Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Prawna - Konsorcjum Prawnicze

Zawód: adwokaci i radcy prawni Prawnik 
Adres: Małopolskie, 33-100 Tarnów Konarskiego 3
Telefon: 608150233 Kom. 608150233
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Obsługa prawna osób indywidualnych Słowa kluczowe: Prawnik, adwokat, radca prawny

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 13x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 2210
Data utworzenia profilu: 2016-03-21 00:53:01
Data ostatniej aktualizacji: 2017-01-24 13:22:16 

Opinie o Kancelaria Prawna - Konsorcjum Prawnicze

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez zastrzeżeń poprowadzona sprawa o kontakty z dzieckiem, sprawnie i z oczekiwanym skutkiem. Prawnicy z ludzką twarzą. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2016-11-10 23:29:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas jest osobą niezwykle sympatyczną, pomocną, uczciwą i kompetentną. Moja sprawa z pozoru skomplikowana, została rozwiązana dość szybko i korzystnie, sama bym sobie nie poradziła. Kancelaria godna zaufania. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2016-10-13 21:25:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiedza prawnicza, doświadczenie oraz umiejętności mecenasów odpowiadały moim oczekiwaniom i spełniały najwyższe standardy. Mogę gorąco polecić panów mecenasów jako osoby niezwykle kompetentne i skuteczne, o wysokiej kulturze osobistej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-08-26 00:20:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie pozostaje nic innego jak wystawić pozytywną opinię. Profesjonalizm w każdym calu, zdrowe podejście do sprawy i klienta, kontakt utrzymywany od początku do końca trwania postępowania, nieważne czy wcześnie rano czy późno wieczorem. Porady prawne rozwiewają wszelkie wątpliwości. Pomoc na każdym etapie, gorąco polecam!!! Ceny również niewygórowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2016-08-18 23:08:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy w pełni zadowoleni z fachowego podejścia do sprawy. Wysoki poziom świadczonych usług, skuteczność podejmowanych działań oraz bezproblemowy kontakt. Dostaliśmy konkretne rozwiązania, które skutecznie zostały zrealizowane. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogumiła dnia: 2016-08-17 08:54:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za dotychczasowa współpracę, pełen profesjonalizm, rzetelnie i jasno przestawione alternatywy dot. sprawy. Panu mecenasowi bardzo dziękuję za wyrozumiałość, życzliwość oraz ludzkie podejście do naszej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2016-06-15 10:04:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentni i uczciwi prawnicy - zdecydowanie można rekomendować. Profesjonaliści w każdym calu. Bardzo fachowa pomoc, nigdy nie zostałam bez odpowiedzi na moje pytania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ch.s dnia: 2016-06-03 10:03:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie bardzo mi pomogli w sprawie rozwodowej. Potrafili uspokoić i dodać wiary w trudnych chwilach. Zawsze znaleźli czas by porozmawiać i wyjaśnić wszystkie kwestie. Jestem bardzo zadowolona, fachowa obsługa, zaangażowani w sprawę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2016-05-17 23:48:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z kancelarią przebiegł w sposób zadowalający, rzetelny i owocny. Efekt końcowy usatysfakcjonował mnie w pełni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-05-10 09:55:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z przebiegu i wyniku prowadzonej sprawy, szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-05-06 21:53:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe porady,sprawa prowadzona z pełnym zaangażowaniem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mariusz dnia: 2016-04-29 13:54:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa, kontakt i poświęcony czas bez zastrzeżeń. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2016-04-21 00:08:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim fachowo i skutecznie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2016-03-21 13:52:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją