Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PB Kancelaria Adwokacka Adwokat Paweł Banach Paweł Banach

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 59-220 Legnica,Lubin,Złotoryja,Polkowice,Bolesławiec, Legnica Benjamina Bilsego 7/6
Telefon: 76 852 31 39 Kom. 608 432 614 Fax: 76 878 08 09
Adres e-mail: sekretariat(małpa)adwokatbanach.eu
Strona internetowa: www.adwokatbanach.pl
NIP:
691-204-81-98
Opis działalności: Kompleksowa obsługa firm i osób fizycznych. Słowa kluczowe: ADWOKAT PAWEŁ BANACH, adwokat Legnica, adwokat Lubin, adwokat Złotoryja, kancelaria adwokacka Legnica, adwokaci, radca prawny Legnica, odszkodowania, prawnik, rozwód, podział majątku, karne, prawo pracy

Ocena: 100% pozytywna 44x

Jakość usług: 100% wysoka 42x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 37x 1x
Ceny usług: 100% niskie 9x 30x
Ilość opinii w serwisie: 44
Ilość odsłon profilu firmy: 17071
Data utworzenia profilu: 2010-07-24 21:26:24
Data ostatniej aktualizacji: 2017-01-03 00:42:26 

Opinie o PB Kancelaria Adwokacka Adwokat Paweł Banach Paweł Banach

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat !!! Mecenas czuje się bardzo swobodnie na sali rozpraw. W mojej sprawie nikt łącznie z sądem nie był w stanie jego zagiąć. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2016-11-30 21:53:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Banach to wspaniały fachowiec. Prowadził mi trudną sprawę o zapłatę, którą oczywiście wygrał. Sama jednak wygrana nie ma względu na moją opinię. Mecenas jest bowiem znakomitym fachowcem, któremu warto zawierzyć swoje sprawy oraz dobrym człowiekiem. Dziękuję za wszystko. Krystyna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-30 18:31:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził kilka różnych spraw na przestrzeni lat 2011, ostatnia kwiecień 2016, zawsze super, kontaktowy, konkretny. Wszystkie sprawy załatwiona na 6! Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nick2 dnia: 2016-04-21 11:15:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Banach to bardzo konkretny człowiek. Prowadził mi sprawę karną z bardzo satysfakcjonującym skutkiem. Jestem pod wrażeniem jego postawy, gdyż na każdym etapie tj. zarówno w prokuraturze, jak i sądzie walczył o mnie jak lew. Osobiście muszę stwierdzić, że nie nikogo się nie boi. Jak mu ktoś nadepnie na odcisk to biada mu. Gorąco polecam usługi tego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-21 23:57:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Banach to mistrz w swoim fachu. Można śmiało powiedzieć, że uratował mi życie. Taktyk jakich mało. Jest wprawdzie bardzo zabiegany, ale wcale mnie to nie dziwi. Polecam tego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-07 00:18:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas godny polecenia ! Jeżeli szukacie dobrego adwokata to tylko Pan Banach !!! osoba z duza wiedza i z tego co widac doswiadczeniem , swietny czlowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Panna dnia: 2015-08-20 22:09:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził mi sprawę o rozwód a później podział majątku, jestem bardzo zadowolona. Bardzo konkretny, opanowany i stanowczy. Z czystym sumieniem polecam bo jest solidnym i mądrym adwokatem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: STOMATOLOG dnia: 2015-08-05 22:22:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, ale i wspaniały człowiek. Mecenas jest strasznie wrażliwy na krzywdę ludzką. Pomógł mi w sprawie o eksmisję, gdzie własna córka chciała eksmitować mnie z mieszkania. Gorąco polecam tego mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-04-20 19:49:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najwyższa jakość. Można powiedzieć, że uratował mi życie. Świetny karnista. Wiem, jednak że nie przyjmuje wszystkich spraw bo ja musiałem długo go prosić żeby poprowadził mi moją sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-23 18:50:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny fachowiec od spraw cywilnych. Adwokat ten prowadził mi mega trudną sprawę o zapłatę i oczywiście wygrał. Poza tym niezły z niego żartowniś.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-01-23 17:21:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokata w sprawach karnych. Bardzo profesjonalny w tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2014-12-30 22:59:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług tego adwokata i jestem zadowolona. Prowadził mi sprawę rozwodową, bardzo mi pomógł. Byłam rozgoryczona po zdradzie męża ale mecenas moje emocje uciszył i wyszło mi to na dobre. Sprawę wygrałam. Pan adwokat jest bardzo zabiegany ale profesjonalista w każdym calu. Nie mówi za dużo tylko działa a nie kręci jak inni adwokaci
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2014-10-24 23:40:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie dzisiaj walczyłam z mecenasem w mojej sprawie rozwodowej, którą wygrałam!!!!!!! Jestem szcześliwa że polecono mi adwokata Banacha bo uważam że jest profesjonalistą w tym co robi, jest bardzo wyważonym i spokojnym człowiekiem z dużą wiedzą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-09-15 22:51:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas P.Banach zajal sie moja sprawa karna w polsce gdyz ja bylam zagranica.Jest niesamowicie Zdolny,uczciwy,wystarczy mu krotki czas na zapoznanie sie ze sprawa i odrazu Dziala Nie traci czasu, jest mlodym ale Bardzo inteligentnym Adwokatem POLECAM Pana Adwokata.rzetelny, uczciwy, skuteczny, mily i ma gadane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2014-09-12 23:02:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Banach prowadził mi sprawę o rozwód a później sprawę o majątek mój i męża. Jestem bardzo zadowolona z jego usług, jest bardzo kompetentny i rzeczowy w takich sprawach. Śmiało polecam tego adwokata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-07-01 18:19:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny,spokojny oraz rzeczowy adwokat. Prowadził mi sprawę o alimenty na rzecz mojego dziecka. Przed sprawą wyjaśnił mi jaki będzie jej przebieg i tak jak powiedział tak też było. Bardzo gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Bogusia dnia: 2014-05-05 12:51:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam adwokata Banacha w sprawach karnych. Zleciłem mu sprawę i byłem zadowolony z jego usług. Poza tym jest bardzo miła obsługa w tej kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2014-04-16 18:55:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny człowiek. Prowadził mi sprawę gospodarczą z pozytywnym skutkiem. Wynik sprawy przewidział przed końcem postępowania. Jest wprawdzie zabiegany, ale wszystkiego pilnuje bez potrzeby przypominania o czymkolwiek. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2014-03-16 14:20:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie dzisiaj mecenas wygrał mi sprawę pracowniczą. Bardzo rzeczowy adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-11 17:44:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat od spraw rozwodowych. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-03-04 11:04:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świety adwokat, zlecilem mecenasowi sprawę o podział majątku, nie moglem dogadać się z byłą żoną. Na początku prowadził mi sprawę adwokat z Wrocławia bardzo kiepski. Mecenas Banach super zrobił mi sprawę i wygrana w Sądzie Rejonowym i w Sądzie Okręgowym. Super człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2014-02-19 18:18:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadzii mi sprawę karną, zostałem pomówiony, dzięki niemu prokuratura zajęła się sprawą. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dawid L. dnia: 2013-12-31 11:40:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolega polecił mi tego adwokata, któremu prowadził sprawę karną. Mecenas prowadził mi sprawę rozwodową, odbyło się super i bez bólu. Świetny adwokat, teraz zlecę mu swój podział majątku. Polecam tego adwokata bo jest bardzo dobrym prawnikiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2013-12-30 23:53:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały adwokat do spraw rozwodowych i spraw o podział majątku. Prowadził moje sprawy i jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-12-30 12:14:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas rewelacyjny. Prowadził moją sprawę karną. Zakończyła się szybko i bezboleśnie umorzeniem prokuratorskim. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2013-12-23 16:22:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z moimi przedmówcami. Mecenas prowadził mi sprawę o zachowek i doprowadził do jej szczęśliwego końca. Przed sprawą nawet nie rozmawiałem z moim rodzeństwem, jednak w jej trakcie mecenas pogodził nas i znalazł idealne rozwiązanie. Jestem mu za to bardzo wdzięczny. Mecenas jest niewątpliwie fachowcem bardzo wysokiej klasy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2013-12-20 12:51:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat od spraw rozwodowych. Prowadził mi sprawę, żona złożyła pozew rozwodowy ze swoim adwokatem, który robił zamieszanie nie potrzebnie mieszał między nami. Jak wzięłem mecenasa Banacha to on uspokoił towarzystwo, spokojnie podszedł do tematu, rozwiązał problem z żoną, mi doradzil jak zrobić żeby rozejść się w zgodzie i spokoju i tak było. Rozwód z udziałem mecenasa Banacha odbył się z klasą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2013-12-17 16:27:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadził mi sprawę o podział majątku dorobkowego. Sprawa przebiegła bardzo sprawnie. Jestem zadowolona z usługi Pana Mecenasa. Osobiście przekonałam się też, że warto słuchać rad Mecenasa. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2013-12-05 21:27:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadził mi sprawę karną, bylem bardzo zadowolony z usług tego mecenasa. Jest kompetentny, rzeczowy, na każdą rozprawę chodził bardzo przygotowany. Polecam mecenasa do spraw karnych, warto powierzyć mu swoją sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2013-09-17 18:15:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo uczciwy i godny polecenia adwokat, prowadził mi sprawę rozwodową. Adwokat godny polecenia
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-12 18:19:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, śmiem twierdzić ze najlepszy w okręgu legnickim. Adwokat Banach jest bardzo wyważony, mówi treściwie, a co najważniejsze jest chwalony w Sądach za swój profesjonalizm. Bardzo ładnie i starannie pisze pisma, są profesjonalne i eleganckie. Prowadził mi sprawę o zniesienie współwłasności. Jestem bardzo zadowolona i polecam tego adwokata. Jeśli masz problem to idź do mecenasa PAWŁA BANACHA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2013-08-02 16:28:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlećiłam sprawę mecenasowi i byłam bardzo zadowolona z jakości usługi. Mecenas prowadził mi bardzo trudną sprawę karną i bardzo nam pomógł. Powiedział nam co i jak a przede wszystkim nie kombinował tylko uczciwie mówił co mamy robić. Polecam tego adwokata. Teraz robi sprawę mojemu bratu podział majątku i rewelacyjnie ja prowadzi. Do spraw podchodzi profesjonalnie i zna sie bardzo na rzeczy. Gorąco polecam mecenasa Banacha
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-31 18:32:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolony z usług tego adwokata. Prowadził mi sprawę karną, był rzeczowy, znał się na rzeczy, nie owijał w bawełnę powiedział mi wszystko co i jak i tak też w efekcie było jak mówił na początku na pierwszym spotkaniu. Polecam bo adwokat, posiada wysoką wiedzę prawniczą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-05-14 23:46:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry fachowiec, a przede wszystkim lojalny człowiek który bardzo mi pomógł, poprowdził moją sprawę spadkową która była bardzo zawiła i skomplikowana, bardzo rzetelnie i konkretnie, 100% zaufanie-przyjazna atmosfera, mecenas jest po prostu bardzo serdeczną osobą, polecam tego adwokata jest naprawdę stworzony do tego co robi...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: aleksandra dnia: 2012-06-21 20:00:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadził moją sprawę karną podczas gdy ja przebywałem za granicą. Niesamowita precyzja, szybkość działania i przede wszystkim skuteczność. Polecam usługi Pana Mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2012-05-02 09:35:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadzi moją sprawę rozwodową. Jestem po pierwszej sprawie i wiem, że wybrałam najlepszego adwokata. Rewelacyjne przygotowanie, wiedza, kompetencja - to się czuło. Jest skuteczny, to co mówi tak jest. Poza tym jest świetnym psychologiem w 5 min ocenił przeciwnika i całą sytuację przed salą rozpraw. Pierwszy raz poczułam sie naprawde pewnie. Godny polecenia. Krystyna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2012-04-05 09:23:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług Pana mecenasa. Wygrałem dzięki niemu trudną sprawę rozwodową. Zapał i energia. A przede wszystkim duża wiedza. Polecam bo warto!!! Gracjan
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gracjan dnia: 2012-03-23 22:14:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem u Pana mecenasa z porady prawnej. Mecenas jest niesamowity. Na pytania odpowiada w locie. Jak nie jest pewien szybko zerka do przepisu. Od ręki też interpretuje przepis. O jakości jego usług świadczy chociażby natłok pracy. W jego kancelarii czuje się człowiek jak na dworcu PKP. Jak poprosiłem o drugie spotkanie, gdyż chciałem się jeszcze czegoś upewnić, nie wziął pieniędzy za poradę. Widać też, że musi mieć powołanie, gdyż kasa u niego jest na drugim miejscu. Polecam gorąco. Osobiście nie spotkałem jeszcze tak sympatycznego człowieka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2011-12-15 22:35:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry adwokat, pierwsze moje przemyslenie było że może za młody, aby powierzyć mu moja bardzo trudną sprawę. Umowiłam się z nim na spotkanie w tego kancelarii, po uprzednim odwiedzeniu dwóch innych kancelarii dojrzałych adwokatów i co sie okazalo, odpadli z adw. Banachem Pawłem na przedbiegu. Wiedza tego adwokokata jest ogromana, przy tym jest bardzo rzeczowy i konkretny, a na dodatek nie naciągacz. Polecam Wam tego adwokata, świetny fachowiec i konkretny człowiek, a przy tym bardzo sympatyczny. Jakość jego usług oceniam bardzo wysoko. POLECAM
Opinia dodana przez: mieczysława dnia: 2011-09-14 11:05:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat, który prowadził mi sprawę rozwodową z orzeczeniem o winie męża. Wygrana z impetem. Orzeczona wina męża, solidne alimenty itd. Wiedza Pana adwokata jest na według mojej oceny na bardzo wysokim poziomie. Ma również wielkie wyczucie sprawy, gdyż sprawa zakończyła się dokładnie jak powiedział. Fachowiec naprawdę godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-12 11:11:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista w każdym calu. Pan Paweł Banach jest bardzo uprzejmy, potrafi słuchać, ma rozległą prawniczą wiedzę, jest bardzo skuteczny, solidny i rzetelny. Zdecydowanie polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2011-06-02 22:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny i zarazem bardzo profesjonalny człowiek. Polecam tego adwokata młosy, zdolny, slidny i rzetelny. Bardzo profesjonalnie podchodzi do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-02 11:56:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat, zleciłem mu swoją sprawę cywilną, kompetentny, nie owijal w bawelne tylko mówil tak jak jest. Byłem u kilku mecenasow, a on był najlepszy, zlecilem mu sprawe i oczywiście bylo tak jak mi powiedział. Nie samowitą ma chłop wiedzę. poleciłem go koledze on miał sprawe gospodarczą i był pod ogromnym wrazeniem tego czlowieka, a kolega nie z jedym w Polsce mecenasem mial do czynienia. Polecem go jeśli macie kogoś brać z legnicy to tylko mecenasa Banacha
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2011-03-28 22:18:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo i rzetelnie mecenas załatwił moją sprawę. Swietny fachowiec w sprawach cywilnych. Godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2010-07-24 21:29:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją