Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Liliana Strzebońska - Woźniak

Zawód: Adwokat 
Adres: Małopolskie, Kraków Kalwaryjska 68/15 68/15
Telefon: Kom. 602 196 881
Adres e-mail: biuro(małpa)kancelarialsw.pl
Strona internetowa: www.kancelarialsw.pl
Opis działalności: Adwokat Słowa kluczowe: Adwokat, Kancelaria Adwokacka

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 13x 2x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 1306
Data utworzenia profilu: 2017-01-11 12:55:37
Data ostatniej aktualizacji: 2017-01-11 12:55:37 

Opinie o Liliana Strzebońska - Woźniak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalistka o szerokiej wiedzy i doświadczeniu! zawsze znajdującą najlepsze wyjście z sytuacji dla klienta. Dynamiczna osobowość ukierunkowana na działania i jak najszybsze, pozytywne załatwienie sprawy. Wspaniały, otwarty człowiek, godny zaufania, o nieprzeciętnych zdolnościach komunikacyjnych, dzięki którym zjednuje ludzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malejka dnia: 2019-04-26 14:41:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM z calego serca!!! wspaniale zajęła sie sprawami majatkowymi całej mojej rodziny i prowadzila tez proces o zasiedzenie. Bardzo dużo wie, ja byłam pod wrazeniem pani adwokat rownież jako osoby.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Liwia Bursztyn dnia: 2019-04-17 18:23:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę bardzo polecam usługi Pani adw. Przesłuchiwała mnie jako świadka na rozprawie rozwodowej kolegi. Potem zaczęła prowadzić moje własne sprawy i moich rodziców. Bardzo cenię sobie jej zaangażowanie, ale przede wszystkim to, że jest skuteczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2019-01-10 23:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały adwokat i wspaniały człowiek.Polecam wszystkim w zawiłych sprawach. Mnie Pani Mecenas z sukcesem zakończyła kilka spraw. Zwrocilam sie do niej o pomoc przy rozwodzie, alimentach na blizniaki, w tym jedno ciężko chore. Do tego prowadzila tez sprawę o zaprzeczenie ojcostwa i zachowek. Teraz jestesmy w trakcie sprawy o podział majątku między mną i mężem. Nie sądziłam, że spotka mnie ze strony prawnika tyle zrozumienia i że ktoś będzie chciał poświęcić czas, żeby mnie naprawdę wysłuchać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2018-10-22 14:10:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat poprowadziła moją sprawę o ustanowienie rozdzielności majątkowej oraz sprawę o rozwód. Zajęła się także podziałem majątku przed Notariuszem, za porozumieniem (z ominięciem Sądu). Wysoką ocenę motywuję tym: - niesamowita wiedza prawnicza - zawsze szybko udzielała odpowiedzi na wszelkie moje pytania (mailowo, telefonicznie) - rewelacyjny kontakt z Panią Adwokat mimo tego że widziałam się z Nią tylko kilka razy (rzadko jestem w Krakowie), Pani Adwokat informowała mnie o wszystkim na bieżąco i prowadziła wszelkie ustalenia "zdalnie" (poprzez maila oraz telefonicznie) - sprawy w Sądzie zakończyły się tak jak chciałam - szybkie, skuteczne zakończenie wszystkich tematów/spraw (tzn. tylko jedna rozprawa sądowa na sprawę, podział majątku przed Notariuszem), Pani Adwokat bardzo solidnie przygotowała się do rozpraw - dobre poczucie humoru - w takich tematach trudnych trochę to pomaga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: B.S. dnia: 2018-10-18 09:32:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy specjalista jeśli chodzi o wszystkie kwestie, związane z rozwodem. Pani adwokat zajęła się poza samym rozwodem, moją rozdzielnością, podziałem tego co mieliśmy, ale też trójką naszych dzieci i alimentami. No generalnie klasa. Wytłumaczyła mi wszystko dokładnie, liczyła się z moim zdaniem. Na kazde pytanie znała odpowiedź. Wiedziała też jak dany problem wygląda w praktyce. Jestem bardzo zadowolona i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna K...... dnia: 2018-06-24 21:18:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja sprawa rozwodowa nie byla typowa i nie bardzo wiedzialam co robic. na tydzien przed sprawa w sadzie juz zupelnie zrozpaczona trafilam do Pani Liliany. wymyslila rozwiazanie, ktorego ja wlasnie chcialam i ktore co najważniejsze przyjął sąd. naprawdę polecam usługi tej Pani adwokat,bo są na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KMary dnia: 2018-01-22 22:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas w skomplikowanych sprawach rodzinnych. Działa nie tylko na sali sądowej, ale i poza nią. Jest bardzo skuteczna i mnie bardzo pomogła. Zabezpieczyła mnie i dzieci także finansowo. Przed nami sprawa o podział majątku mojego i ex męża.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2018-01-05 23:22:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Petarda! to jak występuje w sądzie jest godne podziwu. wie co jest ważne w sprawie. Jest doskonałym doradcą. Szacunek i uznanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to Bardzo kompetentna osoba.Ma doświadczenie i wie co mówi, bo wszystko co powiedziała się sprawdziło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Trudny Klient dnia: 2017-11-16 18:19:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z dużą wiedzą w sprawach rodzinnych. Miałam kilka różnych spraw u kilku prwników. Naobiecywali bóg wie co, a ostatecznie okazało się, że wnioski, które składali, a za które oczywiście brali pieniążki, nie mogłby zostać uznane. Dopiero Pani Mecenas wyprostowała moje sprawy. Nie czaruje, ale umie walczyć. Ma pomysł na każdy problem i za to jej baaardzo baaardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-10-23 11:47:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem namiar z polecenia. Faktycznie Adwokat bardzo skuteczna. To dzięki niej nie doszło do sprawy sądowej, bo ja nigdy w życiu nie miąłbym tyle cierpliwości do swojej ex. udało się podzielić majątek tak jak chciałem, a była zrozumiała, że mnie nie oskubie! Szkoda tylko,ze wcześniej nie wyjaśnił jej tego jej mecenas, bo zanim trafiłem do p. Strzebońskiej, wymęczyłem swoje..w kazdym razie dzięki niej, dużo zaoszczędziłem i jest po wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2017-07-09 12:47:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mi przy rozwodzie kiedy mój mąż domagał się mojej winy tylko dlatego, że znalazłam szczęscie u boku innego mężczyzny. Nie dostał jej i przegrał, a ja wreszcie jestem wolna. Teraz przede mną podział majątku i oczywiście znowu zwróciłam się do Pani Adwokat. Miałam przed nią jednego adwokata,ale bez porównania. niebo a ziemia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa.Stała klientka dnia: 2017-05-30 23:47:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Namiar na Panią Mecenas miałem z polecenia. Świetny fachowiec od spraw rodzinnych i majątkowych. Zaskakiwała wiedzą i podejściem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: T.M. dnia: 2017-05-11 15:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Adwokat! Nie naciąga ludzi. Za to umie sprowadzić na ziemię i nie obiecuje, że można zawojować świat tylko realnie przedstawia możliwości działania. Jest przy tym bardzo ciepłą i cierpliwą osobą. dokładnie wyjaśniła mi przepisy dotyczące dziedziczenia, zachowku i podziału tego całego spadku między wszystkich. Pomogła mi też podjąć decyzję co dalej robić. Łącze wyrazy ogromnego szacunku! Małgorzata z Michałowic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2017-03-06 21:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas w 100% Najlepszy adwokat z jakim miałem do czynienia, a było ich kilku. Przede wszystkim konkretna, rzeczowa i z pomysłem jak rozwiązać problem. Przyszedłem do niej w sprawie rozwodowej, a ona w niesamowity sposób wszystkim się zajęła. Poprowadziła mediacje i przedstawiła mojej żonie rzeczowe argumenty, które ją przekonały. Jeszcze przed rozprawą mieliśmy wszystko ustalone, podzieliliśmy nawet majątek. Dzięki temu zaoszczędziłem mnóstwo pieniędzy czasu i nerwów. Podobał mi się też kontakt z Panią Adwokat; odbiera telefony i odpisuje na maile.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2017-02-02 19:25:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowita kobieta! Z werwą i energią..Prowadziła moją sprawę o rozwód i alimenty na dziecko. Załatwiła mojego męża - będzie płacił tyle, ile zażądałam. Przygotowała takie pytania na rozprawę, że nawet sędziowie byli zaskoczeni...a ja śmiałam się w duchu:) widać, że się dobrze przygotowuje do prowadzonych spraw. Ma kilkuletnie dziecko, więc była też doskonale obeznana w temacie wydatków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka S dnia: 2017-01-11 12:59:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją