Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

RIMB Sp. z o.o.

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa  
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-808 Bydgoszcz Jackowskiego 28 Człuchowska/13
Telefon: Kom. 503 802 800
Adres e-mail: kontakt(małpa)rimb.pl
Strona internetowa: rimb.pl
NIP:
9671362580
Opis działalności: Kompleksowa budowa domów jednorodzinnych Słowa kluczowe: firma budowlana Bydgoszcz,Kompleksowa budowa domów jednorodzinnych,budowa domów,Bydgoszcz,firma budowlana

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 682
Data utworzenia profilu: 2017-01-10 11:49:29
Data ostatniej aktualizacji: 2017-02-21 15:51:55 

Opinie o RIMB Sp. z o.o.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizacja płyty fundamentowej - polecam za szybkość realizacji, porządek na budowie i elastyczność wykonawcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Malgorzata i Jarek dnia: 2017-06-13 08:36:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma realizowała mi kompleksowa przebudowę budynku oraz zmianę sposobu użytkowania na 9 mieszkań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bezproblemowa
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2017-04-15 12:19:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Realizacja płyty fundamentowej w 7 dni :) Super kontakt, fajna ekipa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2017-03-15 13:21:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Sprawnie zrealizowana budowa. Dobra jakość, rozsądna cena. Bardzo dobry kontakt z firmą, w szczególności dziękuje Panu Marcinowi za wyśmienitą obsługę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Szybka reakcja na uwagi. Brak reklamacji. Realizacja na czas.
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2017-02-22 06:43:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Sprawny zespół dachowców. Szyba wycena, szybka realizacja. Bezproblemowy kontakt. można się dogadać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miałem reklamacji, ale kontakt i bieżące mini poprawki bezproblemowo.
Opinia dodana przez: Paweł L dnia: 2017-02-21 19:41:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoko oceniam firmę. W ciągu 3 dni firma zrobiła wycenę inwestycji, bardzo dobry kontakt z klientem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2017-02-21 14:59:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją