Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MOSKIROLET

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Mazowieckie, 03-563 Warszawa Trocka 6/47
Telefon:
Adres e-mail: biuro(małpa)moskirolet.pl
Strona internetowa: moskirolet.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: moskitiery okienne, siatki przeciw owadom, rolety materiałowe, rolety dzień noc, plisy, żaluzje drewniane

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 2x 8x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2418
Data utworzenia profilu: 14.07.2016 11:22:06
Data ostatniej aktualizacji: 05.01.2017 17:53:49 

Opinie o MOSKIROLET

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała dla nas dwie sztuki moskitier na okna tarasowe, dla których nikt z Warszawy nie chciał podjąć się realizacji. Jesteśmy bardzo zadowoleni i dziękujemy za wykonanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 01.08.2020 06:46:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiliśmy na początku roku moskitiery a teraz rolety rzymskie. Wszystko przebiegło bezproblemowo, montaż na wysokim poziomie z profesjonalnym sprzętem i czysty. Panowie nic nie uszkodzili, zadbali aby po sobie posprzątać. Ogólnie jesteśmy z żoną pod wrażeniem. I polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacekrat. dnia: 02.10.2019 21:33:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrej jakości produkty czysto zamontowane. Ładna ekspozycja w sklepie stancjonarnym. Rolety, żaluzje umieszczone są na prawdziwych oknach. Odiwedziłam kilka miejsc tego typu w Warszawie i zdecydowałam się na Moskirolet. Profesjonalne i rzeczowe doradztwo. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 18.04.2019 16:23:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma i obsługa bardzo profesjonalna i miła. Otrzymaliśmy odpowiedzi na wszystkie zadane pytania, a nawet więcej. Zamontowane rolety też są naszym zdanie bardzo wysokiej jakości. Wszystko wykonane w przystępnej cenie i umówionym czasie. Polecamy usługi tej Firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie reklamowaliśmy
Opinia dodana przez: kgabi dnia: 15.01.2018 19:47:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam tę firmę. Zamawiałam moskitierę drzwiową na taras z przejściem dla kota. Pan, który przyjmował zamówienie, robił wymiary i montował drzwi jest bardzo profesjonalny, potrafi doradzić, widać, że wie o czym mówi. Moskitiera zrobiona przepięknie, świetna jakościowo, estetyczna. Kontakt z firmą wyśmienity, terminowość na szóstkę. POLECAM!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Szczepańska dnia: 10.09.2017 20:24:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Produkt świetnej jakości, fachowa obsługa, dobry czas realizacji, świetny kontakt. Polecam!.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.06.2017 09:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo rzetelna, potrafią fachowo doradzić i polecić praktyczne rozwiązania na konkretne okna. Terminowa obsługa od momentu złożenia zamówienia do wykonania obsługi. Bardzo dobra jakość drewnianych żaluzji i w pełni profesjonalny montaż. Szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena Kozakiewicz dnia: 01.06.2017 06:41:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam moskitierę drzwiową i wszystkim polecam bo jest bardzo dobrej jakości i przede wszystkim szczelna. W zeszłym roku zamówiłam w innej firmie, była minimalnie tańsza ale po roku całkowicie opuściła się i była nieszczelna, nie do naprawienia! Nie opłaca się kupować moskitier słabej jakości! Polecam Moskirolet w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 20.05.2017 16:48:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i miła obsługa. Montaż rolet przebieg sprawnie i fachowo. Rolety prezentują się świetnie. Zdecydowanie rekomenduję usługi firmy Moskirolet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 12.05.2017 22:59:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiłam w tej firmie moskitiery na okna, na początku na próbę na dwa okna, później w całym domu. polecem firmę ze względu na szybki termin (4 dni!) i dużą dokładność wykonania. moskitiery mam dopiero dwa tygodnie, ale póki co jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aga78 dnia: 14.07.2016 11:29:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją