Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

5parkiet

Zawód: posadzki, parkiety, wykładziny - usługi Stolarz 
Adres: Dolnośląskie, 50-502 Wrocław Boczna 8/8
Telefon: Kom. 531188212
Adres e-mail: biuro(małpa)5parkiet.pl
Strona internetowa: www.5parkiet.pl
NIP:
9121713459
Opis działalności: Cyklinowanie i układanie parkietów we Wrocławiu i okolicach. Słowa kluczowe: Cyklinowanie Wrocław, cyklinowanie parkietu Wrocław, układanie parkietu, cyklinowanie, dobry cykliniarz

Ocena: 100% pozytywna 25x

Jakość usług: 100% wysoka 25x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x
Ceny usług: 100% niskie 19x 3x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 3004
Data utworzenia profilu: 2012-10-22 21:40:08
Data ostatniej aktualizacji: 2016-12-08 18:36:49 

Opinie o 5parkiet

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczna, punktualna ekipa. Prace wykonane w terminie pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2017-03-24 16:58:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług firmy przy odnowie podłogi w nowo zakupiony mieszkaniu. Kontakt z firmą 5parkiet oceniam na bardzo dobry, po rozmowie telefonicznej umówiliśmy spotkanie. Panowie przyjechali na wycenę punktualnie, wstępna wycena pokrywała się w 100% z ceną końcową zero ukrytych kosztów. Prace wykonane bardzo rzetelnie i w terminie. Firma naprawdę godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R. Sosnówka dnia: 2016-05-23 17:50:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprosiłem o wykonanie cyklinowanie parkietu firmę 5parkiet w moim domu pod Wrocławiem. Prace zostały wykonane zgodnie ze sztuką i w terminie. Panowie wykazali się pełnym profesjonalizmem oraz punktualnością. Kontak z klientem na bardzo dobrym wysokim poziomie, cyklinowanie faktycznie bezpyłowe. Parkiet został doczyszczony w każdym miejscu, ubytki wypełnione i zmienione, a lakier lśni :))) WARTO!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-26 07:10:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem firmie Pana Czarneckiego cyklinowanie i lakierowanie drewnianej podłogi, w jednym z moich Wrocławskich mieszkań. Zajmuję się wynajmem mieszkań, więc zależało mi na czasie. Chciałem aby zlecenie zostało wykonane w weekend tuż po wyprowadzce jednych lokatorów a tuż przed wprowadzeniem nowych. Usługa została wykonana w terminie bez zastrzeżeń, jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem polecam firmę z Wrocławia 5parkiet ul. Boczna 8/8 tel 531-188-212 Pana Czarneckiego. Zapewne sam skorzystam ponownie z ich usług przy odświeżeniu kolejnego mieszkania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Artur Olszewski dnia: 2015-01-26 10:03:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie z 5parkiet odnowili moją podłogę ułożoną w jodełkę z parkietu dębowego w całym mieszkaniu. cyklinowali, szpachlowali i pomalowali lakierem śmierdzącym. Podłoga wygląda jak nowa, wyczyścili ją w każdym zakamarku. Po remoncie posprzątali po sobie, wynieśli wszystkie odpadki, jestem bardzo zadowolona z czystym sumieniem polecam Panów do odnowienia podłogi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krystyna O. dnia: 2014-11-01 20:40:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam współpracę z 5Parkiet bez owijania powiedział mi jaki efekt będzie po renowacji podłogi lecz jednak efekt jest jeszcze lepszy niż myślałam, profesjonalne podejście, rzeczowa rozmowa o to właśnie chodzi. Jesteśmy bardzo zadowoleni i Gorąco Polecamy Warto !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Ż. dnia: 2014-10-16 21:42:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oceniam na max. Zleciłem zrobienie podłóg w całym mieszkaniu, już na etapie rozmów było bardzo profesjonalnie, nie mówiąc nic o bardzo atrakcyjnej ofercie którą dostałem. Ale ważne są efekty końcowe, gdybym się miał czegoś czepić, to nawet szukając na siłę nie znalazłbym powodu. Dla mnie kawał wyśmienitej roboty, mieszkanie z nową piękną podłogą wygląda w przepięknie. BARDZO DZIĘKUJĘ. Każdemu życzę takiego fachowca !! :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz Sz. dnia: 2014-10-02 11:18:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał cyklinował w naszym mieszkaniu we Wrocławiu podłogę wykonaną z mozaiki parkietowej. Podoklejał brakujące klepki oraz pouzupełniał ubytki. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą 5parkiet. Możemy z czystym sumieniem polecić dalej ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient Pilczyce dnia: 2014-08-20 11:49:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem firmie 5parkiet cyklinowanie i lakierowanie starej dębowej podłogi w swoim mieszkaniu. Panowie mają profesjonalne podejście do klienta. Prace zostały wykonane według ustalonego harmonogramu i w terminie. Podłoga została doczyszczona i odnowiona w każdym zakamarku, lakier teraz lśni jak szyba. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew Zatorski dnia: 2014-04-16 21:10:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecenie przez znajomego,godni polecenia dalej,firma ,materiał wykonawcy-REWELACJA!!! Profesjonalne doradztwo, cyklinowanie faktycznie bezpyłowe, podłoga wygląda jak nowa. Usługa wykonana na wysokim poziomie i w umówionym terminie. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sybilla Gawrońska dnia: 2014-03-11 20:01:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, podłoga wykonana porządnie :) polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: :) dnia: 2014-03-10 19:39:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie musiałem reklamować
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 2014-03-10 19:30:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna robota,szybka konkretna i czysta,polecam z pełną świadomością tą firmę,na pewno polecę znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2014-03-10 19:29:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super szybka i bardzo solidna firma, 100% eksperci, realizacja zamówienia w mega ekspresowym tempie i wykonana z precyzją i dokładnością. szczerze wszystkim polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-09 12:27:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko wedle ustaleń i w umówionym terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-09 12:26:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie odnowili moje stare poniemieckie deski w mieszkaniu po mamie. Firma punktualna, słowna godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez potrzeby
Opinia dodana przez: Katarzyna z Wrocławia dnia: 2014-03-04 21:20:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 5parkiet zostało mi polecone przez sąsiadkę która korzystała z ich usług przy odnowieniu swojej podłogi. Również z czystym sumieniem mogę polecić ten zespół dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka Kozanów dnia: 2014-01-31 10:05:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam młody, dynamiczny zespół firmy 5parkiet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-22 20:35:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam u Panów montaż samych listew przypodłogowych, gdyż Pan który mi cyklinował podłogę wziął pieniążki za cyklinowanie i na montaż już listew się nie stawił twierdząc że ma zajęte terminy. Panowie z firmy 5parkiet uratowali mnie w ostatniej chwili pracując w niedzielę gdyż nie mogłam przesunąć poniedziałkowego terminu przyjazdu mebli. Dziękuję oraz serdecznie polecam firmę 5parkiet
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-13 20:33:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłoga po cyklinowaniu wygląda jak nowa. Polecam usługi firmy 5parkiet, jak ktoś potrafi malować to może zamówić u nich samo cyklinowanie i samemu później pomalować podłogę. Wychodzi dużo taniej :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Biskupin dnia: 2013-11-27 12:58:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oceniam na bardzo dobry firmę 5parkiet. Odnowili mi moją podłogę w bardzo szybkim okresie czasu. Znają się na odnawianiu, cyklinowaniu starej podłogi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-25 22:30:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem firmie kompleksową usługę od układania po olejowanie podłogi w moim domku pod Wrocławiem. Na pierwszym spotkaniu opowiedziałem jaki efekt chcę otrzymać oraz jakim budżetem dysponuje. Panowie z firmy 5parkiet doradzili mi drewno oraz wykończenie po którym uzyskam naturalny wygląd drewna. Wszystkie materiały dostarczyła firma niczym nie musiałem się zajmować. Od czasu do czasu tylko wpadłem zobaczyć jak idą prace. Efekt końcowy wyszedł taki jaki oczekiwałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Doradztwo techniczne na wysokim poziomie.
Opinia dodana przez: A. Drzewiecki dnia: 2013-11-23 19:24:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Renowacja podłogi drewnianej w moim domu przebiegła według ustalonego wcześniej harmonogramu. Efekt końcowy na odpowiednim wysokim standardzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: klient dnia: 2013-11-22 18:12:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie pięknie odrestaurowali mi moją podłogę. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było takiej potrzeby.
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2013-04-16 18:01:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, rzetelnie i w terminie wykonali zlecenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak takiej potrzeby w moim wypadku
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-22 21:41:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją