Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Glass House

Zawód: drzwi - produkcja, sprzedaż  
Adres: Małopolskie, 30-719 Krakow Wodna 34
Telefon: Kom. 12 656 25 34
Adres e-mail: biuro(małpa)glasshouse.com.pl
Strona internetowa: http://glasshouse.com.pl/
NIP:
679 30 88 658
Opis działalności: Szklane elementy architektoniczne i dekoracyjne - wyrob, sprzedaz, montaz Słowa kluczowe: szklo, drzwi przesuwne, kabiny prysznicowe, WALK-IN, schody, dekoracje

Ocena: 97% pozytywna 38x 1x

Jakość usług: 94% wysoka 37x 2x
Terminowość: 97% bez zastrzeżeń 33x 1x
Ceny usług: 96% niskie 28x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 39
Ilość odsłon profilu firmy: 2801
Data utworzenia profilu: 2012-07-17 03:45:50
Data ostatniej aktualizacji: 2017-01-01 22:10:42 

Opinie o Glass House

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super doświadczenie wiedza cena wszytsko piękne i zgodne z opiesem. najlepsi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka F dnia: 2017-11-10 10:04:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma posiada ludzi profesjonalnie podchodzących do swojej pracy. Terminowość i przystępne ceny to atuty Glass Hause.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PaulinaSz dnia: 2017-10-30 14:53:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega fachowa firma. Szybko i fachowo wstawili dzwi. Obsługa bardzo miła i kompetentna. Cenowo bardzo dobrze ; )
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: alicja polak dnia: 2017-10-21 15:32:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy fachowcy.Wszystkie usługi w przystepnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robert dnia: 2017-10-07 19:29:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko i fachowo zamontowali mi drzwi w mieszkaniu. Solidnaa firma, oraz super efrkt. Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda K. dnia: 2017-10-06 13:54:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna i fachowa firma. Jestem mega zadowolona z usług. Montowali w moim mieszkaniu drzwi. Znają się na swojej robocie.
Jakość usług: Niska
Obsługa reklamacji: bezproblemowa
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2017-10-05 09:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko i fachowo zamontowali mi drzwi w mieszkaniu. Bardzo dobrzy fachowcy i bardzo mili. Atrakcyjnie cenowo na tle innych podobnych firm. Fachowcy z prawdziwego zdarzenia co znają się na swojej dziedzinie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Szybka i sprawna
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-04 22:17:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko i fachowo zamontowali mi drzwi w mieszkaniu. Bardzo dobrzy fachowcy i bardzo mili. Atrakcyjnie cenowo na tle innych podobnych firm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krysia dnia: 2017-09-19 16:02:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i fachowa obsługa, profesjonalne podejście do klienta. Długo szukałem szklanych drzwi i dopiero u nich znalazłem odpowiednie drzwi do mojego domu. Naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek1811 dnia: 2017-09-17 10:49:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ok, maja duży wybor asortymentu. Kupiłem u nich zabudowe kabiny, wykonali szybko i solidnie. Dobrzy fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Szybka
Opinia dodana przez: Zitek dnia: 2017-09-15 22:29:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim firmę Glass House. Wykonują dobrej jakości drzwi. Kilka lat temu im zaufałam i do tej pory się nie zawiodłam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: AnnaZ dnia: 2017-09-14 16:51:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim Glass House. Jakość świadczonych usług jest na najwyższym poziomie. Firma zatrudnia doskonałych fachowców z wieloletnim doświadczeniem. Zawsze wywiazuja się z określonego z góry czasu realizacji usługi. U mnie naprawa przebiegła bezproblemowo i w błyskawicznym tempie. Terminowość jest bez zastrzeżeń. Niskie ceny usług i rzetelność firmy to dodatkowe zalety.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: w razie potrzeby przebiega bez problemów
Opinia dodana przez: Klaudia Zabrzewska dnia: 2017-09-13 15:34:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam firmę, zakupiłem szklaną kabinę prysznicową, która była idealnie dopasowana do mojej ciasnej łazienki. Kontakt z firmą był bardzo rzetelny, no i przede wszystkim terminowość realizacji zlecenia wysoce zadowalająca.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: rbialon dnia: 2017-09-12 08:33:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na wykonanie usługi czekaliśmy bardzo krótko fachowcy przyjechali w dniu korzystnym dla nas. Pracę wykonali w bardzo krótkim czasie. Posprzątali po sobie wszystko zostawiając nam tylko do podziwiania efekty swojej pracy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2017-09-09 16:42:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w tej firmie duże lustro do łazienki o którym zawsze marzyłam. Wszystko zostało wykonane w terminie bez żadnych zastrzeżeń. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PaulinaT dnia: 2017-09-08 06:27:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała do mojego mieszkania drzwi przesuwane.Bardzo dobrze i szybko wykonali swoją pracę.Miłe podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2017-09-07 06:32:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie uwinęli się z pracą bardzo szybko i fachowo. Mam teraz wspaniałe okna w swoim domu. W końcu cie ciągnie od nich zimnym powietrzem. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamoha dnia: 2017-09-05 12:48:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma. Praca wykonana w szybkim terminie i bardzo solidnie wykonana. Mili panowie pracują w firmie. Polecam serdecznie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafi7 dnia: 2017-09-04 16:08:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo interesujące sa te materiały co były mi bardzo pomoicne co też warto polecic mojej rodzinie za co dziękuję i polecam wszystkim zainteresowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bardzo miła
Opinia dodana przez: Zbigniew Widlarz dnia: 2017-09-03 19:51:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwa, rzetelna, ładne kabiny staranne wykonanie, bardzo czysto i sprawnie. Profesjonalni i terminowi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magicb666 dnia: 2017-08-23 19:11:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządna ekipa wpadła do mojej znajomej.Oglądałem rezultaty-wszystko ok i cena usługi bardzo przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: referent dnia: 2017-07-31 10:51:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymienialismy w domu drzwi i ktos polecil nam Glass House i to byl strzal w dziesiatke.Na drzwi ktore robione byly na wymiar wcale nie musielismy dlugo czekac.Panowie przyszli,bardzo sprawnie zdemontowali stare dzwi i wstawili nowe.Szybka profesjonalna robota,dlatego tez szczerze polecam ta firme.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Z dnia: 2017-07-25 22:39:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra firma, drzwi są bardzo solidne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kejti121 dnia: 2017-07-25 14:21:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca z państwa firmą to sama przyjemność drzwi najwyższej jakości Wszystko na czas a ceny bardzo przystępne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina1986 dnia: 2017-07-24 19:22:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawde maja doskonaly wybor szklanych drzwi takze na zamowienie.Ja zamowilem drzwi wyjsciowe na taras.Zrobili mi je bardzo szybko,jak rowniez mi je zamontowali.Jestem bardzo zadowolony z uslugi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2017-07-24 16:34:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Terminowo wykonali zamówienie na szklane drzwi do domu. Współpracą z takimi fachowcami to czysta przyjemność. Rzetelnie podchodzą do współpracy z klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wisia dnia: 2017-07-17 18:00:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry serwis godny polecenia. Potrzebowałam malarza i własnie tu znalazła,szybko i fachowo, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2017-06-28 15:55:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma. Bardzo ładne kabiny i starannie wykonanie. Terminowość i precyzja na najwyższym poziomie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aniaj dnia: 2017-06-21 23:50:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem nietypową robotę do zrobienia i przede wszystkim szukałem firmy, która mi doradzi, bo znaleźć firmę szklarską to nie problem, wystarczy google i 5 minut cierpliwości. Okazało się, że firma Glass House jest jedyna, gdzie potrafią odpowiedzieć na moje pytania i rozwiać moje wątpliwości (a niekiedy przyznać, że coś może być trudne lub niewykonalne). O to mi chodziło. Ekipa montująca zabudowę szklaną w biurze po prostu mistrzostwo świata: cierpliwa, rzetelna, punktualna, fachowa. Widać było, że się po prostu znają na robocie. Spodziewałem się po prostu fachurów-robotników, a to montażyści z eksperckim dodatkiem. Porozmawiają, zaproponują, doradzą. Super! Wszyscy ubrani w firmowe stroje, wyskoczyli z firmowego auta - jak na Zachodzie! Daj Boże takich firm jak najwięcej. Co ważne: żaden z nich nie śmierdział, np. od potu czy brudu. Zabudowa została pięknie zamontowana (brak zastrzeżeń), potem po sobie posprzątali i finito. Naprawdę aż miło było patrzeć na ich pracę. Zorganizowani, uprzejmi, robili swoje. Brawo!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Rafał Majerski dnia: 2017-02-22 09:54:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa, trudna, nietypowa zabudowa wykonana perfekcyjnie, a inne firmy mówiły, że się nie da! Prawdziwi fachowcy. POLECAM KAŻDEMU.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie ma żadnych reklamacji, wszystko jest perfekt!
Opinia dodana przez: Kazimierz Wolski, ul. Bagrowa, Kraków dnia: 2017-01-01 22:06:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra, profesjonalna obsługa, zabudowa szklana wykonana perfekcyjnie, terminowo, rzetelnie, polecam tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2016-07-19 21:46:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonuje fantastyczne szyby z nadrukami do kuchni. Mają swój katalog wzorów, a na miejscu można wszystko ustalać z ich grafikiem. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Dębska dnia: 2015-08-11 16:51:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma świetna od lat, korzystałem z ich usług wiele razy, drzwi szklane, kabina prysznicowa, stolik pod tv i szklana półeczka do łazienki, wszystko najwyższej jakości. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomasz dnia: 2013-05-05 17:07:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma bazuje na pracownikach z firmy Art-Glass II . A teraz pozwalniała wszystkich pracowników . Nie polecam warunki pracy w opłakanym stanie !!!!!.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Dominik . dnia: 2013-02-18 18:44:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług Glass House w grudniu :) poprosiłem żeby wyrobili się przed świętami i wyszło idealnie na czas! Jeszcze po sobie posprzątali ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2013-01-16 00:14:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobrej jakości szkło hartowane w drzwiach szklanych, piaskowane, do łazienki, montaż bez przeszkód - wszystko tak jak trzeba. zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2012-11-26 18:58:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Marzyłam o balustradzie szklanej w moim domu, mam z przestronnego salonu przejście na górę na piętro i zawsze źle to wyglądało. Zadzwoniłam do Glass House, przyszli i doradzili i okazało się, że mieli rację, chociaż początkowo nie byłam przekonana. Naprawdę świetna robota, zdecydowanie polecam, warto wydać trochę więcej pieniędzy, ale mieć najwyższą jakość ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katrin dnia: 2012-10-15 19:32:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała sprzedaje świetne produkty. Bardzo chwalę lustro z tej firmy, duże, ale w dobrej cenie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Idealnie!
Opinia dodana przez: MarcinBory dnia: 2012-10-14 16:13:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ta wykonala drzwi przesuwne ze szkla do mojej sypialni. Kontakt byl bezproblemowy, caly proces doboru odpowiedniego mechanizmu przebiegl bardzo szybko, montaz sprawny i profesjonalny. Zadnej fuszerki i niedorobek, a wszyscy wiemy jak o to ciezko w branzy wnetrzarskiej w dzisiejszych czasach. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej Krawczykiewicz dnia: 2012-07-17 03:47:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją