Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Andrzej Niemeczek. Psycholog, terapeuta

Zawód: Psychoterapeuta 
Adres: Mazowieckie, 06-400 Ciechanów 17 Stycznia 29/31
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 12x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 872
Data utworzenia profilu: 2016-12-21 10:49:51
Data ostatniej aktualizacji: 2016-12-21 10:49:51 

Opinie o Andrzej Niemeczek. Psycholog, terapeuta

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawny i rzeczowy terapeuta, z którym bardzo szybko złapałem wspólny język i pomógł mi wydostać się z psychicznego dołka. Najważniejsze, że czuemm w jego słowach szczerośc. To mnie z miejsca do niego przekonało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2019-02-25 22:23:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pewnym momencie miałem w małżeństwie impas i nie można było się w żaden sposób porozumieć. Dopiero pomoc specjalisty pomogła ruszyć wszystko z miejsca i wyjaśnić pewne sprawy. Taka forma mediacji bardzo nam przysłużyła i jest w tym momencie wszystko na dobrej drodze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2019-01-24 11:04:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam kryzys i skorzystałam z pomocy Pana Andrzeja, który pozwolił dojrzeć mi nowe rozwiązania w pewnych kwestiach życiowych. Faktycznie przyniosło to pozytywny efekt i jest o niebo lepiej. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2018-12-21 11:13:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie uzależnienia są niebezpieczne, a zwłaszcza alkoholizm i jak się trafi do właściwego psychologa, to można zapobiec poważniejszym powikłaniom związanym z tą społeczną chorobą.Tu miałam szczęście,że trafiłam na poważnego psychologa, który potrafił mi pomóc i ostudzić moje negatywne podejście do życia. Patrycja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-28 22:45:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny fachowiec w swojej specjalizacji. Potrafił mnie wysłuchać i co najważniejsze pomóc w moich problemach osobistych. Tu nie mam żadnych uwag i mogę tylko ciepło go zarekomendować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Juliusz dnia: 2018-10-27 16:12:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pomocny psycholog przy problemach małżeńskich i dobrze się sprawdza w terapii małżeńskiej. Dzięki jego pomocy udało mi się porozumieć z żoną dzięki czemu nadal jesteśmy wspólnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2018-09-27 17:09:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po śmierci rodziców przestałam sobie kompletnie radzić, wszystkie dni stały się dla mnie jednakowe. Po długich wachaniach zdecydowałam sie na wizytęnu Pana Andrzeja i naprawdę nie żałuję! Już od samego wejścia uderzyło mnie ciepło i serdeczność, spokojnie mogłam mu zaufać i opowiedzieć o wszystkim co mnie dręczyło, przepracowaliśmy mój problem jak należy i na dzień dzisiejszy potrafię cieszyć się życiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-26 16:36:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę się przyznać, że nie spodzewałem się tak obrych rezultatów związanych z przeprowadzoną terapią mojej uzależnionej córki. Mieliśmy duże problemy wychowawcze związane z nią , a także miała problemy z używkami. Jednym słowem grzechy młodości. Całe szczęście, że dzięki pomocy Pana Andrzeja wyszła na prostą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2018-09-25 16:54:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po rozwodzie nie mogłam się pozbierać do kupy i zgłosiłam się po pomoc do Pana Andrzeja, który jej nie odmówił. Terapia była dobrze przeprowadzona i dzięki czemu w miarę szybko doszłam do dobrego stanu psychicznego. Dziękuję za wszystko i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogna dnia: 2018-08-16 12:28:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z pomocy Pana Andrzeja przy moich kłopotach osobistych i wtedy on był ostatnią deską ratunku. Nie zawiodłam się, bo bardzo dużo uzyskałam na terapii i psychicznie się wzmocniłam. Prywatnie jest sympatyczny i miły człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: martyna dnia: 2018-07-24 21:28:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec w sprawach uzależnień. Dzięki jego pomocy udało mi się odbić od dna. Nie powiem, że było łatwo, ale cieszę się, że wspólnie daliśmy radę. Dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2018-06-27 19:10:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% polecam Pana Andrzeja Niemeczka. Jest to rzetelny i profesjonalny psychoterapeuta, do którego trafiłam w dość trudnym momencie. Ja akurat wymagałam dłuższej terapii, ale ostatecznie się udało, dlatego z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 2016-12-21 10:51:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją