Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Łukasz Dziurkiewicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-508 Warszawa Aleje Jerozolimskie 29/24
Telefon: Kom. 664 176 197
Adres e-mail: kancelaria(małpa)dziurkiewicz.eu
Strona internetowa: dziurkiewicz.eu
Opis działalności: Kancelaria świadczy specjalistyczne i kompleksowe usługi na rzecz klientów indywidualnych i przedsiębiorców w zakresie bieżącej działalności gospodarczej Słowa kluczowe: adwokat, adwokaci, radca prawny, radcy prawni, prawnik, usługi prawne, Warszawa, Legionowo,

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 15x 2x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 7019
Data utworzenia profilu: 06.09.2011 12:24:22
Data ostatniej aktualizacji: 02.03.2017 18:23:27 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Łukasz Dziurkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały kontakt. Doskonałe załatwienie sprawy. Żadnych opóźnień. Polecam ! Bardzo wysoka jakość usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.05.2019 20:24:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Panu mecenasowi za fachową pomoc w mojej sprawie.I polecam wszystkim takiego bardzo dobrego adwokata,pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jelena dnia: 02.10.2018 21:19:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Zaangażowanie i co najważniejsze, skuteczność działania w sprawie. Rzetelność i empatyczne podejście do klienta, nacechowane dużą kulturą osobistą. Cieszę się, że trafiłem właśnie na Tego wspaniałego Mecenasa. Dziękuję i z czystym sumieniem polecam innym.Piotr Rz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.04.2018 14:43:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjna umiejętność racjonalnego argumentowania i logicznego uzasadniania stanowiska przed sądem oraz w pismach procesowych. A dodatkowo świetna znajomość przepisów i procedur sądowych. Terminowy, rzetelny, o wysokiej kulturze osobistej. Działanie w interesie klienta jest priorytetem, co dopełnia całościowego obrazu Pana Mecenasa jako profesjonalisty w każdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 15.02.2018 23:44:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona z uslug pana Mecenasa .Informowal mnie o kazdym etapie postepowania.Co najwazniejsze SKUTECZNY.Napewno jeszcze nie raz skorzystam z pomocy Pana Lukasza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 12.02.2018 20:24:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat pełen profesjonalizm .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.02.2018 15:13:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od pierwszej rozmowy z Panem Łukaszem Dziurkiewiczem nabrałem nadziei że moje problemy są do przezwyciężenia.Nie myliłem się ,wszystkie sprawy rozpatrzone pozytywnie.Z czystym sumieniem polecam usługi tej kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A i J Kaźmierczak dnia: 20.11.2017 09:33:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca przebiegła bardzo pomyślnie.Fachowość, kompetencja i ogromna wiedza. w 100 % polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 01.08.2017 10:44:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny,rzeczowy,uczciwy i co najważniejsze skuteczny!Najlepszy prawnik na jakiego udało mi się trafić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 05.06.2017 19:43:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas podszedł do mojej sprawy bardzo rzeczowo. Skupił się głównie na dowodach i konkretach, dzięki czemu nie traciliśmy cennego czasu.Uważam,że wykazał się pełnym profesjonalizmem i znajomością rzeczy, co skutkowało pozytywnym zakończeniem sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 20.03.2017 20:21:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Łukasz podszedł do mojej sprawy bardzo profesjonalnie, informował mnie o każdym etapie postępowania. Nie musiałem nic robić tylko czekać na pozytywne rozstrzygnięcie sprawy. Gorąco polecam. Solidny, rzetelny, szybki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TM dnia: 11.03.2017 08:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat walczy dla klienta, nie czaruje go, mówi jak jest. Zawsze jest świetnie przygotowany. Służy pomocą w każdej sprawie. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.01.2016 09:38:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ambitny i pełen profesjonalizmu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna Wolczyk dnia: 31.12.2014 00:00:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Mecenasa, szczególnie z pomysłu na sprawę. Pełen profesjonalizm oraz zaangażowanie w prowadzone sprawy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.10.2014 18:58:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas bardzo pochylił się nad problemem, zajął się wszystkimi sprawami tak, że nie trzeba się było o nic martwić. Sprawa zostałą przeprowadzona bardzo profesjonalnie, widać, że często bywa na sali sądowej. Jeżeli chodzi o cenę to była przystępna. Nie żałowałem wydanych pieniędzy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz W. dnia: 06.10.2014 12:13:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełny pozytyw, profesjonalny, trochę się spóźnia,ale osoba w pełni kompetentna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agatka dnia: 23.04.2014 09:45:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.10.2013 12:52:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat przyjol mnie w sobote wieczorem a juz w niedziele byl w sadzie rano bardzo profesjonalny czlowiek wyrozumialy i zyczliwy bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.02.2013 09:02:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tanio, fachowo, szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.09.2011 12:24:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją