Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MAGNIFICENT

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Mazowieckie, 05-091 Ząbki Kaszubska 12/6
Telefon: Kom. 534 44 44 86
Adres e-mail: biuro(małpa)magnificent.pl
Strona internetowa: magnificent.pl
NIP:
526-233-13-15
Opis działalności: kompleksowa modernizacja biur, budowa domów jednorodzinnych Słowa kluczowe: remonty biur warszawa, remonty warszawa, budowa domów jednorodzinnych, montaż sufitów mineralnych

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1276
Data utworzenia profilu: 2015-11-02 20:39:20
Data ostatniej aktualizacji: 2017-03-13 12:51:57 

Opinie o MAGNIFICENT

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za wzorową realizację stanu surowego naszego nowego domu. Oby każdy potencjalny inwestor miał tę możliwość trafić w Państwa profesjonalne ręce. Pozdrawiamy Asia i Tomek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna i Tomasz Wysoccy dnia: 2017-04-17 08:20:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Elewacja wykonana zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Wysoka jakosc wykończenia. Pomoc przy wyborze optymalnego rozwiązania. Słowa uznania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek Dworniak dnia: 2017-04-04 09:40:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naturalnie polecam Magnificent wykonawcę aranżacji naszego biura na Warszawskiej Białołęce. Wszystkie prace zostały wykonane z należytą estetyką i w ustalonym terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arkadiusz Marcysiak dnia: 2017-03-22 08:56:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomendujemy usługi Magnificent wszystkim niezdecydowanym klientom. Mieliśmy przyjemność zlecić Magnificent aranżację naszej powierzchni biurowej - powierzchnia około 700m2. Prace zostały wykonane terminowo i w bardzo dobrej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech Adamczyk dnia: 2017-03-12 20:31:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i szybka realizacja projektu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2017-01-02 12:38:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmie Magnificent zleciliśmy montaż sufitów Armstrong w ilości około 1800m2. Zlecenie wykonane sprawnie, czysto i bez zastrzeżeń. Polecam współpracę z MAGNIFICENT jeśli oczekujesz terminowości i profesjonalnego podejścia do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2016-03-21 20:29:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonawca bez zastrzeżeń. Budowa domu pod klucz w wykonaniu firmy Magnificent okazała się formalnością. Zleciliśmy budowę domu o powierzchni użytkowej 270m2, prace zostały wykonane z niezwykłą starannością i w określonym umową terminie. Polecamy wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz i Anna dnia: 2016-03-17 09:25:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Magnificent. Remont naszego biura został wykonany profesjonalnie oraz dwa dni przed ustalonym terminem. Życzymy wielu zleceń i sukcesów na rynku.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Barbara Krysztofiak dnia: 2015-11-08 17:58:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją