin T dnia: 03.04.2017 21:21:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja w ogóle nie mam głowy do tych prawniczych rzeczy, dlatego wolałem nie ryzykować i od razu poszukałem info o kancelariach odszkodowawczych. Pogadałem na infolinii i z ich agentem, zajęli się wszystkim i teraz czekam już na wypłatę z ubezpieczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tomek dnia: 28.09.2016 23:12:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja mama miała wypadek i jeździ teraz na wózku. Na początku musieliśmy kupić jakiś stary używany, bo ubezpieczyciel wypłacił tylko kilkaset złotych (skandal). Dzięki EuCO mama ma nowoczesny wózek i powoli chodzi na rehabilitację.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 26.09.2016 20:50:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ubezpieczyciel zaproponował mi 500 zł z NNW, z EuCO dostałem 1500 zł. Tyle w temacie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: underdog dnia: 22.09.2016 22:46:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze, że są takie firmy jak Euco, bo mnie nie było stać na to, żeby płacić prawnikowi z góry i wcale nie mieć gwarancji, że cokolwiek wygram :( na pewno dużo innych ma taki sam problem, dlatego chciałam im polecić Euco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza B. dnia: 20.09.2016 22:45:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Moja sprawa trwała klika lat, ale to dlatego że była nawet w Sądzie Najwyższym, ale dzięki temu dostałam wszystko co EUCO zgłosiło w moim imieniu ubezpieczycielowi na samym początku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 13.09.2016 19:11:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę powiedzieć o EuCO, że mają proste zasady co do ich wynagrodzenia i że nie było tak, że potem musiałem coś dopłacać, i to akurat mnie przekonało, bo nie miałem pieniędzy, żeby od razu zapłacić za prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.07.2016 23:11:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ocena pozytywna i w sumie to byłem bardzo zaskoczony jak szybko to wszystko poszło, bo wcześniej sam męczyłem się z papierami od ubezpieczyciela. Niestety firmy ubezpieczeniowe traktują poważnie klientów dopiero jak przyjdzie się z prawnikiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 19.07.2016 13:14:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić EuCO i ogólnie oceniam ich pozytywnie. W sądzie to się strasznie wlekło, ale chyba opłacało się czekać, bo zamiast 10 przyznali mi 50 tysięcy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 14.07.2016 15:48:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma skuteczna w bataliach sądowych z ubezpieczycielem, traktująca poważnie klienta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan61 dnia: 12.02.2016 11:15:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pieniądze z odszkodowania odzyskane, sprawa załatwiona pozytywnie. Wszystko zgodnie z umową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina Z. dnia: 26.10.2015 22:15:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa prowadzona przez EuCO zakończyła się bardzo pozytywnie. Firma wywalczyła dla mnie niezbędne odszkodowanie. Naprawdę mi pomogli
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 31.08.2015 08:44:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretne zasady działania, konkretne pieniądze. Odszkodowanie, które mi się należało okazało się większe od przewidywanego przeze mnie. Firma sprawnie wywiązała się z umowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 29.06.2015 08:47:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogli mi, kiedy nie miałem grosza przy duszy. Dzięki ich interwencji ubezpieczyciel wypłacić mi moje pieniądze w pełnej kwocie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 26.06.2015 21:50:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma. Podpisałam umowę z nimi 5 stycznia, a wczoraj były już pieniądze na moim koncie. To się nazywa profesjonalizm!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena Białkowska dnia: 26.05.2015 23:23:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Europejskim Centrum Odszkodowań podpisałam umowę w zeszłym roku w listopadzie. Dziś już mam pieniądze na koncie, z czego się oczywiście bardzo cieszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.K. dnia: 11.05.2015 22:05:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełne zadowolenie. Firma wywiązała się z podpisanej w listopadzie umowy. Ubezpieczyciel dzięki EuCO wypłacił nam odszkodowanie za szkody na osobie poniesione podczas wypadku komunikacyjnego nie z naszej winy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 29.04.2015 21:44:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług i pełen profesjonalizm. EuCO naprawdę się spisało. Agent wszystko mi wytłumaczył. Umowa podpisana i już pieniądze odzyskane. Powiem szczerze, że nie spodziewałam się, że to pójdzie tak szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 25.04.2015 17:31:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretnie podeszli do sprawy. Wszystko załatwione zostało bez zbędnych komplikacji. Bardzo ich polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 24.04.2015 18:55:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko zgodnie z umową. Firma bardzo rzetelna. Odszkodowanie odzyskane - i dla mnie tylko to się liczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 22.04.2015 23:59:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Euco mówi piękne rzeczy, ale przed podpisaniem umowy, a później okazuje się, że jest zupełnie inaczej. Czekaliśmy na wypłatę dłużej niż napisane w umowie, pomijając to, iż zgłosili sprawę ok 20 dnia od podpisania umowy, a odszkodowanie dostaliśmy w 3 miesiącu. Zresztą widziałam bardzo dużo takich opinii na Internecie i okazuje się, że nie jestem jedyna. Najlepsze jest to, że uzyskali 5 tys odszkodowania dla mojej mamy, a później zleciliśmy sprawę firmie kompensja z Gdańska i oni uzyskali dla nas 20 tys. przypadek? Pierwszy raz piszę na forum na temat jakiejś firmy, ale to co robiło Euco to przesada. nie polecam ich.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 10.02.2015 17:52:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie, bez problemów. Serdecznie polecam. Współpraca bardzo udana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malina dnia: 07.02.2015 20:36:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo długo czekałam na odszkodowanie. Wszystko działo się bardzo powoli.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 27.10.2014 09:18:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Działania EUCO doprowadziły do wypłaty odszkodowania przez ubezpieczyciela. Sprawa trwała 4 miesiące. Jestem zadowolona z ich pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 19.06.2014 18:12:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z odszkodowania. Z pewnością w razie potrzeby znowu skorzystam z ich usług. Suma, którą otrzymałam jest imponująca. Nie spodziewałam się, że EUCO jest tak dobre w tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka EUCO dnia: 22.05.2014 23:13:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mogę o nich złego słowa powiedzieć. Spisali się na medal. Firma rzetelnie podeszła do sprawy, dlatego też udało się odzyskać odszkodowanie. Gdyby nie EuCO to nie wiem jak by było.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewka dnia: 21.05.2014 17:03:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam wypadek samochodem i ubezpieczyciel nie chciał mi wypłacić zadośćuczynienia. Na szczęście trafiłam do EUCO, które udzieliło mi wszelkiej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 11.05.2014 22:14:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślałam, że sprawa będzie się ciągnąć latami, a tu taka miła niespodzianka. W ciągu kilku miesięcy ubezpieczyciel wypłacił zadośćuczynienie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciejka dnia: 29.04.2014 14:57:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam podziękować agentowi Arturowi P. za dobrą obsługę. Początkowo nie byłam przekonana co do Euco, ale teraz wiem, że był to dobry wybór.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: MaKa dnia: 28.04.2014 21:20:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita obsługa. Agent wykazał się dużą wiedzą. Wszystko przebiegło zgodnie z umową. Pieniążki zostały już wpłacone na moje konto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ao dnia: 27.04.2014 22:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie oceniam działania tej firmy. Uczciwe podejście do poszkodowanego, dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: doma dnia: 31.03.2014 15:33:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelne podejście do sprawy. Agent wykazał się wielką cierpliwością i wyrozumiałością. Pieniądze z odszkodowania zostały wpłacone na konto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jowita dnia: 18.03.2014 23:23:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: długo czekałem na pieniądze ale sprawa rozwiązana pozytywnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: cinek dnia: 12.03.2014 10:06:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra obsługa. Odszkodowanie jest od piątku na moim koncie. Ubezpieczyciel proponował 0zł, a koniec końcem dostałam 12 tys.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dana dnia: 09.02.2014 14:29:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% pozytyw, uzyskane pieniądze realnie większe niż proponował początkowo ubezpieczyciel (postraszony sądem przyznał więcej).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: TAK
Opinia dodana przez: Adr dnia: 07.02.2014 06:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałem się, że taka firma ma taką moc przebicia. Jestem mile zaskoczony. Ubezpieczyciel wypłacił bezsporną kwotę, a resztę przyznał sąd. Bardzo dziękuję EUCO.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej T. dnia: 31.01.2014 22:40:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Znakomita pomoc prawna, świeta obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Moniś dnia: 26.01.2014 22:51:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Europejskie Centrum Odszkodowań odzyskało pieniądze, których nie chciała wypłacić firma ubezpieczeniowa. Jestem im bardzo wdzięczna za pracę i poświęcony czas. EUCO wywiązało się z umowy, a ja otrzymałam pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jula dnia: 10.01.2014 22:38:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług prawniczych. Bardzo dobra reprezentacja w sądzie. Jestem pod wrażeniem przygotowania merytorycznego pełnomocnika. Bardzo się cieszę z odzyskanych pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MLEW dnia: 30.12.2013 00:35:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pieniądze zostały przelane na moje konto dzień przed Świętami co było dla mnie ogromną niespodzianką. EuCO wygrało moją sprawę i dzięki temu otrzymałem odszkodowanie od ubezpieczyciela. Jestem bardzo wdzięczny za pozytywne załatwienie mojej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: Jan dnia: 25.12.2013 20:28:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W piątek dostałam przelew na konto. Profesjonalne podejście do sprawy spowodowało, że ubezpieczyciel przegrał w sądzie i musiał wypłacić pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem, nie składałam
Opinia dodana przez: Kami dnia: 22.12.2013 14:48:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, brak jakichkolwiek problemów, doskonały kontakt. Ubezpieczyciel wypłacił mi 2tys. EUCO wywalczyło dodatkowe 35tys.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem, nie korzystałam
Opinia dodana przez: iwona dnia: 31.07.2013 23:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna zaufania. Agent wszystko dokładnie wytłumaczył i pomagał w zebraniu dokumentów. Profesjonalna pomoc w odzyskaniu odszkodowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: Luara dnia: 06.07.2013 22:18:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam porównania wobec innych firm, bo nie korzystałem do tej pory, ale z usług tej jestem zadowolony. Moja sprawa rozwiązana pozytywnie w terminie krótszym niż przewidywałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monty dnia: 19.03.2013 06:19:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jakby wszystkie firmy miały takie podejście do klienta, to bym się nie pogniewał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: glosa dnia: 29.06.2012 14:59:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w porządku. Pieniądze dostałem w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: cały czas kontakt telefoniczny z agentem
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 19.05.2012 17:08:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Goście się znają na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mol dnia: 29.02.2012 12:41:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Ludzie konkretni a firma rzetelna. Obiecali kasę taką a taką i się wywiązali. Miałem poważny wypadek, otarłem się o wózek z winy jednego pijanego gościa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 31.01.2012 19:24:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Historia niedługa: wypadek, połamane nogi i ręka, ogólnie stan niezbyt dobry. Zgłosiłem się do nich w akcie desperacji, a wyszło na to, że lepiej zrobić nie mogłem. Sam bym się w tych wszystkich papierach z dziesięć razy pogubił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mariusz dnia: 31.12.2011 11:01:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze mówiąc nie wierzyłem, że wywalczą to odszkodowanie, ale żona mnie zmusiła żebym spróbował. Jak zobaczyłem kwotę, to szczena mi opadła do samej ziemi :) Nie wiem co oni wkręcili TU, bo nie byłem jakoś specjalnie poturbowany, ale chyba na rzeczy się znają ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jaka reklamacja?!
Opinia dodana przez: grzesiek85 dnia: 01.12.2011 20:40:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żeby było jasne, korzystałem z ich usług tylko raz, ale zadowolony jestem bardzo. Prowizja umówmy się nie należy do najniższych, ale odszkodowanie wywalczyli duże i co najważniejsze szybko. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: Szczepan dnia: 14.11.2011 16:41:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niecały rok temu miałem poważny wypadek samochodowy, mnie wiele się nie stało, ale żona miała złamaną nogę i stłuczoną głowę. Pomogli mi odzyskać odszkodowanie, w zasadzie 75% tych pieniędzy poszło na leczenie i rehabilitację. Sprawę załatwili szybko (w ciągu tygodnia). Wprawdzie mają niemały procent dla siebie, ale dla mnie w tamtym momencie liczył się czas, zresztą wywalczyłem całkiem spore odszkodowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 10.08.2011 11:17:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 1. bo nie wiedziałem, że należy mi się odszkodowanie a człowiek z Euco mi to powiedział. 2. bo spodziewałem się paruset złotych a trzymałem znacznie więcej. 3. bo te pieniądze bardzo mi pomogły a sam nie byłbym w stanie się tym zająć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pietia dnia: 25.06.2011 20:10:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowo podeszli do sprawy i w niedługim czasie otrzymałam pieniążki.Praktycznie nie wychodząc z domu.Agent przyjechał i wszystko załatwił na miejscu.Nigdzie nie musiałam chodzić ani dzwonić nie ponosiłam żadnych kosztów.Super firma i fantastyczni ludzie.Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania dnia: 11.04.2011 19:14:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako pasażer uległem wypadkowi samochodowemu, w którym zaliczyłem kilka otarć i siniaków. Kolega poradził mi, żeby wynająć EUCO do załatwienia odszkodowania. W sumie liczyłem na jakieś kilkaset złotych po odliczeniu prowizji a dostałem prawie cztery tysiące! Myślę, że jestem winny tej firmie propagowanie ich usług :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dzięki dnia: 03.04.2011 21:55:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spoko. Mąż koleżanki z pracy miał wypadek i ktoś im polecił tę firmę, kiedy mnie potrącił pijany sk...syn koleżanka poleciła mi tę firmę. Ja polecam kolejnym ludziom. Nie wiem dlaczego Michał ma złe doświadczenia, piszemy o tej samej firmie... Trzeba samemu sprawdzić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: andrew dnia: 12.03.2011 12:07:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ją wszystkim tym, którzy nie mogą otrzymać odszkodowania za wypadek od swojego ubezpieczyciela. Firma wpierw działa w interesie klienta, a dopiero potem odbiera swoją małą zaliczkę za wywalczone pieniądze. Gdyby nie oni, to zapewne za swój wypadek nadal bym nie otrzymał pieniędzy od ubezpieczyciela.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: merdarion dnia: 08.09.2010 20:48:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście skorzystałem z pomocy tej firmy przy swoim wypadku na ulicy. Szybko zajęli się moją sprawą i w niedługim czasie otrzymałem odszkodowanie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pk0 dnia: 08.09.2010 19:14:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma która najpierw zajmie się sprawą a dopiero potem myśli o pieniądzach. Doświadczeni fachowcy, którzy pomogli mi w odzyskaniu odszkodowania i tylko dzięki ich doświadczeniu oraz profesjonalizmowi udało mi się wygrać z ubezpieczycielem. Polecam! więcej na www.euco.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 08.09.2010 11:57:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją