Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Hydraulik Warszawa i okolice

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 603795564
Adres e-mail:
Strona internetowa: hydraulik24-wawa.com
Opis działalności: Słowa kluczowe: hydraulik. usługi hydrauliczne,

Ocena: 95% pozytywna 20x 1x

Jakość usług: 94% wysoka 18x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 8x 7x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 7073
Data utworzenia profilu: 2010-11-12 22:46:54
Data ostatniej aktualizacji: 2017-01-08 22:58:19 

Opinie o Hydraulik Warszawa i okolice

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna i szybka usługa. Zapchany zlew odetkany w 15 minut, za pomocą elektrycznego sprzętu. Ręcznie wcześniej sami próbowaliśmy bezskutecznie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anka z Marek dnia: 2018-03-04 15:56:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec przy problemie ze zlewem okazalo sie ze bateria jest za krotka pan pojechal ze mna do sklepu doradzil wrocil spowrotem i fachowo zamontowal pozniej korzystalem przy problemie z kuchnia naprawde goraco polecam!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ovi dnia: 2017-07-11 20:07:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo, bardzo polecam. Pan nas uratował przed destrukcją naszej łazienki, zapowiadaną nam przez innych tzw. hydraulików. Wspomnę tylko, że dwie ekipy do których się zwróciłam dały mi do zrozumienia, że takim skomplikowanymi (pracochłonnymi) zleceniami to oni nie mają ochoty się zajmować. Pan Wojtek przyjechał w ciągu godziny ocenić sytuację, wykrył przeciek używając nowoczesnego sprzętu i następnego dnia bardzo sprawnie dokonał naprawy (zero strat!). Jeśli będę miała jeszcze jakiś problem hydraulicznym, to z pewnością zwrócę się do Pana Wojtka. Już drugi raz się przekonałam, że opinie wystawiane fachowcom w tym serwisie są miarodajne i bardzo pomocne w znalezieniu odpowiedniego wykonawcy. Bardzo dziękuję. Agata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata z Ursynowa dnia: 2017-06-09 07:23:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i fachowa pomoc. Zapchała nam się umywalka w serwisie i niestety mały potop się zrobił w łazience. Pan sympatyczny sprawnie usunął usterkę i nie skasował majątku za to.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz K dnia: 2017-04-27 14:02:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w Wigilię rano odkryliśmy iz nie działa nasz dwufunkcyjny kocioł, co oznacza brak ogrzewania i ciepłej wody na święta. Masakra. Nie było mowy o znalezieniu autoryzowanego serwisanta, który zechciałby nas odwiedzić w takim momencie. Kolezanka poleciła nam Pana Wojtka. Przyjechał w ciągu godziny i naprawił nam kocioł i uratował święta. szybko i solidnie, w rozsądnej cenie. Jak dotąd kocioł działa bez zarzutu. Polecam gorco.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2017-02-12 15:09:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Temat: Urwany zaworek ciepłej wody pod umywalką Miało być łatwo szybko i sprawnie :) okazało sie nieco inaczej. Nie wystraszyło to jednak naszego dzielnego fachowca i sprawa została załatwiona profesjonalnie. Człowiek pomocny i służący radą i nie boi sie patrzących na ręce ;) Polecam Oczywiście!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie dotyczy póki co ;)
Opinia dodana przez: CezaR dnia: 2016-07-07 20:18:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WC zostało przepchane bardzo szybko i skutecznie. Zaskoczony byłem sprzętem z jakim pan hydraulik się zjawił. Naprawdę super. Spokojnie mogę polecić tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2016-04-11 23:52:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kran został naprawiony, a przy okazji pogadaliśmy o życiu:)) Polecam
Opinia dodana przez: rydygier dnia: 2014-09-11 22:59:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi tego Pana. Wymienił mi kran i naprawił spłuczkę. Był u mnie 1,5 godziny po telefonie. Kran wymienił od razu, powiedział co popsuło się w spłuczce i co i gdzie mam kupić. Nie wciskał mi swoich części. Po zamówieniu i otrzymaniu części przyjechał następnego dnia je zamontować i wszystko pięknie działa. Przy drugiej wizycie przeczyścił jeszcze podłączenie innego kranu - bo woda wolno leciała i ta usługa była gratis. Cena usług w porównaniu do innych fachowców zbliżona. Ale inni od razu przez telefon mówili, że trzeba wymienić pływak i to u nich kosztuje 130 zł. W rzeczywistości pływak kosztował 60 zł. Pan prace wykonał bardzo szybko i schludnie. Polecam, sam będę korzystał następnym razem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-07-24 10:57:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chociaż już traciłam wiarę w dobrych fachowców i czułam się, jakbym była w samym środku programu Usterka, to jednak ten hydraulik przywrócił mi wiarę w to, że jednak są w naszej pięknej stolicy dobrzy fachowcy. 3 fachowców gimnastykowało się z przepchaniem kanalizacji i nie dali rady, a dwóch z nich zażądało zapłaty za koszty dojazdu!, chociaż nie wykonali usługi. A ten pan przyjechał szybko, o umówionej godzinie i usunął usterkę błyskawicznie przy pomocy jakiejś niesamowitej elektrycznej sprężyny. Byłam w szoku, jak szybko i skutecznie to zrobił. Przy tym bardzo grzeczny, kulturalny. Po prostu PRAWDZIWY FACHOWIEC!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Bednarska, ul. Marywilska dnia: 2014-02-26 15:18:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z panem nie można w ogóle było się dogadać przez telefon, nie słuchał, co się do niego mówi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: WS dnia: 2013-09-10 11:54:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z uslug, wszystko szybko, sprawnie, problem rozwiązany
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-31 10:27:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem rowniez bardzo zadowolona z uslug pana Wojtka, wymienil mojej mamie trzy baterie i naprawil spluczke w sedesie w ciagu godziny, przyjechal przed czasem (!) i wzial za wszystko tylko 230 zl. Nie bylo problemu z umowieniem sie i w ogole jest to fachowiec godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania G. dnia: 2013-07-12 23:29:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan wymienił syfon oraz rurę od zlewu. Wrócił z nowymi częściami, bo te kupione wcześniej nie pasowały ( nie musiałam dopłacać). Przyjechał na umówiony czas w szybkim terminie , przy okazji naprawił jedną małą rzecz ( klamkę...), za co bardzo dziękujemy ;-).
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-27 20:38:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszukując dobrego hydraulika trafiłam na to Forum i nie rozczarowałam się. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z pracy własnie tego Pana hydraulika w naszym domu - zdjęcie starej, ogromnej umywalki i montaż nowej, jeszcze większej wraz z półnogą, do tego uszczelnienie bidetu. Pan przyjechał jeszcze tego samego dnia wieczorem, sprawnie i fachowo wykonał wszystkie prace. Aż miło było popatrzeć jak Pan Wojtek pracuje. Widac , że jest doświadczonym fachowcem, do tego to jest ktoś bardzo sympatyczny i kontaktowy. Dziękujemy, Panie Wojtku, myślimy o Panu bardzo miło a wszystkim polecamy Pana usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: nie ma potrzeby żadnej reklamacji, to jest fachowiec!!!
Opinia dodana przez: Teresa i Jerzy, ul. Filtrowa dnia: 2011-12-02 11:32:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług - przepchanie WC poszło jak z płatka (wcześniej 2 ekipy z ręczną sprężyną nie dały rady). Ten pan posiada naprawdę super, elektryczny sprzęt w życiu takiego nie widziałem. jednym słowem super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirek Paprocki dnia: 2011-11-15 21:16:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjechal tak jak sie umowilismy Grzeczny, nie kazal mi tluc kafelkow na wannie (wszyscy inni to reklamowali)podwinal rekawy i zrobil.Szybko czysto sprawnie.Konkretny, rzetelny, godny zaufania fachowiec (czytaj artysta- nie rzemieslnik) Dojazd za darmo, rok gwarancji na robocizne.Tak trzymac panie Wojtku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tina G dnia: 2011-05-25 19:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyznaję się do pójścia na łatwiznę i wyboru hydraulika wg ilości pozytywnych opinii ,moze to nienajlepsza metoda,ale jakąś trzeba przyjąć. Tu się na szczęście doskonale sprawdziła. Bardzo chwalę tego hydraulika ,uratował nas w te mrozy - zepsuł nam się piec od centralnego ogrzewania. Pan przyjechał w ciągu godziny , szybko znalazł usterkę ,naprawił od ręki ,bardzo uprzejmy, wpisuję, że ceny przeciętne, bo po prostu nie mam porównania i nie wiem ile by ktoś inny za to wziął , ale drogo nie było. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Matusiak dnia: 2011-02-24 13:25:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec, nie miałem żadnych zastrzeżeń co do wykonanej pracy,szybko przyjechał obejrzeć zlecenie, pracę wykonał w weekend zgodnie z moim życzeniem. Absolutnie żadnych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mieczysław Kraśnik dnia: 2011-02-15 19:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystaliśmy z usług tego pana przedwczoraj. Bardzo konkretny, rzetelny. Przyjechał jeszcze tego samego dnia, kiedy do niego zadzwoniliśmy, aby obejrzeć pracę (przesunięcie 3 grzejników, dodanie jednego i likwidacja w innym pomieszczeniu). Wszystko wykonał bardzo sprawnie i porządnie. Naprawdę godny polecenia fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PiotrA dnia: 2010-11-17 14:14:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi wykonane na bardzo wysokim poziomie, fachowo i szybko. Robiliśmy generalny remont łazienki - wymianę całej instalacji oraz montaż nowej muszli klozetowej, wanny, umywalki, bidetu oraz termy. Solidność i fachowość tego pana bardzo mile nas zaskoczyła. Przesunął nam również grzejnik. Wszystko sprawnie, czysto, bardzo estetycznie, a przede wszystkim naprawdę fachowo. Do tego bardzo miły człowiek. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Reklamacji nie składaliśmy, ponieważ wszystko działa rewelacyjnie
Opinia dodana przez: Mariczka dnia: 2010-11-12 22:56:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją