Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MOSKIROLET

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Mazowieckie, 03-563 Warszawa Trocka 6/47
Telefon:
Adres e-mail: biuro(małpa)moskirolet.pl
Strona internetowa: moskirolet.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: moskitiery okienne, siatki przeciw owadom, rolety materiałowe, rolety dzień noc, plisy, żaluzje drewniane

Ocena: 92% pozytywna 12x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 3x 10x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 2870
Data utworzenia profilu: 14.07.2016 11:22:06
Data ostatniej aktualizacji: 05.01.2017 17:53:49 

Opinie o MOSKIROLET

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałem teraz drugi etap tj. moskitiery, wcześniej rolety rzymskie Anwis. Jestem bardzo zadowolony z jakości, zarówno jeśli chodz o produkty jak i samą obsługę. Montaż czysty, pan odkurzył po sobie i parownicą dopracowywał rolety po zainstalowaniu. Jeśli chodzi o moskitoery orientowałem się w kilku firmach i przy trudnym montażu większość odpuściła moje zamówienie. Firma jednak znalazła niestandardowe rozwiązanie, k†ore się sprawdza. Terminowość ok ale na samą realizację trzeba poczekać. mysle ze warto jednak poczekac na sprawdzonego fachowca niz tracic nerwy na partaczy...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Zgłaszałem problem z roletą jakis czas temu, montażysta podjechał do nas przy okazji innego momntazu obok i rozplątał sznurek. Nie mam zastrzezen
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 16.06.2021 23:31:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług firmy kilkukrotnie, pdzy mniejszych jak i całkiem duże zamówienia na różne produkty i moskitiery, markizy oraz plisy. Wszystkie rolety są wysokiej jakości zamontowane idealnie i bardzo dobrze się sprawują od klilku lat. Ostatnio prosiłam o wymianę uszkodzonej przez kota siatki i nie było problemu z realizacja zlecenia a panowie podjechali i zamontowali naprawiona moskitierę. Co do terminów można byłoby to poprawić, jednak wiadomo jak w dzisiejszych czasach wyglądaj terminy u rzetelnych i sprawdzonych fachowców. Są długie ale przynajmniej za każdym razem przekazano nam informacje ile będziemy czekać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Ok
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 30.03.2021 22:02:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do momentu pierwszej awarii wszystko super. Po gwarancji klient zlany od góry do dołu. Ceny za naprawy z kosmosu. Zero pomocy staremu klientowi. W przypadku reklamacji nie stoją za klientem, tylko za producentem. Odrzucają wszelkie argumenty klienta. Od producenta przyszły uszkodzone elementy, ale nie ma szans na udowodnienie ich winy i po doświadczeniach z Panem z Moskirolet wogóle od tego odstępuję. Wymieniono części również sprawne, ale to uniemożliwiło szybki ponowny montaż (nowe wiercenia, pasowania, itd.). Omijać tą firmę szerokim łukiem. Dla przykładu człowiek, który montował mi drzwi, po kilku latach po gwarancji wymienił mi już 4 zamki magnetyczne za darmo i sam przyjeżdża to zrobić, nie chce brać pieniędzy mimo tego, że od razu wychodzę z propozycją płatności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Beznadziejna po gwarancji, w czasie gwarancji nie wiem.
Opinia dodana przez: Klient2020 dnia: 03.01.2021 21:24:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała dla nas dwie sztuki moskitier na okna tarasowe, dla których nikt z Warszawy nie chciał podjąć się realizacji. Jesteśmy bardzo zadowoleni i dziękujemy za wykonanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 01.08.2020 06:46:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiliśmy na początku roku moskitiery a teraz rolety rzymskie. Wszystko przebiegło bezproblemowo, montaż na wysokim poziomie z profesjonalnym sprzętem i czysty. Panowie nic nie uszkodzili, zadbali aby po sobie posprzątać. Ogólnie jesteśmy z żoną pod wrażeniem. I polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacekrat. dnia: 02.10.2019 21:33:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrej jakości produkty czysto zamontowane. Ładna ekspozycja w sklepie stancjonarnym. Rolety, żaluzje umieszczone są na prawdziwych oknach. Odiwedziłam kilka miejsc tego typu w Warszawie i zdecydowałam się na Moskirolet. Profesjonalne i rzeczowe doradztwo. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 18.04.2019 16:23:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma i obsługa bardzo profesjonalna i miła. Otrzymaliśmy odpowiedzi na wszystkie zadane pytania, a nawet więcej. Zamontowane rolety też są naszym zdanie bardzo wysokiej jakości. Wszystko wykonane w przystępnej cenie i umówionym czasie. Polecamy usługi tej Firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie reklamowaliśmy
Opinia dodana przez: kgabi dnia: 15.01.2018 19:47:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam tę firmę. Zamawiałam moskitierę drzwiową na taras z przejściem dla kota. Pan, który przyjmował zamówienie, robił wymiary i montował drzwi jest bardzo profesjonalny, potrafi doradzić, widać, że wie o czym mówi. Moskitiera zrobiona przepięknie, świetna jakościowo, estetyczna. Kontakt z firmą wyśmienity, terminowość na szóstkę. POLECAM!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Szczepańska dnia: 10.09.2017 20:24:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Produkt świetnej jakości, fachowa obsługa, dobry czas realizacji, świetny kontakt. Polecam!.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.06.2017 09:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo rzetelna, potrafią fachowo doradzić i polecić praktyczne rozwiązania na konkretne okna. Terminowa obsługa od momentu złożenia zamówienia do wykonania obsługi. Bardzo dobra jakość drewnianych żaluzji i w pełni profesjonalny montaż. Szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena Kozakiewicz dnia: 01.06.2017 06:41:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam moskitierę drzwiową i wszystkim polecam bo jest bardzo dobrej jakości i przede wszystkim szczelna. W zeszłym roku zamówiłam w innej firmie, była minimalnie tańsza ale po roku całkowicie opuściła się i była nieszczelna, nie do naprawienia! Nie opłaca się kupować moskitier słabej jakości! Polecam Moskirolet w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 20.05.2017 16:48:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i miła obsługa. Montaż rolet przebieg sprawnie i fachowo. Rolety prezentują się świetnie. Zdecydowanie rekomenduję usługi firmy Moskirolet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 12.05.2017 22:59:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiłam w tej firmie moskitiery na okna, na początku na próbę na dwa okna, później w całym domu. polecem firmę ze względu na szybki termin (4 dni!) i dużą dokładność wykonania. moskitiery mam dopiero dwa tygodnie, ale póki co jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aga78 dnia: 14.07.2016 11:29:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją