Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SALON FRYZJERSKO - KOSMETYCZNY MARILYN MONROE Wioletta Paździora

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Małopolskie, 32-615 Grojec Beskidzka 135
Telefon: 33 488 34 56 Kom. 695812241
Adres e-mail: wiolettapazdziora(małpa)interia.pl
Strona internetowa: https://www.facebook.com/salonfryzjerskimarilynmonroe
NIP:
9441966021
Opis działalności: SALON FRYZJERSKI, KOSMETYCZKA, MASAŻ, MAKIJAŻ, PAZNOKCIE Słowa kluczowe: FRYZJER, SALON FRYZJERSKI. OŚWIĘCIM, URODA, KOSMETYCZKA, MASAŻ, PAZNOKCIE ŻELOWE, HYBRYDY, MAKIJAŻ, KWASY AHA

Ocena: 100% pozytywna 45x 12x

Jakość usług: 98% wysoka 49x 6x 1x
Terminowość: 96% bez zastrzeżeń 53x 1x 2x
Ceny usług: 80% niskie 36x 9x 9x
Ilość opinii w serwisie: 57
Ilość odsłon profilu firmy: 11800
Data utworzenia profilu: 2013-03-20 07:02:50
Data ostatniej aktualizacji: 2016-12-10 23:25:34 

Opinie o SALON FRYZJERSKO - KOSMETYCZNY MARILYN MONROE Wioletta Paździora

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu trafiłam na dobrą fryzjerke. Po przeczytaniu opini na tym forum. Zaryzykowałam i jestem zachwycona podejściem Wioli do klienta nie obiecuję "złotych gór" realnie i obiektywnie mówi co może zrobić na włosach. Wybiła mi pomysł rozjaśnienia włosów i super bo wiem że mi nie pasuje Ale czasem nachodzi mnie taka chwila i chcę być blondynką zawsze kończyło się to spalonym włosami, a teraz mam piękny kolor brązu z refleksem. Także polecam Wiole jak już inni pisali zna się na fachu. Pozdrawiam Kamila
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2017-10-05 21:40:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam p. Wiole jest osobą bardzo miłą i najważniejsze że nie musisz mówić co chcesz, ona wie co robić miałam wrażenie że czyta mi w myślach jak mówiła co mi zrobi dokładnie tak jak sobie wymarzyłam. za ścięcie i kolor włosy do ramion zapłaciłam 180 zł warto ';)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: k.fik dnia: 2016-06-24 08:55:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona z koloru i strzyżenia polecam wszystkim. Bardzo miła atmosfera, niestety terminy do szefowej długie, ale a warto poczekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAŁGOSIA dnia: 2016-02-15 23:03:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie ten salon, niedawno wróciłam do kraju i szukałam fryzjera, który ogarnie moje włosy po 2 latach nic nierobienia, ze względu na pracę, to co zrobili mi to istny cud jestem zachwycona kolorem i strzyżeniem a także odżywieniem włosów mają rewelacyjne kosmetyki. polecam Alicja z UK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ALA dnia: 2016-01-12 22:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: daje temu salonowi +5 a nawet 6, właścicielka p. Wioletka jest pierwszym fryzjerką, która ścięła mi włosy i zrobiła kolor, w taki sposób, że każdy pyta gdzie byłam, bo mam takie ładne włosy, układają się same nic z nimi oprócz mycia i suszenia nie robię, zawsze o tym marzyłam, w końcu się udało,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KASIA dnia: 2015-09-22 23:04:14 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porazka z terminami i cenami po podwyżce!!! Polecam P.Roberta:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Słoneczko dnia: 2015-09-14 16:41:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja opinia jak najbardziej pozytywna, pani Wiola miła,zna eis na fachu, umie doradzić jest pewna siebie a to ważne, wyszłam bardzo zadowolona z koloru z Olaplex (drogo ale naprawdę warto) i strzyżenia, mój mąż był u Roberta i jeszcze nigdy nie był tak dobrze obcięty, wiec Robert również zasługuje na pochwałę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IZA dnia: 2015-07-26 09:33:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam w tym salonie z usług kosmetycznych ,jestem bardzo zadowolona ,miła ,nastrojowa atmosfera ,każda usługa wykonana świetnie,polecam P.Basię ,co do usług fryzjerskich nie mogę się wypowiedzieć ponieważ nie korzystałam ,ale z moich obserwacji wynika ,że klienci są bardzo zadowoleni opuszczając ten salon ,cała ekipa bardzo fajna i wesoła...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-04-08 21:19:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście jestem klientką Pana Roberta. Ma niesamowity potencjał, a swoją prace wykonuje z pasją. Atmosfera miła, pracownicy ambitni. Salon się cały czas rozwija, z każdą kolejną wizytą widzę pewne zmiany na plus. Choć ostatnio zaskoczyli mnie bardzo nowym cennikiem. :-(
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: RN dnia: 2015-03-18 09:21:51 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mam ten sam problem co poniżej pan Robert nie słucha co się do niego mówi obciął mnie za krótko chociaż prosiłam, że tak nie chcę włosy się nie układają a o spięciu nie ma mowy u góry mam ciężkie włosy a od połowy głowy wyglądają jak po przejechaniu kosiarką DRAMAT! Kolor prawie czarny chociaż prosiłam żeby nie był czarny - wystawiłam już NEGATYWA ale został usunięty. Za usługę zapłaciłam prawie 200 zł! ale tak źle dobranej fryzury i koloru to nigdy nie miałam- NIE POLECAM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-16 20:14:24 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do tej pory nie mialam zastrzezen. Jakos i cena szly w parze.Niestety jestem zawiedziona cenami aktualnie obowiązującymi. Wraz z kolejnymi szkoleniami ceny rosną. Przypominam że to leży w obowiązkach fryzjera by być na bieżąco z aktualnymi trendami. jakość usług nie zmieniła się a cena wzrosła 2 krotnie. Zdecydowanie przesada. NIE wspomnę ze po ostatniej koloryzacji zamiast 70 zapłaciłam 150 a kolor nie okazał się taki jak zawsze. Tym samym zamiast jasnego blondu mam szare refleksy i pieniadze wyrzucone w bloto.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2015-03-13 00:23:27 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja bylam 2 x u pani Wioli i bylam zadowolona zawsze włosy mi się układały kolorek też super. Ostatnio zapisałam sie do Roberta bo myślałam że będzie jeszcze lepiej ale niestety się zawiodłam ścioł mi włosy tak że mam taką czape zero letkości, ciężkie nie umiem sobie poradzić z nimi. Co do koloru u Roberta to powiedział że będą rude a ani ja ani moi znajomi rudymi tego nie nazwali. Niewiem może są zadowoleni od niego ja niestety nie. Kosmetyczka w tym salonie bardzo ładnie robi henne polecam Basie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: a.g. dnia: 2015-03-12 17:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli twierdzicie ,że za drogo znajdźcie tańszego fryzjera, jeśli za długi termin oczekiwania na wizytę znajdźcie fryzjera co ma dużo czasu i was od razu przymnie :) jeśli chcecie mieć bardzo dobrze wykonaną usługę przez wykwalifikowana załogę, na bardzo dobrych farbach to lepszego salonu w Oświęcimiu nie znajdziecie. Przeciętnych salonów jest sporo...... Jestem prze zadowolona z P.Roberta ;) a Panie też są świetne :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bernadka dnia: 2015-03-10 20:30:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja chciałam polecić panią Natalkę, bardzo sympatyczna dziewczyna umie doradzić i zaproponować fryzurę, mi i mojemu mężowi się bardzo podoba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: olka dnia: 2015-03-10 20:14:11 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duża podwyżka cen, brak terminów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-03 15:51:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon godny polecenia. Na najwyższym poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sylwia dnia: 2015-02-16 11:32:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dla mnie niestety za drogo, nie każdego stać żeby wydawał tyle na fryzjera, a czy jak ktoś jest biedniejszy to nie ma prawa mieć fajnej fryzury? zarabiam 1300 zł mam 2 dzieci i niestety muszę zrezygnować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ania dnia: 2015-02-06 21:10:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co wy ludzie wypisujecie drogo? 60 zł za dobrze sciente włosy to jest drogo? Jestem stłą klientka pani Wioli i naprawde nie trfiłam do tej poru na nikogo lepszego a zwiedziłam kilka salonów w Bielsku i tam placiłam 80-90. A długie terminy oczekiwana na termin chyba o czymś swiadczą. Chociaż ja ostatnio miałam szczęście i zapisałam sie na drugi dzień bo ktoś był chory i odwołał wizyte. Każdy ma wybór niechcecie to nie chodzcie do tego salonu ale nie narzekajcie na ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-06 20:12:20 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona zarówno z cięcia jak i z koloru.Stwierdzam jednak że ceny są stanowczo za wysokie. Rozszumię i pochwalam to że P.Wioletta i Pan Robert stale się szkolą- ale z każdym szkoleniem ceny idą do góry.Mam kilka koleżanek które korzystają z usług salonu ale maja zamiar poszukiwać niestety tańszego. Mniej więcej co 1.5 miesiąca trzeba nakładać farbę a koszt ok 150 zł nie jest mały.Ponad to zbyt długi termin oczekiwana na usługę - ok 2 miesięcy.Chciałam zapisać się na strzyżenia przed świętami jednak najbliższy termin to połowa kwietnia!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: m-ka dnia: 2015-02-05 18:28:11 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok ale ceny baardzo wysokie. Strzyzenie damskie 60, a męskie 40
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2015-02-05 16:43:44 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakiś czas temu po pozytywnej opini koleżanki skorzystałam z usług salonu Pełna wiary że wyjde zadowolona poprosiłam P.Wiole by mnie obcięła wg.swojego uznania i dobrała kolor.Kolor nie był zły lecz zbyt krótka grzywka odsłaniająca całe czoło ścięta po skosie jak od garnka do dziś jest koszmarnym wspomnieniem.Do tego mąż jak mnie zobaczył nazwał mnie Maćkiem a koleżanki z pracy skrytykowały ścięcie.Pozwoliłam na twórczość i potem żałowałam.Na dodatek wysłałam tam mame która wróciła zdenerwowana,że fryzjerka ją wogóle nie chciała wysłuchać jak chce by ją obcięła,skomentowała siedzącą mame na fotelu że jest mała-nietaktowne zachowanie,na dodatek skwitowała że ona sobie i tak nic nie robi z tego jak ktoś coś mowi.Może i wiedze i fach ma ale na mnie to nie wyszło
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edyta Lach dnia: 2015-01-05 00:35:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fajne miejsce, mili ludzie jestem bardzo zadowolona ze strzyżenia i koloru u szefowej, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-29 08:06:22 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cóż niby włosy dobrze obcięte, niby się dobrze układają, ale... dziura zrobiona w grzywce z boku - po prostu tragedia, wstyd wyjść na ulicę. Poza tym Pani nie słuchała, albo nie słyszała, że nie chcę bardzo krótko - zrobiła jak uważała. Ja więcej nie skorzystam !
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BB dnia: 2014-11-04 21:00:48 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja ocena to neutralna, uzasadnienie: * na plusy: salon ładny, zaproponowali na wejściu kawę, miła atmosfera, kosmetyczka bardzo staranie zrobiła mi brwi, w gabinecie leciała bardzo spokojna muzyka,można się było odprężyć. * na minusy: bardzo odległe terminy oczekiwana na wizytę ;( pan fryzjer trochę arogancki, nie sucha co się do niego mówi, za wszelką siłę chce postawić na swoim, nie zaproponowano mi produktów jakie powinnam używać w domu. wiem ze mam duże wymagania, ale po tylu pozytywnych komentarzach spodziewałam się ideału, jak narazie jest na -4.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2014-10-21 06:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Nie chce tu nikogo obrażać, ani krytykować, ale gdy pierwszy raz byłam w tym salonie jakieś 4 miesiące temu na pazurkach to obiecałam sobie, że więcej moja noga tam nie postanie, lecz dowiedziałam się od znajomej, że jest tam teraz nowa doświadczona kosmetyczka P. Barbara więc się skusiłam i naprawdę teraz jestem zachwycona, nie dość, że pazurki zostały zrobione szybko i sprawnie to przede wszystkim zostały świetnie wykonane i trzymają się długo (przeszło 3 tydzień i jak po wyjściu od kosmetyczki) Dziękuję, teraz na pewno będę stałą klientką. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-13 12:19:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazurki wykonane pięknie ,pozdrawiam całą załogę tego salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. dnia: 2014-10-07 20:36:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Wspólnie z mama miałam okazje odwiedzić ten salon i jestem zachycona podejściem do pracy kosmetyczki Pani Basi! Zrobiłam sobie makijaż, świetny efekt, oraz uzyskałam od Pani Basi fajne porady dotyczące pielęgnacji mojej problemowej cery. Warto dodać, że panuje tam bardzo miła atmosfera :) w 100% POLECAM ten salon!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pani Ola dnia: 2014-09-16 22:24:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszyscy chwalą tu fryzjerów z tego salonu, ja oczywiście dołączam się do tego, są wspaniali ale nie wolno zapomnieć o pani kosmetyczce, która tam pracuje p. Basi wyjątkowa osoba, miałam okazje zrobić u niej tylko hennę i regulacje brwi oraz paznokcie hybrydowe, nigdy nie miałam tak ładnie i dokładnie zrobionych brwi jak zrobiła to p. Basia a paznokcie jestem w szoku mija 3 tydzień a one wyglądają jak po wyjściu z salonu, pierwszy raz trzymają się tak długo nie wiem na jakich pracuje kosmetykach, bo nie zwróciłam uwagi ale musi to być coś dobrego. polecam EWA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EWA dnia: 2014-09-14 22:22:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po dzisiejszej wizycie jak najbardziej moge wystawiać pozytywny komentarz. Bardzo miło spędziłam czas nawet sie nie zorientowałam kiedy minęły 3 godziny. Zespół bardzo dobrze się dogaduje ze sobą. Mimo obaw zmiany fryzury efekt jest zdumiewajacy. Trudno opisać słowami ale ten salon jest inny od wszystkich w których bywałam chyba trzeba tam pójść aby to zrozumieć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-12 22:43:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czesałam się u Pana Roberta na swój ślub. Mimo że przyszłam z takim mixem inspiracji, że ciężko było mi się w nim samej odnaleźć to Pan Robert wyczytał w moich myślach o jakiej fryzurce marzę i zrobił to tak jak sobie wyśniłam :) Całość prezentowała się super, wszystko było tak jak chciałam - fryzjer mnie słuchał i jeśli miałam głupie pomysły to racjonalnie mi tłumaczył dlaczego są głupie a nie na siłę wpierał swoje racje :) Wyszłam zadowolona i lada dzień będę dzwonić aby umawiać się na cięcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2014-07-22 14:22:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej pozytyw!!! Polecam szczególnie Wiole. Profesjonalistka w każdym calu tj. rozjaśnianie i refleksy, strzyżenie. I przede wszystkim nie jest tylko fryzjerem, ale również stylistą!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: EWA dnia: 2014-07-20 20:57:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: hm... termin na farbowanie u Wioli albo Roberta to lipiec wiec ponad 3 tygodnie, jak dzwoniłam proponowali mi innych fryzjerów, ale chyba nie zaryzykuje, byłam ostatnio u Wioli i wyszłam naprawdę pierwszy raz od fryzjera zadowolona w 100%, moja koleżaneczka chodzi do Roberta i słyszę też same achy. przeraża mnie ten czas oczekiwania na wizytę ale sama jestem sobie winna bo nie zapisałam się jak byłam ostatnio, ale myślę ze warto poczekać niż iść byle gdzie i żałować. Ostatnio widziałam że szkolą się u tych 2 chłopaków z telewizji co prowadzą program "OSTRE CIĘCIE", a to prawdziwi mistrzowie, w dzisiejszych czasach bardzo ważne by ciągle się dokształcać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-11 09:08:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bellissima, pierwszy fryzjer w Oświęcimiu do którego nie boje się pójść, miałam trochę inną wizje mojej fryzury ale uświadomiono mnie ze do moich lichych włosów lepsze będzie co innego, super ścieńcie i kolor, bardzo mi się podoba, robiłam też saunę na włosy, trochę ciepło ale efekty zdumiewające, cena jaką zapłaciłam 170 zł uważam ze była adekwatna do jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-29 21:47:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękny Salon urządzony z gustem, mnie osobiście spodobały się kolory jakie dominują w salonie, można naprawdę się odprężyć i zapomnieć o swoich problemach atmosfera jest wyjątkowa nigdzie nie spotkałam się z fryzjerami którzy tak świetnie ze sobą się dogadują, mówię tu o Wioli i Robercie razem dobierali mi kolor,razem nakładali farbe a strzyżenie dodam, że mistrzowskie zrobił Robert jestem pod wielkim wrażeniem tego młodego chłopaka ma talent! po wizycie włosy mam tak zrobione, ze wystarczy umyć, wysuszyć i mam super fryzura ;)Widać że Pani Wiola zrealizowała swoje marzenia i włożyła serce w nowy salon. Jestem pełna podziwu i życzę sukcesów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-20 09:06:18 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: samo strzyżenie ok ale efekt koloru 2 tygodnie i zmyty;/ a cena dość wysoko jak na Oświęcim...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ania dnia: 2014-04-07 21:44:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ada- podsyłam ci linka do opinii o panu Robercie, ja ze swojej strony polecam, sama trafiłam do niego po przeczytaniu komentarzy na temat tego salonu i jestem zadowolona. http://www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?Fachowiec=83541
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gosia dnia: 2014-03-28 22:14:35 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: proszę o opinię na temat Pana Roberta;)?
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ada dnia: 2014-03-27 21:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chyba już wszyscy wiedza, ze bez wątpienia to najlepszy salon w Oświęcimiu, poleciła mi go znajoma, wiec poszłam, na termin musiałam poczekać tydzień ;( ale teraz już wiem że było warto z takim podejściem nie spotkałam się nigdzie w Oświęcimsku, wysłuchano mnie ale też zaproponowano coś innego, dołączam do grona waszych klientek, jestem bardzo zadowolona z obcięcia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata. dnia: 2014-03-03 18:41:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: choć od mojej wizyty minęło już 2 tygodnie teraz mam dopiero chwilkę, żeby tak jak inni podziękować za piękny kolorek i super ścięcie, już rozdałam wasz numer telefonu moim koleżanką i prawie całej rodzinie, każdy mówi ze super wyglądam i też chcą się umówić do was ;) także na pewno będziecie mieć dużo pracy w nowym roku...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zofia dnia: 2013-12-25 14:10:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon zasługuje na dużą pochwalę, bardzo miła atmosfera, fryzjerzy współpracują ze sobą, 2 osoby myślały nam moim kolorem i wyszedł super całej rodzinie się podoba, salon mały kameralny ma swój klimat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AGA dnia: 2013-12-23 22:34:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Robert to mistrz! W końcu ktoś dał mi się namówić na obcięcie o które prosiłam już kilku fryzjerów. Mam naturalnie kręcone włosy i może się bali? W końcu mam to, co chciałam i nie usłyszałam "nie da się" i do tego nowy kolorek.... hm.... bajka... POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jOAnna dnia: 2013-11-15 23:52:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Życzliwi fachowcy :) to najkrótsza opinia. i pani Wiola i pan Robert to bardzo kompetentni i dokładni mistrzowie fryzjerstwa. W tym salonie nie ma mowy o bylejakim potraktowaniu klienta. Fryzura zawsze dopracowana i skonsultowana. polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2013-10-05 13:52:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe doradztwo,miła atmosfera,niskie ceny usług.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Viola dnia: 2013-09-26 22:39:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim ten salon i pana Roberta potrafi czynić cuda z fryzurą, podejście bardzo miłe potrafi doradzić. Chodzę tam i już zawsze będę tam chodziła.Cena usługi też jest bardzo niska. Polecam z czystym sercem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-25 14:10:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka fachowość, profesjonalizm w kazdym zakresie. Doskonałe kosmetyki połączone z miłą i profesjoną obsługą. Przystępne ceny sprawiają ze na pewno będę powracać do tego salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: goga dnia: 2013-09-18 16:10:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również czuje się zobowiązana do napisania pozytywnego komentarza, ponieważ własnie przez ten portal z komentarzami trafiłam do tego salonu, nie dostałam się do pani Wioli ale do pana który tam pracuje, jestem bardzo bardzo zadowolona, zmienił mnie nie do poznania, każda koleżanka pyta gdzie byłam, bo ciężko znaleźć dobrego fryzjera w Oświęcimiu, polecam każdemu i dziękuje! pozdrawiam cieplutko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2013-09-15 10:05:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon godny polecenia.Fachowe doradztwo,miła atmosfera,niskie ceny usług.Pani Wiola potrafi z włosów uczyni cuda :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2013-08-27 22:15:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam, obsluga bardzo kompetentna i profesjonalna,POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-07-04 11:37:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chciałam polecić ten salon ponieważ naprawdę na to zasługuje, mieszkam na stałe w Krakowie i mam tam swojego fryzjera jestem bardzo zadowolona z niego, natomiast w Oświęcimiu mam rodziców i byłam tu na urlopie, ścinałam włosy u p. Wioli i jestem zadowolona ścieńcie super ;) cena 40 zł włosy długie tak do ramion jak dla mnie to za pół darmo bo w Krakowie u swojego fryzjera płace 90 zł. Troszkę się bałam bo nigdy nie eksperymentuje z włosami ale po namowie mojej siostry się wybrałam i nie żałuje. suuuperr
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-02 15:29:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyny salon gdzie słucha się klienta a gdy trzeba doradza. Plecam w 100 %. Poprawiam sobie w tym salonie humor. Bajecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-20 23:59:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szukałam dobrego fryzjera w Oświęcimiu i trafiłam na opinie o salonach, zdecydowała ze spróbuje i poszłam do tej wychwalanej przez wielu p. Wioli, i muszę również wystawić pozytywny komentarz, bo jestem naprawdę zadowolona, miłą, słucha co się do niej mówi, doradziła mi kolor, na który nigdy bym się nie zdecydowała, bo boje się eksperymentów, ale powiedziała mi z jak mi się nie spodoba to przefarbuje mnie na mój. Jestem zadowolona bardzo, mąż w końcu zauważył, że wróciłam od fryzjera,i powiedział, po 10 latach małżeństwa ze ślicznie wyglądam wcześniej mówił, ze nie widzi różnicy, ;), salonik mały, kameralny, cisza, można się zrelaksować tylko ciężko trafić bo w pobliżu są 2 inne zakłady fryzjerskie, ale dla chcącego nic trudnego, pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-06-04 21:47:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wygrałam konkurs "METAMORFOZY" i chciałam ślicznie podziękować jestem teraz zupełnie inną osobą słyszę same komplementy od znajomych ;) zobaczcie sami na profilu na facebooku https://www.facebook.com/salonfryzjerskimarilynmonroe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-08 22:31:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z obcięcia :-) Pani Wiola jest nie tylko profesjonalistką, ale także przemiłą osobą. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-05-02 21:24:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja może napiszę tylko: DZIĘKUJE!!!! jestem zadowolona i na pewno do was wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-19 17:12:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła atmosfera. Niskie ceny. i polecam Panią Wiolę naprawdę warto :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mała dnia: 2013-04-13 08:40:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tak Ewo dokładnie to ta sama osoba, byłam już na nowym miejscu u niej i jestem pod wrażeniem malutki salonik ale taki z duszą czułam się tam jak w domu ;)), spokój cisza duży plus za to, a co do koloru i strzyżenia jak zawsze 5 gwiazdek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena.K. dnia: 2013-03-31 09:20:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czy to salon pani Wioli która pracowała wcześniej w studiu perfect na Zasolu?? jeśli tak to polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-03-30 11:06:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją