Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Karol Piotrowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-029 Lublin M.C. Skłodowskiej 18/6
Telefon: 81 479 93 94 Kom. 510 899 094
Adres e-mail: k.piotrowski(małpa)adwokacipiotrowscy.pl
Strona internetowa: http://adwokacipiotrowscy.pl
Opis działalności: Skuteczna i fachowa pomoc prawna w zakresie prawa cywilnego, gospodarczego, karnego, rodzinnego i administracyjnego. Słowa kluczowe: adwokat lublin, adwokaci lublin, kancelaria adwokacka lublin, pomoc prawna

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 986
Data utworzenia profilu: 2017-04-02 20:30:45
Data ostatniej aktualizacji: 2017-04-02 20:30:45 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Karol Piotrowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Karol jest niezwykle profesjonalny i co najważniejsze posiada ogromną wiedzę. To osoba godna zaufania, prowadził kilka moich spraw, jestem bardzo zadowolona z efektów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja Michalska dnia: 2018-05-10 18:52:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę dobry w tym co robi. Bardzo dobrze mi doradzał już nieraz i pomógł w sprawie. Jest z nim też dobry kontakt. Jak nie może rozmawiać, to zawsze oddzwoni. Sprawa zakończona pozytywnie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata Sochal dnia: 2018-04-22 21:16:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia tylko i wyłącznie pozytywna. Pan Karol pomógł mi w odzyskaniu pieniędzy, była to bardzo ciężka sprawa. Polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2017-12-17 22:13:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwi fachowcy do spraw rozwodowych polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Judyta dnia: 2017-11-30 08:30:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi kancelarii Adwokata Karola Piotrowskiego. Indywidualne podejście i profesjonalizm to cechy, które przekonały mnie do tej firmy. Kwota odszkodowania przekroczyła moje oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia Nowakowska dnia: 2017-08-21 14:38:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powierzyłem tej Kancelarii sprawę z góry praktycznie przegraną, co prawnicy z Kancelarii od razu mi uświadomili pomimo mojego uporu. Toteż sukcesem było nie wygranie procesu, co doprowadzenie do ugody satysfakcjonującej obie strony, w tym mnie oczywiście. Bardzo dobrzy mediatorzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Kubiak dnia: 2017-07-24 12:13:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w 100%. Kontakt mailowy szybki i sprawny. Wytłumaczyli mi wszystko, pomogli napisać pismo i podjęli się reprezentowania w sądzie sprawy beznadziejnej, a co więcej wygrali ja. polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil Borecki dnia: 2017-05-18 13:37:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widać że ma zamiłowanie do tego co robi, a przy tym dużą wiedzę. Dzięki Kancelarii udało mi się odzyskać to co było mi należne. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2017-04-20 12:33:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna oraz fachowa pomoc prawna. Usługa na najwyższym poziomie. Adwokat godny polecenia, jestem w pełni zadowolony z usług Pana Karola. Polecam wszystkim szukającym dobrego Adwokata z Lublina!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2017-04-02 20:33:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją