Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Matrymonialno- Poznawcze Ostoya

Zawód: doradztwo personalne Psycholog 
Adres: Mazowieckie, 00-052 Warszawa ul. Mazowiecka 11/4
Telefon: 222736173 Kom. 666 518 111
Adres e-mail: biuro(małpa)ostoya.com.pl
Strona internetowa: http://www.ostoya.com.pl/
Opis działalności: Centrum Matrymonialno Poznawcze Ostoya Warszawa usługi doboru partnerskiego dla singli i osób stanu wolnego. 20 letnie doświadczenie. Słowa kluczowe: single, szukam partnera, partnerstwo, jak znaleźć miłość, matrymonialne, szukam pani, szukam pana, szukam męża, szukam żony, szukam chłopaka, szukam dziewczyny, atrakcyjne kobiety, związki partnerskie, małżeństwo, związki VIP

Ocena: 100% pozytywna 28x

Jakość usług: 100% wysoka 28x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 28x
Ceny usług: 100% niskie 28x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 1221
Data utworzenia profilu: 2014-05-17 16:12:00
Data ostatniej aktualizacji: 2017-02-21 15:15:21 

Opinie o Centrum Matrymonialno- Poznawcze Ostoya

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Z tym centrum można znaleźć prawdziwą miłośc. To nie jest kolejny portal randkowy, tylko prawdziwe centrum poznawcze, w którym dopasowanie odbywa się na podstawie cech charakteru i oczekiwań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-26 05:03:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Od stycznia jestem klientką tego biura. Za mną już 5 randek i powiem szczerze, że nie spodziewałam się, że trafię na tak wspaniałych mężczyzn. Bardzo bogata oferta, biuro podsyła ciągle jakieś propozycje. Jestem zachwycona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-12 09:21:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To biuro daje nadzieje i radość, daje możliwość poznania kogoś naprawdę wartościowego. Bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie do Biura Ostoya. Wg mnie to jak najbardziej sprawdzone miejsce do poznawania drugiej połówki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-21 11:55:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jest łatwo w dzisiejszych czasach znaleźć miłość, ale jest to jak najbardziej możliwe, dzięki takie biuru jak Ostoya. To dzięki Ostoya mam teraz randki, spotkania, moje życie towarzyskie jest ciekawsze,a moje sampoczucie zmienia się na lepsze. Czuję się szczęśliwa i wierzę, że uda mi sie trafić na odpowiednią osobę:) Na razie cieszę się randkami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-08 04:19:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Centrum Ostoya, to sprawdzone i godne zaufania miejsce na poszukiwania drugiej połówki. Wiem to z własnego doświadczenia. Warto skorzystać z pomocy profesjonalistów i zaryzykować, bo można być dzięki nim bardzo szczęśliwym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-17 10:27:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Warto zaufać osobom pracującym w tym centrum matrymonialnym. Zapewniają komfort, bezpieczeństwo i dyskrecję. I fakt. Potwierdzam, że propozycje osób są jak najbardziej poważne. Jestem zadowolona z efektów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-04 11:08:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To, co najbardziej mnie się podoba w tym biurze matrymonialnym, to fakt, że zgłaszają sie do niego osoby poważne, całkowite odpowiedzialne i rozsądne, takie które naprawdę szukają kogoś na stałe, do życia, a nie dla przygody. Ja muszę przyznać, że spotkałam osobę, która już trochę trafiła do mojego serca, wiec kto wie.. Może to jest będzie miłość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-12 06:45:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To biuro matrymonialne , to dla mnie całkowite zaskoczenie! Nie sądziłam, że będę miała jakiekolwiek powodzenie,a jednak! Okazało sie, że do takiego biura przychodzą naprawdę fajni, poważni i rozsądni faceci. Jestem po dwóch randkach i czekam na więcej! :) POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-22 23:46:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jest łatwo znaleźć miłość swojego życia. Cieszę się, że jednak to sie udało dzięki Ostoya. To biuro naprawdę wie jak łączyć ludzi w pary i sprawiać, by były to zgrane i dobrze dobrane pary. Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu i wiedzy osób pracujących w Ostoya. Oby tak dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-20 09:56:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Biurem Ostoya można znaleźć miłość swojego życia. wiem to z własnego doświadczenia! Kobieta jaką odnalazłem dzięki temu centrum zapełniła moje życie i sprawiła, że chce mi się rano wstawać. Jestem bardzo zadowolony i cieszę się, że zaryzykowałem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-19 19:33:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również jestem zadowolona. Gdyby nie biuro Ostoya,to pewnie do teraz byłabym sama i pewnie sama musiałabym znosić trud własnej choroby. Dziś mam kogoś kto mnie przytula, wita rano uśmiechem, robi śniadanie i trzyma mnie za rękę. Miałam pełną opiekę i wsparcie psychologa i stały kontakt z biurem,więc byłam na bieżąco i tym sposobem znalazłam kogoś odpowiedniego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-05 10:40:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie myślałam, że uda mi sie znaleźć kogoś sensownego na poziomie, z podobnymi zainteresowaniami. A jednak! Z biurem Ostoya wszystko jest możliwe. Doskonale zrozumieli, czego, kogo szukam, jakie są moje priorytety i tym sposobem udało mi się natrafić na wspaniałego mężczyznę. Na całe życie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-15 01:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezpłatna rozmowa konsultacyjna jest bardzo ważna. Przynajmniej dla mnie była ważna, bo rozwiałam wszelkie wątpliwości i dostałam odpowiedzi na swoje pytania. Przekonałam się też o tym jak wygląda cała procedura poszukiwań. Jestem jak na razie zadowolona z tej współpracy i licze , że przyniesie ona wymarzone efekty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-23 02:19:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona! Szukałam drugiej połówki, zależało mi na stworzenie trwałego związku opartego na przyjaźni, uczciwości, szacunku i szczerości i to właśnie osiągnęłam dzięki Biurowi Ostoya, ktore zadbało o doskonałe dopasowanie :) Dziękuję za pomoc i za to, że mogłam znaleźć swoje szczęście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-30 01:49:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczne i profesjonalne biuro matrymonialne, które ewidentnie słucha potrzeb i oczekiwań klienta i na tej podstawie szuka odpowiednich partnerów stąd skuteczność tego miejsca jest naprawdę wysoka i można szybko odnaleźć swoją drugą połówkę. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-09 01:58:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na koniec roku taka miła niespodzianka... Poznałam kogoś i chyba się zakochałam, a to wszystko zaczęło się właśnie tutaj i to dzięki wspaniałej obsłudze, wspaniałemu zespołowi udało nam się spotkać. Dziekujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-13 01:41:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Centrum Ostoya, to miejsce, w którym ludzie łączą się w pary. Przekonałam się o tym na własnej skórze. Jestem zadowolona, bo to coś więcej niż biuro matrymonialne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-07 10:32:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretne biuro matrymonialne. Nowoczesne metody łączenia ludzi w pary. Poza tym pracują tu osoby doświadczone, którym można zaufać. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-11 21:11:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To centrum jest o niebo lepsze, niż szukanie drugiej połówki na własną rękę na portalach randkowych. Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się wykonać ten poierwszy krok . Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-11 19:33:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostoya spełniła wszystkie moje oczekiwania. Biuro jak najbardziej zasługuje na pozytywną ocenę, przede wszystkim konsultantki są bardzo profesjonalne i gwarantują dyskrecję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-16 01:29:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie, że biuro zapewnia dyskrecję. Jestem dość wymagająca i tutaj szybko udało mi się sprecyzować wymagania i założyć swój profil. Byłam na imprezie dla singli i było naprawdę ekstra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daga dnia: 2014-12-07 10:30:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i profesjonalna obsługa wyróżnia to biuro. Do tego organizacja imprez dla singli jest dla mnie ekstra pomysłem. Fajnie, że przed zapisem organizowane jest spotkanie konsultacyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2014-11-04 18:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro matrymonialne jest ekstra. Świetna i rzeczowa obsługa to coś co bardzo wyróżnia to miejsce. Dodatkowo możliwość skorzystania z porady psychologa czy też fajne imprezy taneczne to ekstra pomysł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2014-10-21 14:06:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, że nie spodziewałam się takiego profesjonalizmu w biurze matrymonialnym. Z pomocą tamtejszej obsługi przekonałam się, że korzystanie z ich usług nie jest wstydem. Po pierwszym spotkaniu czuję się naprawdę dobrze i myślę, że również będę zadowolona tak jak większość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2014-09-18 17:55:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę podzielić się pozytywną opinią na temat tego biura matrymonialnego. Dzięki niemu byłam na randkach oraz wieczorze tanecznym i poznałam wielu ludzi takich jak ja. Już nie czułam się jak piąte koło u wozu. Tutaj każdy był sam. Teraz spotykam się z jednym mężczyzną i kto wie, może coś z tego będzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2014-08-26 11:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim wieku trudno jest znaleźć mężczyznę na resztę życia. Wszyscy moi znajomi są sparowani. Dlatego też postanowiłam poszukać szczęścia na tej stronie. I udało mi się! Znalazłam miłego kulturalnego mężczyznę w moim wieku. Jest bardzo czuły i szarmancki. Dodatkowo łączy nas naprawdę wiele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-11 12:39:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po zerwaniu z chłopakiem postanowiłam znaleźć partnera, który naprawdę będzie do mnie pasował. Wypełniłam formularz kontaktowy i udało się. Idealnie do siebie pasujemy. Łączą nas wspólne zainteresowania oraz zawód. Mamy wiele tematów do rozmów. Czuję, że ta znajomość ma szansę być czymś więcej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-24 09:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam! Tutaj poznałam moją drugą połowę. Jestem naprawdę szczęśliwa. Wystarczyło wypełnienie krótkiego formularza. To takie proste. Gdyby nie ten portal, pewnie do tej pory byłabym sama.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 2014-05-30 17:21:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją