Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SOBOLEWSKI & KUBIK Kancelaria Prawna s.c. Radca Prawny Sebastian Sobolewski, Radca Prawny Marek Kubik

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Dolnośląskie, 50-502 Wrocław Hubska 96/207
Telefon: 71 33 45 186, 187 Kom. 605 881 913 Fax: 71 33 45 188
Adres e-mail: kancelaria(małpa)sk-radcy.pl
Strona internetowa: www.sk-radcy.pl
Opis działalności: Porady prawne, Reprezentacja w sądzie, Prawo cywilne, Prawo rodzinne, Prawo pracy, Prawo gospodarcze, Odszkodowania, Rozwody, Spadki, Obsługa prawna, Windykacja, Upadłości, Pozwy, Opinie prawne Słowa kluczowe: Adwokat, kancelaria prawna, obsługa prawna, umowy, porady prawne, prawo budowlane, prawo cywilne, prawo handlowe, prawo pracy, prawo rodzinne, zamówienia publiczne, radca prawny, radca prawny wrocław, odszkodowania, windykacja, spółki, spadki, rozwód

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 6x 5x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 5283
Data utworzenia profilu: 2012-08-21 16:01:49
Data ostatniej aktualizacji: 2017-03-31 14:07:08 

Opinie o SOBOLEWSKI & KUBIK Kancelaria Prawna s.c. Radca Prawny Sebastian Sobolewski, Radca Prawny Marek Kubik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z calego serca,konkretni i rzetelni Adwokaci. Profesjonalisci w kazdym calu. Znakomicie poradzili sobie z poprowadzeniem mojej sprawy rozwodowej pomimo iz nie mieszkam w kraju. Wszystko zostalo mi dokladnie wytlumaczone a ich wsparcie w trakcie sprawy rozwodowej jest nie do opisania. Raz jeszcze polecam ta Kancelarie i serdecznie dziekuje za okazana pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romana dnia: 2018-07-05 19:00:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Należą się gratulacje za to jak doprowadzili do porządku dokumentację w mojej spółce. Przy podwyższeniu kapitału księgowy i inny prawnik narobili takiego bałaganu, że przez rok nie mogliśmy się pozbierać. Ta kancelaria poradziła sobie świetnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2018-03-20 17:06:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi tej kancelarii. Miałem dość zawiły problem z legalizacją budowy i udało się, mimo że nie mieszkam na co dzień w kraju - co było sporym utrudnieniem. Panowie radcy stanęli na wysokości zadania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2017-11-18 12:37:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kancelarię. Mecenasi konkretni i dostępni przez całą sprawę. Wygrali sprawę i sprawie odzyskali dług. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JT dnia: 2017-10-29 00:00:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za wyprostowanie sprawy spadku po naszych dziadkach. Nie wiedzieliśmy jak się do tego zabrać, aby odzyskać prawa do sporego kawałka ziemi po dziadkach a teraz mamy już wpis do księgi wieczystej i podział spadku za sobą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2016-12-18 23:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealnie poprowadzili moją sprawę o podział nieruchomości z sąsiadem. Nasi rodzice się sądzili, odkąd pamiętam były awantury z nim i jego rodzicami. Nikt nie był w stanie nam pomóc, aż trafiliśmy na mecenasów. Trochę to trwało, ale w końcu jestem na swoim, a sąsiad za murem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2015-06-18 15:44:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękuję mecenasom za wybawienie mnie od sporych kłopotów. Już żadnej umowy nie podpiszę bez konsultacji z nimi! Bardzo polecam tę kancelarię!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2012-12-26 19:26:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybka i fachowa analiza umowy deweloperskiej i juz wiedziałem jak skutecznie negocjować nabycie mieszkania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: hubert dnia: 2012-12-02 22:42:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość i rzetelność w każdym calu. W dodatku cierpliwie wytłumaczą co robią i dlaczego - nie tak jak inni prawnicy, z którymi miałem "przyjemność".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2012-09-10 13:08:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Kancelaria sprawnie i szybko odzyskała dla mnie pieniądze za zakup wadliwego auta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2012-08-29 22:06:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Mecenasów! Nie potrafiliśmy sobie poradzić z naszą sprawą spadkową, już chcieliśmy dać sobie spokój, aż znajomi polecili nam tę kancelarię. I od razu sprawa ruszyła z miejsca i dość szybko się zakończyła. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARIA dnia: 2012-08-22 10:46:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją