Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Artur Nowicki

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-071 Wrocław Wolności 11/305
Telefon: 71789-00-99 Kom. 663-87-00-99 Fax: 71788-22-23
Adres e-mail: kancelaria(małpa)nowicki.com.pl
Strona internetowa: www.nowicki.com.pl
Opis działalności: odszkodowania, prawo karne, rodzinne, cywilne, błąd medyczny, polisy Słowa kluczowe: odszkodowania, prawo karne, rodzinne, cywilne, błąd medyczny, polisy

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x 1x

Jakość usług: 80% wysoka 4x 1x 1x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 4x 1x 1x
Ceny usług: 0% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 4232
Data utworzenia profilu: 02.06.2010 14:35:06
Data ostatniej aktualizacji: 08.12.2016 00:13:45 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Artur Nowicki

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam wszystkich przed tym adwokatem. Nie godzicie się na zapłatę honorarium z góry tylko za przepracowane godziny i realnie wykonana prace . Kompletny brak profesjonalizmu i opowieści bez pokrycia. Pan Nowicki pisma redaguje kopiując co do słowa z dostarczonych mu notatek roboczych , nie poprawiając nawet błędów , wysyłając do sądu na ostatnia chwile . Po otrzymaniu honorarium nie robi w sprawie kompletnie nic , a dużym szczęściem będzie jak dojedzie na sprawę na czas . Ja nie miałam tyle szczęścia . Po zmianie adwokata kiedy upomnialam się o zwrot pieniędzy oczywiście przepadł jak kamień w wodę . Obecnie wnoszę sprawę o postępowanie dyscyplinarne i jak zdążyłam się dowiedzieć również od Pana nie jestem pierwsza takich spraw ten Pan ma sporo . Nie dajcie się oszukać i poszukajcie adwokata z powołania - szkoda waszych pieniędzy na partactwo . Zainteresowanych pozwem zbiorowym zapraszam Cetra.biuro@gmail.com
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 23.02.2021 16:08:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Nowicki jest najlepszym Adwokatem z jakim miałam okazję współpracować. Posiada obszerną wiedzę. Jego spokój bez względu na zaistniałą sytuację sprawia, że człowiek jest przekonany, że jest w dobrych rękach. Dla Niego nie ma rzeczy niemożliwych. Polecam każdej osobie poszukującej prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 22.02.2019 19:04:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat,kompetentny i bardzo rzetelny. Mimo, że prowadził moją sprawę daleko od miejsca zamieszkania - zawsze na czas. Przy tym wszystkim super człowiek.Polecam z całego serca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Małgorzata Dębiec dnia: 08.12.2016 13:16:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas zajął się najpierw moją sprawą karną a potem jeszcze rodzinną Bardzo dobry fachowiec i kontaktowy człowiek. Uważam, że usługi na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gerard dnia: 28.11.2016 16:54:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mesenas prowadzil moja sprawe karna.duzo terminow i ciezka materia gospodarcza.Wyrok uniewinnienie.Prokurator apelowal ale przegral.Polecam kancelarie Wojciech
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 23.02.2014 19:36:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cóż za klasa, przystojny, elokwentny, a ten zabójczy wąsik....
Opinia dodana przez: dnia: 18.03.2013 19:37:09 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwód bez orzekania o winie wraz z orzeczeniem wysokości alimentów. Pozew napisałem sam mecenas przepisał, na sprawę nie doniósł kosztów utrzymania dziecka przez co odroczono rozprawę.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 02.06.2010 14:37:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją