Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Notarialna Ewa Czabaj-Czarkowska

Zawód: nieruchomości, lokale - kupno, sprzedaż, wycena, wynajem Notariusz 
Adres: Wielkopolskie, 61-778 Poznań Ślusarska 13/1
Telefon: 618531379 Kom. 691 668 652
Adres e-mail: czabaj(małpa)rejent.poznan.pl
Strona internetowa: www.ewaczarkowska.notariusz.pl
Opis działalności: Pełen zakres usług notarialnych Słowa kluczowe: notariusz, rejent, akt notarialny, darowizna, sprzedaż, tanio, tani, niedrogo, testament, prawnik, notariusz w sobotę, sobota, usługi notarialne, biuro notarialne, spadki, nieruchomości, protokoły, spółka, spółki, centrum,

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3200
Data utworzenia profilu: 2014-06-05 21:30:21
Data ostatniej aktualizacji: 2017-02-28 10:49:24 

Opinie o Kancelaria Notarialna Ewa Czabaj-Czarkowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się w pełni z opiniami o Pani notariusz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2017-03-04 10:41:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zasłużona piątka dla Pani notariusz pod każdym względem (merytorycznym i finansowym). Będziemy polecać i na pewno wrócimy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola i Karol dnia: 2017-01-20 14:06:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony po wizycie w Kancelarii , Pani Rejent bardzo dobrze rozeznana w temacie i pomocna . POLECAM :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: PATRYK dnia: 2017-01-11 12:33:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczwość, wiedza, życzliwość, zrozumienie, terminowość to tylko kilka cech Pani Notariusz. Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Wyczerpujące odpowiedzi na zadawane pytania. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: watomik dnia: 2017-01-01 10:36:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko załatwione sprawnie, klarownie, bardzo dobry kontakt z Panią Notariusz i bardzo dobry przepływ informacji. Obie strony umowy solidnie zabezpieczone. A do tego atmosfera bardzo miła. Szczerze polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2016-12-09 22:16:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani notariusz przeprowadziła nas przez krętą ścieżkę umowy z deweloperem. Wszystko krok po kroku wyjaśniała, nasze uwagi uwzględniała, wątpliwości rozwiewała. Jesteśmy pod wrażeniem! Dziękujemy za pomoc w tak ważnej dla nas sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-27 15:25:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Akt odbył się bez problemów. Pani notariusz bardzo miła i rzeczowa. Przez telefon uzyskaliśmy dokładną informację jakie dokumenty mieliśmy przygotować i obyło się bez zbędnych niespodzianek typu "nie mamy czegoś tam". Pani notariusz zgodziła się na akt w sobotę co było dla nas idealnym rozwiązaniem i dużym pozytywnym zaskoczeniem. Pewnie jeszcze wrócimy do tej Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-10-08 17:44:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Notariusz z ogromną fachową wiedzą i niezwykłą rzetelnością. Uzyskaliśmy odpowiedzi na wszystkie nurtujące nas pytania, wszystko w bardzo przyjaznej atmosferze. Nie było problemu z uzgodnieniem terminu podpisania aktu. Podane koszty również nas usatysfakcjonowały. Zdecydowanie wrócimy do Pani Notariusz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-06-20 15:44:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umowa perfekcyjnie przygotowana, miło i sympatycznie. Pani notariusz udzieliła nam ważnych informacji związanych z zawieraną umową sprzedaży, odpowiedziała na każde pytanie. Wszystko bez pośpiechu i niepotrzebnego stresu. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon i Kinga Andrzejewscy dnia: 2014-06-05 21:33:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją