Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Cezary Rajski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-732 Poznań Nowowiejskiego 20/1
Telefon: 618553553
Adres e-mail: cezary.rajski(małpa)adwokatura.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-adwokacka-poznan.pl
NIP:
693-001-08-23
Opis działalności: usługi prawne, adwokat, obsługa prawna Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria, kancelaria adwokacka, usługi prawne, obsługa prawna, obrońca

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 6465
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2017-01-11 22:03:41 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Cezary Rajski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Kancelarią współpracuję już od wielu lat i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam serdecznie, Szymański Łukasz, 793-311-280.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymański Łukasz dnia: 2016-12-04 22:00:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM Bardzo fachowe podejście do sprawy wszystkie czynności prawne załatwione na czas, cel osiągnięty nie w 100% ale w 200% Bardzo dobry kontakt zawsze byłem informowany o postępach w sprawie osobiście co do ceny to uważam że przeciętna gdyż zapoznałem się i innymi kancelariami i ceny bardzo podobne naprawdę gorąco POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz Kert dnia: 2014-02-26 08:43:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja opinia jest pozytywna gdyż przede wszystkim w prowadzonej sprawie wypadkowej mecenas wraz z drużyną doprowadził do wyjaśnienia prawdy a tym samym do uniewinnienia.Uważam ,że jest wnikliwy,potrafi rozwikłać różne sporne zagadnienia bedąc ostrym i trafnym w swoich decyzjach,także polecam mecenasa potrzebującym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pietia32 dnia: 2014-02-19 11:27:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze wybiera optymalne rozwiązanie dobre dla klienta. Polecam, a nie jedną sprawę rozwiązywał .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: felix dnia: 2013-01-08 16:45:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Cezary Rajski to bardzo kompetentny i rzetelny adwokat, któremu można powierzyć każdą sprawę. Indywidualnie podchodzi do każdego klienta, udzielając mu profesjonalnej pomocy. Sprawy są prowadzone szybko i skrupulatnie, a klient jest na bieżąco informowany o postępach. Kontakt z Panem Mecenasem, jak i pracownikami jego bardzo dobry. Polecam w 100%!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: marzena dnia: 2012-12-06 17:04:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Rajski to wspanaly adwokat, wielce profesjonalny i uczciwy. Kazdemu poswieca czas i fachowo podchodzi do spraw swoich klientow. Angazuje sie w powirzone mu sprawy i zawsze doprowadza je z sukcesem do konca.Dziekuje Panie Mecenasie i polecam wszystkim potrzebujacym pomocy prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2012-11-23 18:41:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie wiem jak powinna wyglądać praca adwokata, ale wg mnie na pewno nie tak jak to było u mnie. po pierwsze nie dopatrzył w aktach, że mam artykuł 65, który mówi, że o wokandę starać się mogłem nie po połowie kary,ale po 3/4. niby nic,ale po zaliczeniu aresztu pozostało mi do połowy 7 miesięcy. jakie było moje zaskoczenie kiedy dowiedziałem się(na komisji o zmianę podgrupy), że spędzę tam kolejne 7 :/ uwierzcie mi to potrafi naprawdę dobić człowieka. oczywiście przepraszał za to,ale co mi po tym. po drugie wziął pieniądze za usługę, której nie wykonał, chodzi o kasacje. podzieliliśmy to na dwie części za napisanie i druga część jeśli wejdzie i będzie musiał udać się na sprawę do warszawy. kasacja została odrzucona, ale pan rajski nie czuł się zobowiązany do oddania pieniędzy. wręcz przeciwnie, był bardzo oburzony,że takimi "drobnymi" mu głowę zawracam. może dla niego 500 pln to drobne, dla mnie to dużo pieniędzy. ja nie mówię, co do prowadzenia sprawy nie mam zastrzeżeń, jeśli chciałem o coś zapytać, zazwyczaj znalazł dla mnie czas, na rozprawy też przychodził. ale adwokat to jest osoba, która ma mnie reprezentować godnie i której powinno się móc zaufać. no i zaufałem.mam nauczkę
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bartosz j. dnia: 2012-09-17 00:27:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porzadna kancelaria.Pan Rajski to gosc z klasa napewno pomoze.Jesli bierze sprawe w swoje rece bedzie załatwiona na bardzo wysokim poziomie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz.F. dnia: 2011-10-03 17:31:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała Kancelaria,rzetelny ,kulturalny i fachowy adwokat,zaangażowany w każdą sprawę, a do tego wspaniały człowiek otwarty i godny zaufania.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Wiśniewska dnia: 2011-07-27 22:51:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją