Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lux Duet Ewa Czechowska

Zawód: Groomer 
Adres: Śląskie, 41-705 Ruda Śląska Chrobrego 10
Telefon: Kom. 797985200
Adres e-mail: luxpetduet(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.lux-duet.pl
NIP:
6411584000
Opis działalności: Studio strzyżenia i pielęgnacji psów,kotów i innych zwierząt Słowa kluczowe: groomer,petsitter,hodowca yorkshire terrier

Ocena: 87% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 85% niskie 6x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2340
Data utworzenia profilu: 2012-12-27 11:33:36
Data ostatniej aktualizacji: 2017-01-08 13:25:13 

Opinie o Lux Duet Ewa Czechowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa przemiła, profesjonalne strzyżenie i pielęgnacja kotki perski. Bardzo dziękujemy Pani Ewie za poświęcenie i chęci związane z pomaganiem zwierzętom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julka dnia: 2013-05-11 23:53:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z dzisiejszego spotkania. Pani bardzo miła, cierpliwie pomału spełniała wszystkie moje sugestie. Po 3 godzinach moja mała maltanka została prześlicznie ostrzyżona. Polecam ze względu na niskie ceny i profesjonalne podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2013-04-13 19:12:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UWAGA OŚWIADCZENIE!!!!!!!!!!Jako właścicielka Studia Strzyżenia i Pielęgnacji Zwierząt LUX DUET chciałam poinformować Państwa,iż negatywne komentarze pod adresem mojej firmy wystawiane są przez nieżyczliwe osoby zmierzające do zniszczenia dobrej opinii o mojej firmie. Moje przekonania wiążą się z tym,iż 19 grudnia ubiegłego roku rozpoczęłam swoją działalnośc i tego miesiąca miałam jednego klienta,który wystawił mi pozytywną opinię. Natomiast w styczniu tego roku miałam dwóch klientów i wystawioną negatywną opinię jeszcze przed dokonaniem usługi,opinia ta została usunięta. Twierdzę,że jest nie możliwe oceniać usługę jeszcze przed jej wykonaniem. W związku z powyższym śmiem twierdzić, iż jest to nieuczciwy zabieg nieżyczliwej osoby zmierzający do zniszczenia mojej dobrej opinii. Nie pozostaje mi nic innego jak prosić Państwa o niesugerowanie się tymi obrzydliwymi oszczerstwami. Jednocześnie zapraszam do odwiedzin strony www.lux-duet.pl i zapoznanie się z galerią moich klientów. Pozdrawiam serdecznie,właścicielka Studia LUX DUET Ewa Czechowska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Czechowska dnia: 2013-03-02 09:38:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niestety mój piesek wymagał poprawek... salon nowo otwarty, małe doświadczenie i nie wiele wiedzy
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2013-02-24 19:00:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi świadczone przez firmę Lux Duet są na wysokim poziomie, pełen profesjonalizm, salon do pielęgnacji jest wyposażony w bardzo dobry sprzęt, a obsługa jest bardzo uprzejma. W Lux Duet widać, że do zwierząt podchodzi się z wielkim zamiłowaniem i szacunkiem. POLECAM !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: York dnia: 2013-02-19 22:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi i na pewno od teraz będę korzystać tylko z usług tej firmy.Mój yorczek został ślicznie obcięty,pachnący i wypielęgnowany jak nigdy wcześniej.W studiu jest czyściutko,a do tego obsługa bardzo miła i cierpliwa.Mogę polecić z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2013-02-17 16:24:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym wyrazić swoją pozytywną opinię na temat firmy LUX DUET. Miła atmosfera, salon warty swojej uwagi, obsługa sympatyczna. Według mnie jeden z najlepszych salonów groomerskich. Rewelacja! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: POLECAM !!! dnia: 2013-01-15 07:45:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma poleca bardzo szeroki i profesjonalny zakres usług w jednym miejscu,przy czym można skorzystać z wielu rabatów. Polecam usługi tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-27 11:40:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją