Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Matrymonialno- Poznawcze Ostoya

Zawód: doradztwo personalne Psycholog 
Adres: Mazowieckie, 00-052 Warszawa ul. Mazowiecka 11/4
Telefon: 222736173 Kom. 666 518 111
Adres e-mail: biuro(małpa)ostoya.com.pl
Strona internetowa: http://www.ostoya.com.pl/
Opis działalności: Centrum Matrymonialno Poznawcze Ostoya Warszawa usługi doboru partnerskiego dla singli i osób stanu wolnego. 20 letnie doświadczenie. Słowa kluczowe: single, szukam partnera, partnerstwo, jak znaleźć miłość, matrymonialne, szukam pani, szukam pana, szukam męża, szukam żony, szukam chłopaka, szukam dziewczyny, atrakcyjne kobiety, związki partnerskie, małżeństwo, związki VIP

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 19x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 917
Data utworzenia profilu: 2014-05-17 16:12:00
Data ostatniej aktualizacji: 2017-02-21 15:15:21 

Opinie o Centrum Matrymonialno- Poznawcze Ostoya

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Biurem Ostoya można znaleźć miłość swojego życia. wiem to z własnego doświadczenia! Kobieta jaką odnalazłem dzięki temu centrum zapełniła moje życie i sprawiła, że chce mi się rano wstawać. Jestem bardzo zadowolony i cieszę się, że zaryzykowałem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-19 19:33:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również jestem zadowolona. Gdyby nie biuro Ostoya,to pewnie do teraz byłabym sama i pewnie sama musiałabym znosić trud własnej choroby. Dziś mam kogoś kto mnie przytula, wita rano uśmiechem, robi śniadanie i trzyma mnie za rękę. Miałam pełną opiekę i wsparcie psychologa i stały kontakt z biurem,więc byłam na bieżąco i tym sposobem znalazłam kogoś odpowiedniego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-05 10:40:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie myślałam, że uda mi sie znaleźć kogoś sensownego na poziomie, z podobnymi zainteresowaniami. A jednak! Z biurem Ostoya wszystko jest możliwe. Doskonale zrozumieli, czego, kogo szukam, jakie są moje priorytety i tym sposobem udało mi się natrafić na wspaniałego mężczyznę. Na całe życie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-15 01:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezpłatna rozmowa konsultacyjna jest bardzo ważna. Przynajmniej dla mnie była ważna, bo rozwiałam wszelkie wątpliwości i dostałam odpowiedzi na swoje pytania. Przekonałam się też o tym jak wygląda cała procedura poszukiwań. Jestem jak na razie zadowolona z tej współpracy i licze , że przyniesie ona wymarzone efekty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-23 02:19:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona! Szukałam drugiej połówki, zależało mi na stworzenie trwałego związku opartego na przyjaźni, uczciwości, szacunku i szczerości i to właśnie osiągnęłam dzięki Biurowi Ostoya, ktore zadbało o doskonałe dopasowanie :) Dziękuję za pomoc i za to, że mogłam znaleźć swoje szczęście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-30 01:49:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczne i profesjonalne biuro matrymonialne, które ewidentnie słucha potrzeb i oczekiwań klienta i na tej podstawie szuka odpowiednich partnerów stąd skuteczność tego miejsca jest naprawdę wysoka i można szybko odnaleźć swoją drugą połówkę. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-09 01:58:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na koniec roku taka miła niespodzianka... Poznałam kogoś i chyba się zakochałam, a to wszystko zaczęło się właśnie tutaj i to dzięki wspaniałej obsłudze, wspaniałemu zespołowi udało nam się spotkać. Dziekujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-13 01:41:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Centrum Ostoya, to miejsce, w którym ludzie łączą się w pary. Przekonałam się o tym na własnej skórze. Jestem zadowolona, bo to coś więcej niż biuro matrymonialne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-07 10:32:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretne biuro matrymonialne. Nowoczesne metody łączenia ludzi w pary. Poza tym pracują tu osoby doświadczone, którym można zaufać. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-11 21:11:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To centrum jest o niebo lepsze, niż szukanie drugiej połówki na własną rękę na portalach randkowych. Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się wykonać ten poierwszy krok . Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-11 19:33:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostoya spełniła wszystkie moje oczekiwania. Biuro jak najbardziej zasługuje na pozytywną ocenę, przede wszystkim konsultantki są bardzo profesjonalne i gwarantują dyskrecję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-16 01:29:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie, że biuro zapewnia dyskrecję. Jestem dość wymagająca i tutaj szybko udało mi się sprecyzować wymagania i założyć swój profil. Byłam na imprezie dla singli i było naprawdę ekstra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daga dnia: 2014-12-07 10:30:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i profesjonalna obsługa wyróżnia to biuro. Do tego organizacja imprez dla singli jest dla mnie ekstra pomysłem. Fajnie, że przed zapisem organizowane jest spotkanie konsultacyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2014-11-04 18:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro matrymonialne jest ekstra. Świetna i rzeczowa obsługa to coś co bardzo wyróżnia to miejsce. Dodatkowo możliwość skorzystania z porady psychologa czy też fajne imprezy taneczne to ekstra pomysł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2014-10-21 14:06:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, że nie spodziewałam się takiego profesjonalizmu w biurze matrymonialnym. Z pomocą tamtejszej obsługi przekonałam się, że korzystanie z ich usług nie jest wstydem. Po pierwszym spotkaniu czuję się naprawdę dobrze i myślę, że również będę zadowolona tak jak większość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2014-09-18 17:55:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę podzielić się pozytywną opinią na temat tego biura matrymonialnego. Dzięki niemu byłam na randkach oraz wieczorze tanecznym i poznałam wielu ludzi takich jak ja. Już nie czułam się jak piąte koło u wozu. Tutaj każdy był sam. Teraz spotykam się z jednym mężczyzną i kto wie, może coś z tego będzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2014-08-26 11:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim wieku trudno jest znaleźć mężczyznę na resztę życia. Wszyscy moi znajomi są sparowani. Dlatego też postanowiłam poszukać szczęścia na tej stronie. I udało mi się! Znalazłam miłego kulturalnego mężczyznę w moim wieku. Jest bardzo czuły i szarmancki. Dodatkowo łączy nas naprawdę wiele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-11 12:39:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po zerwaniu z chłopakiem postanowiłam znaleźć partnera, który naprawdę będzie do mnie pasował. Wypełniłam formularz kontaktowy i udało się. Idealnie do siebie pasujemy. Łączą nas wspólne zainteresowania oraz zawód. Mamy wiele tematów do rozmów. Czuję, że ta znajomość ma szansę być czymś więcej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-24 09:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam! Tutaj poznałam moją drugą połowę. Jestem naprawdę szczęśliwa. Wystarczyło wypełnienie krótkiego formularza. To takie proste. Gdyby nie ten portal, pewnie do tej pory byłabym sama.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 2014-05-30 17:21:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją