Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Marlena Graczyk-Sucina

Zawód: Adwokat 
Adres: Łódzkie, 99-300 Kutno ul. Skłodowskiej 5
Telefon: Kom. 501-071-318
Adres e-mail: adwokat.graczyksucina(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.kancelaria-graczyk-sucina.pl
Opis działalności: porady prawne, zastępstwo procesowe Słowa kluczowe: rozwód, sprawy rodzinne, sprawy spadkowe, sprawy o odszkodowanie i zadośćuczynienie, o zapłatę, sprawy związane z prawem rzeczowym, sprawy pracownicze,gospodarcze, obsługa podmiotów gospodarczych

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 10x 6x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 1422
Data utworzenia profilu: 2017-03-09 08:23:13
Data ostatniej aktualizacji: 2017-03-09 08:23:13 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Marlena Graczyk-Sucina

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jednak opłaca się czytać opinie ludzi...ja poszedłem do Pani Marleny i sprawa zakończyła się sukcesem....Pani Marlena od razu objęła strategie i zaczęła działać....miałem przegrać rozwód, a go wygrałem...dzięki wielkie Pani Mecenas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebek dnia: 2019-03-17 21:25:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Wam poszedłem do Pani Mecenas i dziękuję Wam z całego serca. Byłem wcześniej u starszego radcy prawnego na poradzie i nie ma porównania. Pani Marlena jest tak zaangażowana w swoią pracę, że chyba jej siła przebicia nie zna granic. Radca powiedział mi, że nie mam szans w sprawie odszkodowania, a Pani Mecenas wygrała mi ponad 80.000 zł. Zostawie to bez komentarza, bo gdybym nie przyszedł do Pani Mecenas to nie miałbym nawet na rehabilitacje...Dziękuje jej z całego serca. Kazik
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-09 19:25:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja przypadkiem weszłam do Pani Mecenas na poradę z ulicy. Nie mogłam pogodzić się z opinią innego fachowca, że nic nie uzyskam od pracodawcy. Pani Mecenas pomyślała, wystąpiła z pozwem i pracodawca dobrowolnie zawarł z nami ugodę i wypłacił wynagrodzenie. Dziękuję Pani Mecenas za pomoc i zaangażowanie w sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2018-10-09 11:59:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja wziąłem Pania Mecenas bo przeczytałem opinie tutaj i bardzo wam dziękuję. Szybko umowilem sie na spotkanie do Pani Mecenas i zalatwila moja sprawe od reki. Od razu powiedziala konkretnie co moze zrobic. Prawie rok prowadzilismy sprawe karna i nie ide do zakladu karnego. Bardzo ambitna kobieta. Dawno nie widzialem takiej osoby ktora faktycznie chce pomoc czlowiekowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: arek dnia: 2018-09-01 13:19:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marlenka prowadziła moją sprawę rozwodową, która trwala dwa lata...mąż chciał zabrać mi dzieci, ale po dwóch latach Sąd zadecydował, że dzieci będą ze mną....dziękuję Pani Adwokat za wsparcie w ciągu tych dwóch lati za godziny rozmów telefonicznych w trudnych sytuacjach...Sama nie dałabym rady.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-06 10:39:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prawie od dwóch lat obsługuje moją firmę i jestem bardzo zadowolony. Jedynie przekazuje dokumenty i niczym się nie przejmuje, wszystko zrobione w terminie. Pani Marlena zawsze jest dostępna mailowo czy pod telefonem, zawsze mogę rozwiązać z nią napotkany problem. Wcześniej korzystałem z pomocy innych adwokatów, ale bywało różnie....czasem nawet zapomnieli o mnie.....tutaj pełen profesjonalizm, Pani Marlena żyje tą pracą....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2018-06-17 22:10:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z Pani Adwokat. Przez działania starych adwokatów zabraliby mi gospodarstwo rolne. Jednakże Pani Marlena tak poprowadziła sprawę, że nie ma egzekucji i nie zabiorą mi gospodarstwa. Przez tyle lat korzystałem z usług innych adwokatów, a tu dwie wizyty i sprawa załatwiona. Mam dach nad głową. Dziękuję Pani Marlenie. Zawsze będę korzystał z jej usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czaja dnia: 2018-05-22 08:29:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas zarąbista kobieta....wyszedłem z aresztu dzięki niej. Prowadziła sprawę dwa tygodnie i mnie wypuściła, a wcześniejszy adwokat nic nie zrobił przez trzy miesiące....szkoda gadać!!! Pani Marlena jest młoda i jej się chce,a to w połączeniu z tymi paragrafami daje sukces.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2018-04-05 19:31:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marlena podwyższyła alimenty dla mojego dziecka o 100%. Bardzo dziękuję za pomoc i profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2018-03-06 18:04:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prowadzeniu przez okres ok. 10 miesięcy postępowania w Prokuraturze, Pani Mecenas mnie wybroniła i postępowanie przeciwko mojej osobie umorzono. Polecam Panią Marlenę.Młoda, miła i ambitna kobieta, przede wszystkim ma ducha walki. GORĄCO POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-22 13:45:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas broniła mnie w sprawie karnej. Dzięki pomysłowości Pani Mecenas nie poszedłem do Zakładu Karnego. Znajomość przepisów Pani Mecenas ma w jednym palcu. Jeżeli będę miał jeszcze jakąś sprawę z pewnością skorzystam z usług Pani MEcenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daniel. dnia: 2017-11-24 13:08:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas super poprowadziła moją sprawę rozwodowa. Jestem bardzo zadowolony z możliwości nawiązania kontaktu z Panią Mecenas o każdej porze.Polecam z całego serca. ROBERT
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-18 18:21:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze raz dziękuje za pomoc Pani Mecenas. Złota kobieta. Dosyć, że pomoże to jeszcze nie zedrze z człowieka. Osoba godna polecenia. Moim zdaniem perfekcyjna w sprawach rodzinnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina R. dnia: 2017-08-09 23:22:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Pani Mecenas jest szczera i mówi z góry czy jest szansa na wygraną czy nie oraz ile można ugrać w danej sprawie. Nie naciąga na zbędne koszty. Stara się również zawierać ugodę jeżeli jest to korzystne dla klienta. Tak też było w mojej sprawie, która mimo, iż nie była dla mnie korzystna, poprzez zawarcie ugody stała się korzystna. Bartosz. Z.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-16 12:19:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat jest młoda, ambitna, pełna dobrych pomysłów podczas prowadzenia sprawy. Dzięki niej wygrałam swoją sprawę rozwodową. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata K. dnia: 2017-03-15 20:43:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, polecam Panią Mecenas. Prowadziła mi sprawę pracowniczą, która zakończyła się dla mnie pomyślnie. Rzetelna, terminowa i dostępna o każdej porze. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2017-03-09 08:25:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją