Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Auto Serwis Wadowicka

Zawód: Mechanik 
Adres: Małopolskie, Kraków Wadowicka 8i
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.twojmechanik.com
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 253x

Jakość usług: 100% wysoka 251x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 250x
Ceny usług: 100% niskie 248x 2x
Ilość opinii w serwisie: 253
Ilość odsłon profilu firmy: 3885
Data utworzenia profilu: 02.12.2016 11:52:41
Data ostatniej aktualizacji: 02.12.2016 11:52:41 

Opinie o Auto Serwis Wadowicka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zmieniałem opony ostatnio, panowie od razu przeglądnęli całe auto bez żadnych kosztów. Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Staszek dnia: 27.10.2020 21:00:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług, serwis czysty, zadbany, dają pokrowce na siedzenia i kierownicę. Punktualni, wycena początkowa zawsze równa rachunkowi końcowemu. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Albin dnia: 25.10.2020 00:36:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przekładka opon szybka i sprawna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 19.10.2020 22:49:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjeżdżam do nich na wymianę opon, ozonowanie klimatyzacji, wymianę oleju itd. większe usterki również im powierzam, mam pełne zaufanie do tego serwisu, są słowni i kompetentni, wszystko zawsze w terminie i w dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 17.10.2020 18:18:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nagła awaria. Szybka i sprawna pomoc serwisu. Profesjonalnie i w normalnych kosztach. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mikołaj dnia: 15.10.2020 23:13:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowość ,kultura , uczciwość - dokładnie to czego brakuje w wielu innych warsztatach. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wit dnia: 11.10.2020 17:33:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wymiana amortyzatorów przednich w zawieszeniu hydro-pneumatycznym, rozrząd, olej, filtry, osłona przegubu. Fachowo i sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 07.10.2020 17:47:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalne podejście do tematu oraz świetny kontakt ze strony serwisu . polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 01.10.2020 23:04:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana rolki i paska rozrządu szybka i sprawna. Cena akceptowalna. Kulturalna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor dnia: 28.09.2020 23:27:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalnie i do rzeczy, ceny ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.09.2020 02:05:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i kultura. Wymiana oleju, klocków, filtrów + bezpłatny przegląd samochodu. Sprawnie, szybko, solidnie. Więcej takich warsztatów:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.09.2020 15:52:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam ten serwis od dosyć dawna i doskonale wiem na jaką jakość mogę liczyć. Świetnie znają się na samochodach, na ludziach i jeszcze potrafią dobrze klientowi doradzić. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 16.09.2020 01:02:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warsztat przyjazny Kobiecie, Panowie uprzejmi, szybko i trafnie diagnozują problem i nie naciągają, wszystko na czas. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 06.09.2020 01:42:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jakosc i profesjonalizm jak w aso, ceny korzystniejsze. moge polecic!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kosma dnia: 26.08.2020 13:09:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa wzorowa. Jakość wykonania usługi na najwyższym poziomie. Polecam na 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.08.2020 19:58:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana łożyska, sworznia, wahacza i łączników stabilizatorów, dodatkowo pasek. Po diagnozie informacja o cenie naprawy do akceptacji przed przystąpieniem do naprawy/wymiany. Samochód gotowy do odbioru w krócej niż dobę. Wykonanie bardzo fachowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.08.2020 22:33:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat serwisuje tam swoje samochody. Zawsze wszystko jest jasne i przejrzyste, każda naprawa szczegółowo omawiana. To mechanicy z prawdziwą pasją. Polecam ich bez obaw wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 27.07.2020 22:45:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry serwis, bardzo szybki czas naprawy, gwarancja na części, dobre ceny, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 20.07.2020 22:26:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Geometria ustawiona idealnie. Warsztat schludny. Kompetentna obsługa w biurze. Ceny niewygórowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rostocki dnia: 16.07.2020 16:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cena ustalana na początku i zawsze taka sama po naprawie, terminowi, uczciwi, rzetelni, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.07.2020 18:10:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana elementów zawieszenia przedniego- auto do odbioru na następny dzień, nic nie stuka, dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 06.07.2020 13:10:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem najlepszy serwis w mieście, zawsze mili, uprzejmi i profesjonalni mechanicy, potrafią wszystko wytłumaczyć, można nawet być obecnym podczas naprawy, ceny ok, fajne upusty dla stałych klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 02.07.2020 19:26:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie stanęli na wysokości zadania! dziekuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aśka dnia: 27.06.2020 19:10:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przegląd ( olej, filtry, płyn hamulcowy ) i serwis klimatyzacji ( odgrzybianie, wymiana filtra oraz nieuzupełnianie czynnika ) wykonany sprawnie w dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 22.06.2020 17:31:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalni mechanicy, bardzo miłe podejście do klientów, wszystko wytłumaczą i pokażą, bardzo szybki czas naprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 18.06.2020 18:47:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis, który nie oszukuje i nie naciąga, bardzo miłe podejście do klienta, profesjonalna naprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 10.06.2020 23:15:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze stają na wysokości zadania, nie odpuszczają nawet przy bardzo nietypowych usterkach i za to ich cenię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: radek dnia: 09.06.2020 21:54:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsi mechanicy w Krakowie, wszystko wytłumaczą, szybko naprawią samochód, korzystam z ich usług już od kilku lat i nie mogę powiedzieć złego słowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antek dnia: 08.06.2020 21:08:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwość, fachowość, uprzejmość. Obsługa bardzo sprawna, godna polecenia. Płatność kartą, faktura. Pełen profesjonalizm- nic dodać nic ująć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.05.2020 23:37:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mechanicy godni polecenia, konkretni i fachowi, czas naprawy bardzo krótki, po dwóch dniach miałem samochód do odbioru.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 28.05.2020 21:28:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: terminowi i uczciwi, długie godziny otwarcia, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jacek dnia: 26.05.2020 22:48:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat serwisuje tam swoje samochody. Zawsze wszystko jest jasne i przejrzyste, każda naprawa szczegółowo omawiana. To mechanicy z prawdziwą pasją. Polecam ich bez obaw wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ejdżej dnia: 24.05.2020 20:18:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za każdym razem jak do nich podjeżdżam jestem traktowany mega profesjonalnie i uczciwie, mam pewność że moje auto oddaje w dobre ręce i dzięki fachowcom z wadowickiej jeszcze długo pojeździ. dzięki panowie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 21.05.2020 15:34:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: regularnie sprawdzam u nich samochód na linii diagnostycznej- usługa całkowicie za free i jeszcze pozwala zawczasu wykryć wszelkie usterki, do tego mniejsze i większe naprawy w razie potrzeby. zawsze jestem profesjonalnie obsłużony i uczciwie potraktowany, nie mam zastrzeżeń do tego warsztatu. chętnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartłomiej dnia: 18.05.2020 15:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny serwis, mają długo czynne i to mi się podoba, usługi wykonywane szybko ale i rzetelnie, nie mam uwag, najlepsi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 15.05.2020 22:05:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z rana zostawiłem autko na warsztacie, po południu już telefon, ze jest do odbioru. Nie dość, że szybko i niedrogo to jeszcze w ramach promocji umyli mi go na myjni. Takie podejście do klienta to ja rozumiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 13.05.2020 21:05:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz kolejny usługa wykonana bez zastrzeżeń. Cena też w porządku, do tego sympatyczna obsługa i krótki czas oczekiwania. Nie ma się do czego przyczepić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rostocki dnia: 10.05.2020 22:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co tu dużo pisać, jestem ich klientem już od dziesięciu lat i to chyba samo za siebie mówi. Zawsze odjeżdżam zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.05.2020 20:30:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny serwis, zawsze szybka naprawa i dobre ceny. Dla stałych klientów mają fajne gratisy i promocje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artek dnia: 30.04.2020 20:49:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otwarci w soboty. duży plus. Ceny w normie. Gwarancja, przejrzystość, uczciwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wojtek dnia: 26.04.2020 19:34:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawna i szybka obsługa. Znakomita organizacja pracy na miejscu. Wszystko w samochodzie śmiga jak należy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kajetan dnia: 22.04.2020 18:58:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko i porządnie, nie mam się do czego przyczepić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.04.2020 21:39:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: serwis na najwyższym poziomie. jakość, terminowość, ceny- bez zastrzeżeń. do tego długie godziny otwarcia, dobra lokalizacja i gwarancja na wszystko. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jo dnia: 16.04.2020 21:11:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiają samochód szybko i mają do tego dobre ceny. Moim zdaniem to najlepszy serwis w Krakowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 15.04.2020 20:47:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, trafnie, sprawnie, profesjonalnie. Tyczy się to zarówno serwisu jak i ich stacji kontroli pojazdów. Robiłem kilka większych napraw i tez okresowe przeglądy czy przekładki opon. Zawsze trzymają poziom, Do tego fajne promocje- zawsze warto pytać. Polecam ten warsztat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 13.04.2020 20:24:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybka sprawna przekładka opon, procedury bezpieczeństwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rafał dnia: 07.04.2020 23:02:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko, profesjonalnie i bezpiecznie. Zawsze mogę liczyć na ten serwis. Polecam każdemu kierowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 05.04.2020 19:25:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem w tym nieciekawym okresie wirusa, przestrzegają procedur bezpieczeństwa, po wymianie rozrządu zaproponowali ozonowanie kabiny za 25 zeta-fajna sprawa. Poza tym wszystko szybko, sprawnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 29.03.2020 18:03:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowe i rzetelne podejście, krótkie terminy, bardzo dobry kontakt z obsługą klienta, polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 25.03.2020 01:45:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra miejscówka na większe i mniejsze naprawy, fachowcy wysokich lotów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.03.2020 21:22:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po kilku wizytach musze przyznać, ze jestem bardzo zadowolona z tego warsztatu. Za każdym razem jestem traktowana uczciwie i bardzo profesjonalnie, a same naprawy są wykonywane zawsze na tip-top. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 20.03.2020 23:27:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny, sprawny i bardzo fachowy warsztat. Mechanicy zdiagnozowali, że strzeliła rura od intercoolera. Naprawa szybka i solidna, cena adekwatna. Duży plus za bezpłatny przegląd auta i miłą obsługę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joszko dnia: 18.03.2020 01:08:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Plus za darmowy przegląd zawieszenia samochodu, terminowość i sympatyczną obsługę. Wkrótce wymiana opon- znowu u nich zawitam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.03.2020 22:31:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna ekipa. Diagnoza problemu natychmiastowa. Naprawa w jeden dzień. Rewelacyjna obsługa. korzystny cennik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek82 dnia: 06.03.2020 22:08:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem wcześniej kilka niemiłych przygód z mechanikami (chodzi mi głównie o naciąganie na zbędne naprawy, a tym samym dodatkowe koszty), tutaj zupełnie inaczej- wycena przed naprawą (ustalona kwota nigdy nie ulega zmianie), bardzo profesjonalna i sympatyczna obsługa, no i przede wszystkim konkurencyjne ceny i gwarancja! Polecam ten warsztat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 01.03.2020 20:08:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość, terminowość i cena- bez zarzutu. Obsługa, lokalizacja, godziny pracy- bez zarzutu. I jeszcze plus za możliwość placenia kartą i gwarancję na części i robociznę. Generalnie nie ma się do czego przyczepić. Chętnie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 19.02.2020 22:56:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowe podejście obsługi do klienta. Wymienili mi siłowniki w zawieszeniu hydropneumatycznym, rozrząd i świece. Szybko, czysto, cena Ok. Na pewno wrócę do tego zakładu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.02.2020 19:00:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nagła awaria. Do warsztatu trafiłem z polecenia. Auto od razu zdiagnozowane i do odbioru na następny dzień. Uczciwe koszty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 10.02.2020 18:47:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka diagnoza przyczyny szumów w kole i wymiana łożyska. Poza tym planowana wymiana świeć, podciągnięcie hamulca ręcznego i regulacja spryskiwacza. Auto naprawione krócej niż w dobę. Nie ma się do czego przyczepić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 06.02.2020 22:41:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowa obsługa, czysto. dokładnie wyjaśniają w czym leży problem. Dobry, stały kontakt telefoniczny. Nie ma się do czego przyczepić, bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dżdż dnia: 04.02.2020 17:39:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z wizyty w tym warsztacie. Szybko zdiagnozowana usterka i naprawa wykonana w krótkim czasie. Bardzo konkretna i rzeczowa obsługa. Dają kupon na darmowe mycie auta za przechowanie u nich opon-bardzo przydatne dla osób, które nie posiadają garażu. Jestem w pełni usatysfakcjonowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rafał dnia: 24.01.2020 00:31:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Generalnie bardzo pozytywnie oceniam ten warsztat. Kompleksowa usługa, bardzo zaangażowani mechanicy, cena adekwatna. Plus za darmowy przegląd zawieszenia samochodu, terminowość i sympatyczną obsługę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.01.2020 20:54:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana tarcz klocków hamulcowych i ogólny przegląd auta. Bardzo szybko sprawnie i za uczciwe pieniądze. To już mój trzeci samochód z którym jeżdżę do auto serwisu wadowicka i na pewno z kolejnymi też wybiorę ten warsztat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomek dnia: 13.01.2020 17:45:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W serwisie dokonałem kilku napraw dwóch samochodów. Były to hamulce, wymiana oleju, wymiana paska rozrządu i wymiana wału Renault RX4. Wszystkie naprawy dokonywane były szybko, przed każdą z nich warsztat przeprowadził bezpłatnie przegląd techniczny. W tym serwisie pracują prawdziwi profesjonaliści i jestem bardzo zadowolony z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 07.01.2020 19:43:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Geometria wykonana szybko i solidnie, przebieg całej operacji można było oglądać na ekranie w poczekalni. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robert. dnia: 02.01.2020 18:40:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i sprawnie. Wymiana filtrów oleju + przegląd. Będę wracać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.12.2019 19:43:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie, trafnie i niedrogo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 10.12.2019 18:09:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa i uprzejma obsługa, w razie kłopotu z autem zawsze starają się pomóc, nigdy nie zbywają klienta, ceny w normie, szybka i trafna diagnostyka i naprawa, korzystałam z usług tego serwisu kilka razy i nie zawiodłam się, dziękuję i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 03.12.2019 15:26:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybka i trafna diagnoza i szybka naprawa, ceny na dobrym poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: awib dnia: 27.11.2019 18:49:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezkonkurencyjni fachowcy, z konkurencyjnymi cenami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 17.11.2019 19:12:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry warsztat, profesjonalni mechanicy, dobre ceny, korzystam z usług od dawna bo są najlepsi w Krakowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hubert dnia: 17.11.2019 14:02:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przekładka opon+ rutynowa darmowa kontrola, wszystko fachowo i sprawnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.11.2019 14:03:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjechałem z myślą, że zostawię samochód, a okazało się że będzie naprawiony od ręki. Najpierw podpięto do komputera, by sprawdzić czy to na pewno ta usterka, po czym bardzo sprawnie naprawione. W trakcie naprawy byłem obecny na hali i wszystko mi tłumaczono krok po kroku. Pełen profesjonalizm za niewygórowaną cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.11.2019 17:50:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyczyny uciążliwych hałasów szybko zlokalizowane ( dwa wcześniejsze warsztaty sobie z tym nie poradziły). Naprawa sprawna i za uczciwą cenę, z przyjemnością polecam ten serwis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.10.2019 15:40:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przekładka opon szybka i sprawna. Przechowalnia w dobrej cenie i bon na mycie auta w gratisie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artex dnia: 28.10.2019 16:35:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko to co uzgodniliśmy zostało zrobione. Fachowo i porządnie. Wytłumaczono mi co bylo robione i dlaczego. Bardzo dobry kontakt ze strony warsztatu. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 23.10.2019 17:47:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość, terminowość, ceny bez najmniejszych zarzutów. Fajnie, że są otwarci też w soboty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 08.10.2019 15:58:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przystępne ceny, kompetentni mechanicy bardzo miły szef. Generalnie wszystko na plus. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 04.10.2019 13:49:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna obsluga i profesjonalna wiedza mechanikow, panowie w biurze obsługi klienta bardzo dobrze nastawieni do klienta, komkretni i komunikatywni, ceny w normie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bartek dnia: 03.10.2019 19:54:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku. Naprawa i kontrola całego auta wykonana szybko i profesjonalnie. Fachowa diagnostyka i uprzejma obsługa. Polecam ten warsztat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dAgomir dnia: 30.09.2019 15:01:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam dobre opinie o serwisie . Mechanicy z tego warsztatu są uczciwi i godni polecenia, a to rzadkość w tej profesji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 19.09.2019 18:00:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie, rzetelnie, wysoka jakość, niska cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.09.2019 21:24:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony, szybko i za uczciwą cenę. Duża wiedza mechaników. Kontaktowa obsługa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.B. dnia: 08.09.2019 22:23:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry warsztat, nie naciągają na niepotrzebne koszty, profesjonalne podejście do klienta :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: misiek dnia: 06.09.2019 21:25:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W trzech słowach: szybko, sprawnie, profesjonalnie. Serwis na piątkę z plusem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jarko dnia: 04.09.2019 18:42:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja kolejna wizyta w Auto Serwisie Wadowicka i po raz kolejny nie mam nic do zarzucenia! Nie dość, że naprawa szybka i bezproblemowa to jeszcze auto umyli w gratisie, polecaam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bart dnia: 02.09.2019 09:06:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość, terminowość i cena bez zastrzeżeń. Miła i pomocna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.08.2019 22:45:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mają wszystko co dobry warsztat powinien mieć, pełna profeska, dziękuję i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nim dnia: 25.08.2019 21:37:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki za kolejną miłą i szybką naprawę mojego opelka Polecam ten serwis. Od dawna jestem zadowolonym klientem tego warsztatu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: daniel dnia: 24.08.2019 10:57:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wymiana klockow hamulcowych i przednich tarcz hamulcowych. krótki czas, fachowa robota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek dnia: 21.08.2019 19:05:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat serwisuję to auta moje i żony, zawsze fachowe, indywidualne podejście, wstępna wycena bez niemiłych niespodzianek na końcu, konkurencyjne ceny. Polecam nawet bardzo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: martin.q dnia: 16.08.2019 13:23:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiałem niedawno zawieszenie w swoim aucie. Nie drogo zapłaciłem, dobrze zostałem potraktowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Markoo dnia: 09.08.2019 16:25:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem wymienić zwieszenie i zrobić geometrie w swoim aucie. Wszystko udało się załatwić szybko i sprawnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 30.07.2019 17:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana rozrządu i oleju w fordzie focus mojej żony przebiegła szybko i profesjonalnie. Polecam każdemu to miejsce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek21 dnia: 24.07.2019 12:49:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita obsługa flot firmowych. Serwisują 10 aut z mojej firmy i jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. Regularne darmowe przeglądy, przeglądy rejestracyjne, sprawne naprawy wszelkich usterek, fakturowanie raz w miesiącu. Polecam średnim i małym firmom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sky dnia: 22.07.2019 19:58:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przegląd przed wakacjami zaliczony, nie dość że bardzo rzetelny to jeszcze za darmo. Polecam każdemu przed trasą!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jazz dnia: 18.07.2019 16:59:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwsza wizyta w tym serwisie i na razie jestem zadowolony. Wymieniłem tylko klocki z tyłu ale obsługa była na bardzo dobrym poziomie z czym spotkałem się pierwszy raz. cała usługa była w rozsądnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciejj dnia: 18.07.2019 09:20:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana rozrządu i amortyzatorów. Szybko, sprawnie, rzetelnie solidnie i w uczciwej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marcin dnia: 14.07.2019 21:20:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spory ruch, ale sprawna obsługa. Robota też szybka i bez zastrzeżeń.Polecam ten serwis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zdunek dnia: 04.07.2019 00:09:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłem u nich sprzęgło bardzo fajna obsługa , można normalnie pogadać z chłopakami doradzą w każdej sprawie. To była moja pierwsza wizyta w tym warsztacie, ale z pewnością nie ostatnia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: naprawa sprzęgła
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 01.07.2019 11:18:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Standardowy przegląd, wymiana płynów + filtry. Wszystko ok, szybko i za rozsądną cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jdj dnia: 01.07.2019 00:59:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To moja kolejna wizyta w tym serwisie i na pewno nie ostatnia. Podoba mi się, że mają pełna historię napraw, tak że od razu wiadomo co i kiedy już było robione, poza tym zawsze podają koszt naprawy jeszcze przed jej rozpoczęciem i ta sama kwota pojawia się na rachunku końcowym. Sama naprawa szybka i profesjonalna za rozsądne pieniądze. Warsztat generalnie oceniam wyżej niż bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 23.06.2019 21:45:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na razie robiłem tylko klimę i jestem miło zaskoczony solidnością roboty i profesjonalnym podejściem do klienta. Jak zajdzie taka potrzeba to na pewno tu wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gal dnia: 16.06.2019 22:46:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regularnie jestem u nich na darmowych przeglądach, dzięki temu zawsze mam pewność, że z autem wszytsko ok, albo od razu mogę naprawić większą czy mniejszą usterkę. Jakość obsługi bardzo dobra, ceny jak na Kraków konkurencyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 14.06.2019 00:35:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od wielu lat jeżdżę i nigdy mnie nie zawiedli. Serdecznie polecam ten warsztat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mikołaj dnia: 10.06.2019 15:23:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam każdemu, super serwis, przystępne ceny i przede wszystkim kompetentna obsługa, regularnie korzystam z ich usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krystian dnia: 05.06.2019 09:43:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usterka usunięta bardzo szybko, a do tego kompleksowa ocena stanu samochodu za darmo. Polecam fachowców z tego serwisu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 03.06.2019 14:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem u nich z rozrządem. Sprawna robota w normalnych kosztach. auto sprawuje się bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: konrad dnia: 30.05.2019 21:41:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i celna diagnoza, sprawna naprawa, rozsądne koszta. Polecam auto serwis wadowicka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: czarek dnia: 28.05.2019 18:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i bezproblemowa obsługa, doradztwo w zakresie napraw i tego co wkrótce należy wymienić. Normalne ceny jak na Kraków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bartoo dnia: 25.05.2019 16:27:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma fachowa, profesjonalna, kompetentna. Jeżdżę do nich swoim i żony samochodem. Zawsze można liczyć na dobrą robotę w uczciwej cenie. Polecam ten warsztat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.05.2019 20:22:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu mechanicy nie załamywali rąk tylko do skutku diagnozowali nietypową usterkę. Teraz auto śmiga jak nowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: shift dnia: 12.05.2019 19:40:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przypadkowo trafiłem do tego zakładu z małym problemem w układzie klimatyzacji. Zostałem jako przejezdny obsłużony bardzo szybko i profesjonalnie. Polecam to miejsce z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomeek dnia: 11.05.2019 12:32:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uczciwe i profesjonalne podejście do klienta i napraw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomek.z dnia: 09.05.2019 23:50:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ich stację kontroli pojazdów, długie godziny otwarcia, rzetelne kontrole i cenne info o stanie auta jak i prognozy na przyszłość. 10/10.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: exe dnia: 05.05.2019 00:25:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problem z czujnikami ciśnienia w kołach w moim fiacie. Zadzwoniłem i po kilku godzinach tego samego dnia było po problemie. Szybka i fachowa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antek dnia: 04.05.2019 12:10:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonazlizm w najmniejszym calu. Bardzo uprzejma obsługa. Widać, że nie chcą naciągać na zbędne koszty, pełna uczciwość. Polecam na 150%, oby wiecej takich rzetelnych mechaników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.04.2019 21:29:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafna i szybka diagnoza, wszystko ustalone przed naprawą, mam tu na myśli dobór części i cenę, która po wykonaniu prac nie uległa zmianie. Dobry kontakt, miła i rzetelna obsluga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.04.2019 18:20:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam , byłem już wiele razy u nich w serwisie i zawsze naprawa nie trwała dłużej niz 3 dni. Klient jest informowany wcześniej z jakimi kosztami może się liczyć i co należy w przyszłości jeszcze zrobić.Jestem na tak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wojtekk dnia: 20.04.2019 13:44:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjemna obsługa, bardzo szybko wykonana wymiana filtra, oleju i drążka kierownicy. Mechanicy zakładają pokrowce za co duży plus, bo mam jasną tapicerkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 18.04.2019 15:27:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko poszło zgodnie z początkowymi ustaleniami. Świetny kontakt, szybka i bezproblemowa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: misha dnia: 16.04.2019 15:13:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana łożyska, sworznia, wahacza i łączników stabilizatorów. Po diagnozie telefoniczna informacja o usterkach i cenie naprawy do akceptacji przed rozpoczęciem naprawy. Auto gotowe na następny dzień. Wykonane czysto i profesjonalnie. Plus za możliwość zapłaty kartą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.04.2019 18:25:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak tylko mam problem z samochodem to pierwsze kroki zawsze kieruję do tego warsztatu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dum dnia: 05.04.2019 21:18:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawili mi silnik a już myslałem że jest spisany na straty... inny zakład pewnie by naciągnął mnie na nowy a tu uratowali mój stary i takie podejście to ja szanuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: naprawa silnika
Opinia dodana przez: Mati dnia: 01.04.2019 12:27:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana oleju z filtrami oleju i powietrza - szybko, fachowo, niedrogo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: antoni dnia: 31.03.2019 20:13:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Diagnostyka i naprawa wykonane krócej niż w jeden dzień. Bardzo uprzejmy Pan kierownik, rzeczowy i znający się na tym czym się zajmuje. Cenowo konkurencyjni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 29.03.2019 21:38:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry kontakt, mila obsługa, profesjonalna naprawa, umyty samochod. Więcej od warsztatu nie oczekuję. Polecam bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robert dnia: 27.03.2019 14:53:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za wszystko daję maksymalną ocenę. Jakość, terminowość na piątkę z plusem, to samo tyczy się podejścia do klienta i cen. Serdecznie polecam fachowców z Wadowickiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alek dnia: 24.03.2019 18:06:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry serwis, nie mam żadnych zastrzeżeń,gwarantują pełen profesjonalizm a także pełen zakres usług, praktycznie wszystko u nich można załatwić co związane z naprawą aut
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 20.03.2019 15:58:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po licznych przejściach u innych mechaników, w końcu znalazłem swój warsztat. Serwisuję tu swoje auto i samochód żony. Przeglądy przed trasą, przekładka opon i wszelkie naprawy na najwyższym poziomie i w rozsądnej cenie. I jeszcze plusik za przyjazna obsługę, która zawsze coś doradzi. Daję maksymalną ocenę i serdecznie polecam załogę z wadowickiej,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: leszek dnia: 17.03.2019 20:06:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług, cała naprawa przebiega zawsze sprawnie bez zbędnego gadania a tym bardziej naciągania. jak mam komuś oddać auto do naprawy to tylko Panom z wadowickiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 15.03.2019 14:37:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spory remont zawieszenia. Tuleje, wahacze, drążki. Naprawione od początku do końca w czasie jednej wizyty- bez poprawek. Dobra, rozsądna cena jak za taką robotę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 13.03.2019 21:39:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i trafna diagnoza, naprawa od ręki, tego samego dnia.Świetne podejście do klienta, tak fachowej i rzetelnej obsługi nie spotkałem w żadnym serwisie. Bardzo dobry kontakt na każdym etapie, została dokonana wstępna wycena, a później,po usunięciu problemu nie uległa zmianie. Polecam chętnie, na pewno będę wracać na regularny serwis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wronek dnia: 09.03.2019 19:25:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko i bezproblemowo . Wszystkie usterki w mojej skodzie zostały fachowo i niedrogo naprawione. Zawieszenie jak nowe. Polecam ten warsztat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 05.03.2019 23:18:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny serwis, fachowe doradztwo i dobra obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: honda dnia: 28.02.2019 19:47:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa!!! błyskawiczna naprawa!!! profesjonaliści najwyższych lotów!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 24.02.2019 00:49:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymieniony układ hamulcowy tylny, dokładna wycena podana przed rozpoczęciem naprawy. Panowie z serwisu załatwili sprawę szybko i profesjonalnie. Polecam, wrócę do nich jak znowu zajdzie taka potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jedrzej dnia: 21.02.2019 21:21:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warsztat znalazłem w internecie i skusiłem sie z racji dużej ilości pozytywnych komentarzy, dołączam do grona tych osób. Szybka i bezpłatna diagnoza problemu. W samochodzie zostały wymienione amortyzatory, tarcze hamulcowe, klocki, olej i filtry. Koszty związane z naprawą oraz czas naprawy zostały ustalone na początku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 20.02.2019 16:32:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Czas naprawy- krócej niż dzień (wymiana 5 części rozrząd, filtr paliwa, świece, końcówka drążka kierowniczego, wahacz, zbieżność). Obsługa w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grin dnia: 20.02.2019 00:07:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysoka jakość, terminowość bez zastrzeżeń i niskie ceny. do tego fachowe doradztwo i mega kulturalna, profesjonalna, sympatyczna obsługa i dogodna lokalizacja. czego chcieć więcej od dobrego warsztatu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient001 dnia: 14.02.2019 00:31:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Auto Serwis Wadowicka to serwis godny polecenia. Serwisuję u nich dwa auta: swoje i żony. Zawszę mogę liczyć na wysoki poziom zaangażowania w sprawę, z którą do nich przyszedłem oraz uczciwe koszta naprawy. Serwis 5/5!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 13.02.2019 10:57:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ten serwis, znają się na rzeczy....praca wykonana na piątkę z plusem!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wrz dnia: 07.02.2019 19:29:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat serwisuję tutaj samochód co oznacza, że jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Ceny bardzo atrakcyjne, naprawa ekspresowa. Takie serwisy trzeba polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daro dnia: 07.02.2019 11:48:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny warsztat. Miałem uszkodzony tłumik w Hondzie Civik i został naprawiony bezproblemowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ppaweles dnia: 31.01.2019 21:57:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy mechanik w Krakowie, nie ma się co oszukiwać. Naprawa na czas, koszta małe. No i jak robią to robią to porządnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldix dnia: 30.01.2019 15:41:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko sprawnie i z dużą fachowością, pelen profesjonalizm, polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: hyży dnia: 24.01.2019 19:00:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm i szacunek do klienta a nie naciąganie na dodatkowe koszta - za to właśnie lubię Auto Serwis Wadowicka i polecam dalej. Przeglądy zawsze tutaj robię. Ostatnio miałem problem z klockami hamulcowymi też tutaj przyjechałem i ekspresowo naprawili za grosze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldi dnia: 17.01.2019 11:35:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa została wykonana bardzo szybko i profesjonalnie. O wszystkich kosztach związanych z naprawą byłem informowany na bieżąco od Pana Marka z obsługi, który również bardzo trafnie doradził wybór części i podzespołów pasujących do mojego samochodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 17.01.2019 00:00:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do wymiany byl rozrzad, olej, filtry, plyn chlodniczy, termostat, swiece, tuleje wachacza przod.Jak zwykle szybko, tanio i bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 14.01.2019 18:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: stale ubywało płynu chłodzącego bez widocznych oznak wycieków. w auto serwisie wadowicka mechanicy zrobili test szczelności uszczelki pod głowicą i bardzo sprawnie ją wymienili i przy okazji ogarnęli remont głowicy (gniazda zaworowe, uszczelniacze). Robota szybka, profesjonalna i w uczciwej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikołaj dnia: 09.01.2019 00:08:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z serwisu korzystam od dawna, nigdy nie miałem zastrzeżeń. Ostatnio podjechałem też na ich stację kontroli pojazdów- równie profesjonalnie i sprawnie. Polecam Auto Serwis Wadowicka i Stację Kontroli Pojazdów Wadowicka. Nie ma się do czego przyczepić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miron dnia: 06.01.2019 18:17:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w dzień sylwestra padło sprzęgło. Wymiana jeszcze tego samego dnia w kilka godzin. Szybko, sprawnie. Nowy Rok rozpocząłem bez kłopotów, z naprawionym autem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 01.01.2019 19:01:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiony został wyciek oleju silnikowego i świecąca się kontrolka silnika. Sprawnie, niedrogo. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: paul dnia: 19.12.2018 00:01:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z ich usług, polecam każdemu z moich znajomych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 15.12.2018 20:06:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita obsługa - podjechałem na diagnostykę pukania w zawieszeniu. Wykonali diagnostykę, szybka diagnoza, telefon z wyceną. Na pewno wrócę w celu dalszej naprawy auta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.12.2018 19:33:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To moja pierwsza naprawa w tym serwisie- auto hiundai i 30, do wymiany sprzęgło i tuleje na wahaczach. Cena konkurencyjna, w tym samym dniu odbiór. Polecam i napewno z ich usług jeszcze skorzystam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ErZet dnia: 02.12.2018 22:25:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana wtryskiwaczy. Szybka i trafna diagnoza, bez naciągania na zbędne koszty. Naprawa wykonana solidnie i w umiarkowanej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kuba dnia: 29.11.2018 20:02:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie bardzo fachowo naprawili hamulce. Dokładna diagnoza, cena ustalona na początku taka sama jak przy odbiorze samochodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 25.11.2018 22:12:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość i terminowość na najwyższym poziomie, ceny niewygórowane. Kultura pracowników bardzo wysoka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.11.2018 21:18:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta. Wszystkie kwestie konsultowane ze mną na bieżąco przed wykonaniem naprawy. Z czystym sumieniem polecam ten warsztat i na pewno skorzystam po raz kolejny jak zajdzie taka potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomek dnia: 14.11.2018 19:13:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja zwykle- szybko, niedrogo, diagnoza i naprawa w samo sedno. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.11.2018 16:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana oleju i filtrów .Bardzo pozytywnie. Szybko, bezproblemowo, fachowo, super kontakt. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 30.10.2018 18:30:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem na przekładce opon. Szybko, sprawnie i na temat. Do tego za skorzystanie z ich przechowalni dostałem bon na darmowe mycie autka, Czego chcieć więcej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.10.2018 23:32:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra, dokładna i szybka obsługa i do tego w przystępnej cenie. Naprawy przeprowadzone bardzo rzetelnie, a nie " na czuja" w nadziei, że będzie lepiej, a i z takim podejściem się gdzie indziej spotkałem. ZDECYDOWANIE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 17.10.2018 15:33:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, zwięźle i na temat. Polecam. Usluga wykonana tak jak trzeba i w dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: darek dnia: 10.10.2018 20:40:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam (poleciłem znajomemu- również zadowolony). Dziękuję panom mechanikom :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kortess dnia: 03.10.2018 22:24:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapchałem filter cząstek stałych i musiałem natychmiast udać się do serwisu. Padło na Auto Serwis Wadowicka bo był po drodze. Jestem bardzo zadowolony z usługi, bo raz, że spodziewałem się wyższych kosztów a wyszło dużo mniej a dwa, że Panowie bardzo profesjonalni i szybko zajęli się moim autem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kristof dnia: 27.09.2018 11:29:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To moja pierwsza naprawa w tym warsztacie i mogę powiedzieć tyle- nie mam żadnych zastrzeżeń by polecić go innym. Na pewno w przyszłości będę wracał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 26.09.2018 18:24:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana zawieszenia ,amortyzatory, sprężyny oraz wymiana rozrządu trwała bardzo krótko. Polecam ich na 5+!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.09.2018 22:53:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podjechałem moją Toyotą na kompletny przegląd okresowy. Cena ustalona przed naprawą- wyszło jakieś ponad 30 % taniej niż w serwisie autoryzowanym.Kontrola przeprowadzona szybko i sprawnie. Świetna jakość obsługi. Mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 13.09.2018 23:41:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100 % polecam ten serwis. szybko sprowadzili i zamontowali części do auta. cenowo tez ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.09.2018 22:57:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na serwisie panuje duży ruch, niemniej jednak auto zrobione szybko, w uzgodnionym terminie, w uzgodnionej kwocie i z dużą starannością. będę polecał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam dnia: 26.08.2018 00:19:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku- dokładnie, sprawnie i na czas. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.08.2018 18:28:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jakość, terminowość i ceny na piątkę z plusem, podejście do klienta i kultura- celujący.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bi.gud dnia: 11.08.2018 21:02:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawy w sam raz na moją kieszeń, profesjonalna robota, krótki czas oczekiwania, bardzo przyjemna obsługa w biurze. Czego chcieć więcej od warsztatu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jeż dnia: 05.08.2018 16:11:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra komunikacja, fajnie doradzają, auto zrobione punktualnie, a nawet przed czasem. Cena i jakość wykonanych robót i części bez zastrzeżeń, mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: szip dnia: 20.07.2018 23:52:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przegląd i naprawa układu hamulcowego -rzeczowa informacja o stanie układu i koniecznych naprawach, usługa sprawna (ogarnięte tego samego dnia),obsługa bardzo miła, cena adekwatna, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 15.07.2018 16:29:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak zawsze wszystko bardzo OK. Miła obsługa, zadawalające ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał x dnia: 07.07.2018 20:08:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka diagnoza przyczyn szumów w kole i wymiana łożyska. Do tego wymiana świeć, podciągnięcie hamulca ręcznego i regulacja spryskiwacza przedniej szyby. Auto naprawione w jeden dzień. Serdecznie polecam ten warsztat- szybko, sprawnie i dokładnie za niewygórowaną cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.07.2018 18:34:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem do zrobienia kilka małych/średnich spraw. udało mi się umówić już na następny dzień od telefonu. Auto zostawiłem o 7:00, odebrałem o 17:00. Z wykonanych prac jestem bardzo zadowolony, koszty nie były wysokie. Widać że zależy im na klientach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.06.2018 16:51:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsi specjalisci w Podgórzu. Jestem bardzo zadowolony. Szybka naprawa usterki, mily kontakt, dobra cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.06.2018 16:34:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: auto odżyło i śmiga jak nowe, dobry kontakt i miła, fachowa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dżozef dnia: 10.06.2018 18:10:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwy, terminowy i rzetelny mechanik. Dobrze doradził i równie dobrze naprawił. Na bieżąco telefony z opisem znalezionych usterek i konsultacja czy mają to robić, cena końcowa równa wycenie początkowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sumsky dnia: 02.06.2018 14:25:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa trwała krótko, cena była ok, obsługa miła. Więcej nie potrzebuję do szczęścia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol Kociszewski dnia: 20.05.2018 16:51:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa i profesjonalne podejście do naprawy. Polecam wszystkim, którzy szanują swój czas i pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.05.2018 17:14:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ich Stacja Kontroli Pojazdów zdecydowanie warta polecenia! Rzetelne przeglądy i garść praktycznych wskazówek co do dalszej eksploatacji auta, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.05.2018 15:16:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają fajne promocje na serwis klimatyzacji, bardzo sprawna obsługa i dobre ceny +gwarancja, warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 06.05.2018 18:47:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podjechałem moją Kią Ceed na kompletny przegląd okresowy. Cena ustalona przed naprawą- 30 % taniej niż w serwisie autoryzowanym. Usługa przeprowadzona szybko i sprawnie. Znakomita jakość obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.05.2018 17:26:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny serwis z bardzo dobrą kadrą fachowców. Wymieniałem klocki i wahacze, wszystko przebiegło szybko i bez problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek333 dnia: 26.04.2018 20:21:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! trafiłem do nich z polecenia i się nie zawiodłem. Dobrze wymienili amortyzatory oraz wymienili opony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romek dnia: 25.04.2018 22:37:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny serwis.Zalany silnik uratowany, portfel ocalony. Bardzo dobrzy fachowcy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Goe dnia: 24.04.2018 22:41:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko!!! pełna fachowość, nie naciągają na koszty, gorąco polecam!!!i jeszcze fajna strona internetowa !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.04.2018 18:44:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeciekający silnik w audi został uszczelniony skutecznie i profesjonalnie. Bardzo dobra cena, bardzo kompetentna obsługa.Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jurik dnia: 15.04.2018 19:05:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis pierwsza klasa, szybko, sprawnie i na temat. Cenowo bardzo dobrze, darmowe przeglądy, przechowalnia opon. Dobra lokalizacja, sprawna komunikacja. Czego chcieć więcej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: milosz dnia: 08.04.2018 19:01:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy, szybka i sprawna obsługa. Nie mam żadnych zatrzeszczeń i z pewnością do nich wwrócę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 25.03.2018 23:24:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry zakład. Fachowa, kulturalna obsługa. W tym warsztacie czuję się jak klient a nie intruz. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.03.2018 15:04:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko i fachowo,od teraz tylko tam będę naprawiał auto!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.03.2018 16:19:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czas oczekiwania od momentu zgłoszenia chęci zrobienia przeglądu do samej usługi bardzo krótki. Sam przegląd auta wykonany w pełni profesjonalnie i zupełnie za darmo- tak jak się reklamują.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.03.2018 16:41:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry mechanik z dobrze wykwalifikowana kadrą. Robie u nich od jakiegoś czasu drogie naprawy oraz przeglądy. Wszystko jest jak najbardziej ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 09.03.2018 15:43:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy, szybko uporali się z wymianą reflektora. bardzo miła i fachowa obsługo, jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 25.02.2018 23:13:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymieniałem turbinę, amortyzatory, rozrząd i robię u nich wszystkie przeglądy . Cenowo świetnie, wszystko skrupulatnie zrobione, folie ochronne na fotelach, kierownicy. Czysto, szybko, fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.02.2018 20:45:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymieniałem u nich tarcze hamulcowe i nie mam żadnych zastrzeżeń. Naprawa wykonana na wysokim poziomie i w dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Seweryn dnia: 11.02.2018 17:14:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obsługa profesjonalna, naprawa szybka i nie obciążająca zbytnio kieszeni. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.02.2018 15:36:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Auto serwis Wadowicka trafiłem z polecenia kolegi. Musze powiedzieć, że dawno nie spotkałem tak dobrego serwisu. Wymieniałem u nich wał korbowy oraz wykonywali mi parę innych drobnych napraw. Za każdym razem kałem się z bardzo profesjonalnym podejściem i szybką usługą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 10.02.2018 10:33:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretni fachowcy. Potrafią doradzić i szybko rozwiązać problem. Poradzili sobie z silnikiem mojego starego SUVa, za co jestem bardzo wdzięczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 08.02.2018 20:59:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musze polecic ten serwis....szybka i trafna diagnoza, nastepnie profesjonalna naprawa w dobrej cenie, nie ma sie do czego przyczepic. Zawitam tu na pewno ponownie jak cos bedzie dolegać mojemu volvo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.02.2018 19:35:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana wtryskiwaczy. Szybka i dokładna diagnoza, bez ściemniania i naciągania. Naprawa wykonana sprawnie, solidnie i w umiarkowanej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tluby dnia: 28.01.2018 13:37:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z szybkiej naprawy zawieszenia i hamulców w moim samochodzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.01.2018 14:03:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze, że są jeszcze takie serwisy, gdzie dbają o twoje auto jak o swoje własne. Pełen profesjonalizm, szybkie działanie i świetne podejście do klienta - wszystko jest tłumaczone, cena podawana przed naprawą. Polecam zdecydowanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KacperD dnia: 15.01.2018 08:23:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy, którzy podchodzą indywidualnie do każdego klienta. Przy wymianie opon na zimowe zrobiłem bezpłatny przegląd, który mi zaproponowali. Teraz jestem pewny, że samochód jest gotowy na warunki zimowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 14.01.2018 23:06:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejny raz solidnie i krótko wykonana naprawa za niewygórowaną cenę. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ned dnia: 14.01.2018 19:59:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bezproblemowo. Indywidualne podejście do klienta - to cenie sobie najbardziej, dlatego wszystkim polecam to miejce!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek Be dnia: 10.01.2018 22:50:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie usterki w moim aucie naprawiona w tempie ekspresowym za przyzwoite pienądze:) Najlepszy warsztat w mieście!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.01.2018 13:30:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana łożysk i piast z przodu.Panowie znają się na robocie ,mają wiedzę ,niezbędne do tego narzędzia i umiejętności. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.12.2017 17:22:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Błyskawiczna, miła i profesjonalna obsługa. Zdiagnozowano uszkodzenie cewki zapłonowej. Wymiana na nową w ciągu dosłownie chwili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bart dnia: 15.12.2017 13:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana wahacza i gum stabilizatora zrobiona szybko, niedrogo. Na pewno wrócę do tego warsztatu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gogol dnia: 08.12.2017 13:41:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług, wszystkie prace wykonywane w terminie, ceny adekwatne do poziomu prac- dużo rzeczy przy aucie robię sam, tym bardziej, że często ogarniałem bardziej niż "mechanicy" niektórzy, ale w Auto Serwis Wadowicka zostawiam samochód bez wahania i nie muszę tam patrzeć nikomu na ręce bo wiedzą co robią
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 05.12.2017 11:53:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam ten zakład, zarówno mechanicy jak i panowie z biura robią naprawdę dobra robotę,bez krętactwa i naciągania na zbędne koszty. Byłem tam kilka razy i za każdym razem wyjechałem w pełni zadowolony, oby więcej takich zakładów w naszym mieście:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: przemek dnia: 24.11.2017 13:44:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepszy z krakowskich serwisów, co mówię z pełnym przekonaniem bo z samochodem do nich jeżdżę zarówno ja jak i żona, a oba samochody zawsze obsłużone są tak jak wymaga tego ich stan bez zbędnych kosztów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 20.11.2017 14:15:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa wydechu wykonana szybko i solidnie. Pracownicy wzbudzają zaufanie. Nie zdzierają z klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.11.2017 13:30:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W serwisie zleciłem diagnostykę i ewentualną wymianę świec żarowych. Naprawa przebiegła bez żadnego problemu. Samochód zostawiłem wieczorem, na drugi dzień był już do odbioru. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rafał dnia: 14.11.2017 13:36:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: od dawna korzystam z usług tego serwisu, wymieniałem tam juz klocki, tarcze, olej, naprawiałem układ wydechowy, rozrząd. Byłem tam z każdą drobną usterką, szybko tanio i bez problemu za każdym razem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grzegorz dnia: 10.11.2017 13:08:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stalym klientem od czterech lat i mogę polecić z czystym sumieniem. Fachowi mechanicy, bardzo przyjemna atmosfera, zawsze fajnie doradzą, ceny rozsądne, szybka obsługa. Przez cztery lata nie zdarzylo sie żebym wyjechal niezadowolony od nich. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marcel dnia: 07.11.2017 13:32:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w Auto Serwis Wadowicka praca odbywa się bardzo sprawnie i nigdy nie było żadnego problemu z opóźnieniami, do tego stały mechanik w całym okresie naprawy zwiększa profesjonalizm i mam pewność, że rzeczowo zapoznano się z problemem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 02.11.2017 10:25:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już od kilku sezonów jeżdżę do auto serwisu wadowicka na wymianę opon, przekładka mega profesjonalna i szybka , do tego przechowalnia opon(nie miałbym co z nimi zrobić) za grosze, a w bonusie bon na mycie auta za free, także szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.10.2017 14:29:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Auto trafiło do serwisu z drogi na wakacje - przywieziono je lawetą z autostrady. Powodem było uszkodzone sprzęgło. Mechanicy z serwisu wymienili część bardzo szybko z uwagi na nietypowość sytuacji. Obsługa fachowa, sympatyczna i rzeczowa. Ceny przyzwoite. Na życzenie można otrzymać stare części - pełna jawność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kubu dnia: 24.10.2017 13:19:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne miejsce dla każdej zmotoryzowanej pani! Panowie przed naprawą wszystko dokładnie tłumaczą i robią wycenę i zawsze ma się pewność, że nie wciskają jakichś kitów i że wszystko na piątkę będzie zrobione. Do tego wszystko załatwiane w sympatycznej atmosferze i za przystępne pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mela dnia: 20.10.2017 13:57:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To był tylko przegląd, ale i tak jestem pod wrażeniem fachowości, otwartości i kultury z jakim się spotkałam w tym Warsztacie. Poświęcono mi w sprawie mojego samochodu mnóstwo czasu, nie czułam się natrętem, cena usługi bardzo niewygórowana. Do tej pory miałam kontakt tylko z serwisem autoryzowanym, ale różnicę widać gołym okiem, jest ogromna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta dnia: 09.10.2017 13:51:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana rozrządu wykonywana zaraz po sprowadzeniu auta z Niemiec co jest rzeczą standardową, wykonanie szybkie, profesjonalne i w przystępnej cenie więc jak dla mnie brak powodów do zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 04.10.2017 15:13:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie, szybko, konkretnie i niedrogo. Uwinęli się w jeden dzień.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bart dnia: 27.09.2017 14:24:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała jakość obsługi, świetnie przygotowani mechanicy i nowoczesny sprzęt. Do tego ceny niższe niż w serwisach autoryzowanych, a jakość pracy zupełnie od nich nie odbiega. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tyn dnia: 22.09.2017 14:51:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymienili płyny, filtry, łożyska. Do tego serwis klimatyzacji- auto oddałem rano, wieczorem już było do odbioru.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: arek.es dnia: 18.09.2017 13:34:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Auto Serwis z Wadowickiej 8 polecił mi mój znajomy i to był strzał w dziesiątkę. Bardzo dobrzy mechanicy, cena ustalona z góry nie uległa zmianie, zawsze można podjechać na bezpłatny przegląd. Polecam ten warsztat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: galk dnia: 25.08.2017 14:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przychylam się do pozytywnych ocen, profesjonalny, szybko działający serwis na pracownikach którego można w pełni polegać, jestem im wierny od dłuższego czasu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Areko dnia: 09.08.2017 13:22:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Objechałem kilka warsztatów w krakowie zanim tu trafiłem. Zawsze było coś nie tak. Tutaj zupełnie inaczej, pełen profesjonalizm,nie ma się do czego przyczepić. Robota mega fachowa, ceny w sam raz na moję kieszeń, sympatyczna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.08.2017 12:35:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie będę się rozpisywać. Powiem tylko, że to jeden z lepszych serwisów w Krakowie a tutaj naprawdę poziom wysoki. Konkurencyjne ceny i mechanicy z górnej półki. Do tego seria bonusów o których wyżej już inni napisali :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.07.2017 10:20:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę, że więcej osób sobie chwali auto serwis wadowicką. Ze swojej strony mogę dodać, że oprócz serwisu mają też super rzetelną stację kontroli pojazdów. Podjeżdżam tam już trzeci sezon i zawsze jestem zadowolony z tak porządnej kontroli i uczciwej pieczątki w papierach. Dobrzy mechanicy i diagności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jacek dnia: 24.07.2017 13:23:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług, terminowość na najwyższym poziomie, ceny niskie. Zawsze przed wyjazdem na urlop jestem u nich na darmowym przeglądzie. Wymiatają konkurencję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.07.2017 13:05:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z każdą usterką radzą sobie bardzo dobrze. Do tego wrzucają auto na przegląd za free i mówią co pod maską piszczy. Fachowe podejście to u nich najwyższa wartość- miejsce gdzie klient czuje się godnie obsłużony i dobrze poinformowany :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aleks dnia: 16.07.2017 10:34:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem u nich w tamtym roku z promocji na klimę, dziś dostałem smsa, że robią dezynfekcję za 49 i napełnianie+serwis za 149, bardzo konkurencyjne ceny, niedługo znowu podjadę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.07.2017 13:38:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki szacunek za sposób traktowania klientów. Do tego fajne ceny, mega profesjonalny serwis i wiele dodatków jak np. wspomniany już darmowy przegląd.
Opinia dodana przez: galilusz dnia: 29.06.2017 10:30:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełna profeska, dobre ceny, szybkie naprawy, gwarancja. Czego chciec wiecej od dobrego mechanika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mario dnia: 19.06.2017 14:47:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: serwis bardzo profesjonalny, obsługa- fachowcy z górnej półki, ceny- w stosunku do jakości moim zdaniem na idealnym poziomie. Dlatego własnie tutaj jeżdżę już od dawna kiedy coś jest nie tak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: frankowicz dnia: 18.06.2017 11:54:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W auto serwisie wadowicka korzystałem z przeglądu rejestracyjnego i wymiany opon wraz z przechowywaniem ( nie miałbym co z nimi zrobić). W obu przypadkach wszystko zorganizowane bardzo sprawnie, cena całkiem przystępna, a za skorzystanie z przechowalni dodatkowo dostałem kupon na mycie auta- nie ukrywam, że byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Z pewnością będę tam wracał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mati dnia: 12.06.2017 13:09:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Generalnie nie mogę powiedzieć o nich złego słowa chociażbym chciał. Przechowuję tam opony prawie przez rok za 30 zł..toż to grosze. Zawsze oferują darmowy przegląd, wybrałem sam sobie mechanika..no pełna swoboda- tak powinno się traktować klientów zawsze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.06.2017 18:44:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warsztat polecił mi kumpel, bo robili mu rozrząd i pare innych rzeczy i zawsze byl bardzo zadowolony. Zachecony ta opinią sam podjechalem na geometrię kół i ogólny przegląd i też odjechałem zadowolony, bo za przeglad nie wzieli ani grosza i cala sprawa byla szybko, sprawnie i profesjonalnie zalatwiona. polecam to miejsce!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.05.2017 14:15:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tutaj czuję się obsługiwany z szacunkiem i wiem, że moje auto jest w dobrych rękach. Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli a zawsze zaskakują pozytywnie :)
Opinia dodana przez: akononimus dnia: 22.05.2017 11:14:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Darmowy przegląd, wycena przed serwisem, która się nie zmienia, możliwość wybrania mechanika oraz niskie ceny- za to jestem ich stałym klientem od dobrych kilku lat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: antosiek dnia: 07.05.2017 20:36:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całość naprawy wykonana szybko, na dobrych częściach. Do tego miły kontakt i doradztwo. 100% profesjonalizmu. Warsztat godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: borys dnia: 27.04.2017 13:59:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowo, stosunkowo tanio i ogromnie sympatycznie. To jest moje wrażenie o nich. Jeżdżę tam od 5 lat i jeszcze nigdy nie zawiedli :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gal Anonim dnia: 24.04.2017 10:35:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem w tym serwisie przed zakupem samochodu razem ze sprzedającym. Za darmo sprawdzili auto na linii i wyszło kilka usterek, tak że facet od samochodu był zmuszony obniżyć cenę i dobrze na tym wyszedłem:) Fajnie,że mają taką usługę bezpłatnie- polecam wszystkim zastanawiającym się nad kupnem samochodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mario dnia: 01.03.2017 13:18:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno korzystałem z ich stacji kontroli pojazdów i jestem pod wrażeniem rzetelności i fachowości w sprawdzeniu auta. Samochód "przetrzepany" po ostatnią śrubkę, także teraz mam pewność, że mogę bezpiecznie jeździć. Mają bardzo uczciwe podejście- nie dają pieczątek gruchotom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 26.01.2017 12:56:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do serwisu trafiłem z polecenia znajomego, który naprawiał rozrząd u nich i bardzo zachwalał. Ja umówiłem się na sprawdzenie zawieszenia. Musiałem wymienić amortyzatory. Naprawa wykonana na najwyższym poziomie, cena za robotę i części z góry ustalona- uczciwa. Zawsze można podjechać na bezpłatny przegląd na linii diagnostycznej. Mogę Polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Kruk dnia: 02.12.2016 11:56:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją