Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka WROCŁAW adw. Marta Olejnik-Hejne

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-075 Wrocław Krupnicza 13/201
Telefon: 71 721 50 70 Kom. 606317230 Fax: 71 721 50 80
Adres e-mail: kancelaria(małpa)umocowana.pl
Strona internetowa: http://umocowana.pl
NIP:
894-279-87-00
Opis działalności: Priorytetem Kancelarii jest świadczenie usług prawnych na najwyższym poziomie. Założenie to opiera się przede wszystkim na budowaniu obustronnego zaufania w relacjach z Klientem. Słowa kluczowe: adwokat Wrocław prawo rodzinne, kancelaria adwokacka Wrocław, porady prawne wrocław, rozwód wrocław adwokat, adwokat rozwód wrocław, alimenty Wrocław, podział majątku Wrocław

Ocena: 100% pozytywna 34x

Jakość usług: 100% wysoka 34x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 31x
Ceny usług: 100% niskie 28x 3x
Ilość opinii w serwisie: 34
Ilość odsłon profilu firmy: 5178
Data utworzenia profilu: 2013-07-26 14:38:33
Data ostatniej aktualizacji: 2016-12-20 10:57:17 

Opinie o Kancelaria Adwokacka WROCŁAW adw. Marta Olejnik-Hejne

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani Marcie Olejnik-Hejne udało mi się wygrać sprawę rozwodową z moją ex-małżonką. Dziękuję serdecznie, szczególnie że sprawa nie była prosta już od samego początku. Polecam serdecznie, najlepszy adwokat od rozwodów we Wrocławiu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Golat dnia: 2016-12-13 14:19:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria bardzo profesjonalna i rzetelna. Moja sprawa została szybko rozwiązana. Jestem bardzo zadowolony. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2016-08-19 16:24:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia jak najbardziej pozytywna. Pani Marta pomogła mi w ciężkiej sprawie. Dzięki niej odzyskałem pieniądze. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2016-08-19 11:18:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo sympatyczna adwokat. Najlepsza we Wrocławiu. Podaję nr tel 606 317 230. Rewelacja, polecam i zapraszam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2016-03-09 23:09:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło wspominam kontakt z adwokat Martą Olejnik-Hejne, która przyczyniła się do wygrania sprawy rozwodowej, za co bardzo dziękuję. Jedyne co mogę zrobić to chyba tylko polecić, bo adwokat na naprawdę wysokim poziomie, a dodatkowo nie jakiś gbur, tylko bardzo miła śmiało można porozmawiać i poprosić o poradę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Kaliska dnia: 2016-02-26 11:22:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie na plus. Nie jestem w stanie ukazać żadnych wad Pani Mecenas Marty Olejnik-Hejne, bardzo przyjemna i bezproblemowa współpraca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agi dnia: 2016-02-18 22:31:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem bardzo zadowolony z Pani Adwokat, która prowadziła moją sprawę z tej kancelarii. Pani Marta jest bardzo dobrym adwokatem, nie waha się wie gdzie znaleźć punkt, który doprowadzi do rozwiązania sprawy. Moją wygrała. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2015-07-24 08:38:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, świetna adwokat zna się na wszystkim i tylko ona ma tutaj same pozytywne komentarze które są pisane przez prawdziwych Klientów więc warto im zaufać bo są prawdziwe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: remus dnia: 2015-06-26 16:57:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Chciałbym podziękować Pani Marcie za pomoc podczas mojej sprawy. Nie poradziłbym sobie. Pani Marta rewelacyjnie podeszła do sprawy i bardzo dobrze się przygotowała że okres trwania nie był długi i sprawa bardzo szybko się zakończyła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franciszek-F. dnia: 2015-06-09 15:13:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Martą podczas mojej rozprawy. Mój mąż nie chciał płacić na dziecko i dzięki Pani adwokat to się zmieniło. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KarolinaK dnia: 2015-06-01 14:10:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Hejne pomogła mi uzyskać odszkodowanie za wypadek samochodowy, dodam, że kwota wyższa niż myślałem. Polecam bardzo skrupulatna osoba i zaangażowana w sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nataniel dnia: 2015-05-20 08:12:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marta pomagała mi w sprawie rozwodowej i wszystko poszło gładko. Dziękuję bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji, nie mam żadnych zastrzeżeń.
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2015-04-28 11:50:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez wątpienia polecam Panią mecenas Martę Olejnik-Hejne Pani Adwokat bardzo sumienna, rzetelna i znająca się na swojej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna Leszcz dnia: 2015-03-16 13:12:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo super cieszę się bo Pani Marta wygrała moją sprawę i wszystkich moich znajomych i znajomych znajomych tez. Naprawdę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bb dnia: 2015-03-09 14:00:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam. Pani Mecenas zna się na swojej pracy, w sprawie rozwodowej bardzo mi pomogła, poza tym super miła osoba uczynna i sumienna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Ciuman dnia: 2015-03-09 12:04:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bóg zapłać. Pani Marta jest najlepsza dlatego napiszę na jej cześć sonet i wiersz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: alejak dnia: 2015-02-24 15:32:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pani Marta to najlepszy adwokat w Polsce!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beatka dnia: 2015-02-21 17:28:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat z jakim miałem do czynienia. Pani Marta to świetna babeczka, miła osoba i bardzo dobry adwokat,polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Jacek Bakalarz dnia: 2015-02-17 17:06:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat na świecie!!! albo nawet we wszechświecie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robs dnia: 2015-01-26 16:54:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza prawniczka do spraw rozwodowych moim zdaniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2015-01-17 21:31:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat bardzo pomogła mi w rozwiązaniu mojego problemu z mężem, za co jestem jej bardzo wdzięczna. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta dnia: 2015-01-10 15:55:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam usługi Pani Marty, jest doskonałym adwokatem jeżeli chodzi o rozprawy rozwodowe. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ada dnia: 2015-01-06 14:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie usługi Pani adwokat Olejnik-Hejne, ponieważ jest jedną z najlepszych jaką znam. Bardzo mi pomogła, dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: olaf dnia: 2015-01-05 15:45:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem jak najbardziej zadowolona z usług Pani Marty. Dziękuję za rozwiązanie mojej sprawy:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grad dnia: 2015-01-04 19:10:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie usługi Pani adwokat, ponieważ jest bardzo dobra. Serdecznie zachęcam do korzystania z jej usług. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gibus dnia: 2015-01-03 19:47:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w trakcie rozwodu i walczę o alimenty. Zachęcona pozytywnymi opiniami zdecydowałam się wybrać panią Olejnik-Hejne. Na koniec sprawy jeszcze trochę muszę poczekać, natomiast już teraz mogę powiedzieć, że usługi pani adwokat są na najwyższym poziomie. Bardzo dobre podejście do klienta, mądre porady.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AgnieszkaB dnia: 2014-12-17 23:48:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mi bardzo w przeprowadzeniu rozprawy, z którą sobie nie radziłam. Rozwód był dla mnie trudny, ale sobie porawdziłam, dzięki Pani Marcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grad dnia: 2014-12-17 20:42:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Krótko i na temat. Byłem i polecam. Jaro.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaromir dnia: 2014-12-14 21:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani mecenas Marcie Olejnik-Hejne za pomoc z jaką mi udzieliła oraz za sprowadzenie mnie na ziemię. Faktycznie może zbyt wiele sobie wyobrażałam o tym co mi się od życia należy, może trochę przesadziłam z żądaniami wysokości alimentów od mojego byłego męża, może faktycznie zbyt byłam rozgoryczona aby myśleć na trzeźwo. Teraz już wiem, że dobry adwokat to nie ten który zna tylko przepisy ale i taki który naprawdę na chłodno ocenia fakty i doradza w sposób adekwatny do sytuacji,. Dziękuję Pani Marto za sprowadzenie na ziemię. Karolina k. Wrocławia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina/okolice Wrocławia dnia: 2014-12-07 11:19:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakiś czas temu pani Olejnik-Hejne prowadziła moją sprawę rozwodową. Wiedza pani adwokat i zrozumienie potrzeb klienta robi ogromne wrażenie. Jeśli ktoś szuka dobrego adwokata, to bez wahania mogę polecić panią Martę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna T. dnia: 2014-11-25 20:41:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas posiada bardzo dużą wiedzę oraz doskonale jest w stanie poradzić sobie z każdą sprawą. Ja skorzystałam z usług Pani Mecenas i jestem bardzo zadowolona. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: gość dnia: 2014-11-25 20:02:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja byłam u Pani Marty Olejnik-Hejne z polecenia mojego znajomego któremu kiedyś prowadziła sprawę alimentacyjną. Polecał mi ją jako osobę bardzo skrupulatną, rzetelną i znającą bardzo dobrze przepisy prawa rodzinnego. Co ważne to zapytałam czy ona sama chodzi do Sądu czy może wysyła tam tych młodych i niedoświadczonych uczniów - chodzi osobiście.To już mnie trochę uspokoiło. Moja sprawa dotyczyła podziału majątku i była bardzo skomplikowana i trwa jeszcze, ale już teraz z całą odpowiedzialnością mogę polecić usługi Pani Marty Olejnik-Hejne bo widzę jak się angażuje w sprawę oraz w jaki sposób dąży do celu - naszego wspólnego celu (a nie swojego celu). Zauważyłam, że dla niej jest bardzo ważne aby klient był zadowolony - a ja jestem i to bardzo. Karolina T.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina Tomala dnia: 2014-11-19 11:32:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Marta Olejnik Hejne jest osobą z doświadczeniem i co najważniejsze jest pełna zaangażowania. Korzystałem z usług w zakresie prawa karnego i rodzinnego. Pani mecenas - DZIĘKUJĘ BARDZO !!! Polecam wszystkim usługi!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz B. dnia: 2014-10-21 14:57:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Renowomowany i wyjątkowy adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-26 14:50:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją