Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adw. Inga Skowrońska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-077 Wrocław Kazimierza Wielkiego 15/46
Telefon: Kom. 796 46 46 09
Adres e-mail: kancelaria(małpa)skowronska-adwokat.pl
Strona internetowa: http://skowronska-adwokat.pl/
Opis działalności: Kancelaria świadczy pomoc prawną zarówno dla przedsiębiorców jak i osób indywidualnych. Słowa kluczowe: prawo karne, prawo administracyjne, prawo gospodarcze, rejestracja spółek, pomoc cudzoziemcom, rozwód, podział majątku, odszkodowanie, Wrocław, województwo dolnośląskie

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 764
Data utworzenia profilu: 2016-11-22 12:20:22
Data ostatniej aktualizacji: 2016-12-02 10:41:35 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adw. Inga Skowrońska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadziłą sprawę mojej rodziny dotyczącę wypłaty odszkodowania za wywłaszczona niercuhomość. Dzięki pomocy Mecenas Skowrońskiej złożyliśmy pozew do WAS w przedmocie odmowy ustalenie odszkodowania. Decyzje odmawiająca mnie i mojej rodzinie wypłate odszkodowania wydawał zarówno starosta oraz wojewoda. Podczas postępowania przed sądem administracyjnym wspólnie z bliskimi przy ogromnej pomocy Pani Mecenas wyskazaliśmy przysługującę nam prawo własności do wywłaszczonej nieruchomosci, nabyte poprzez sukcesję uniwersalną co doprowadziło spowodowało wydanie przez WSA korzystnego wyroku. Pani Mecenas w trakcie prowadzenia sprawy wykazała się dużą wiedzą dotycząca postępowania sądowo administracyjnego. Umiejętnie wskazała nam jakie dowody będą niezbędne w sprawie oraz z dużym spokojem i cierpliwością tłumaczyła kolejno podejmowane kroki prawna. Z czystym sumieniem polecam korzystanie z usłyg prawnych oferowanych przez Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2018-06-27 22:11:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas reprezentowała mnie podczas sprawy o podział majątku. Podczas przygotowań do rozprawy oraz w trakcie postępowania sądowego Pani Mecenas zaprezentwała najwyższy poziom merytorycznego przygotowania. Za każdym razem, gdy kontaktowałam się z Panią Adwokat telefonicznie czy to za pomocą email, otrzymywałam jasne i wyczerpujące odpowiedzi oraz wskazówki. Stan sprawy był bardzo skomplikowany, ponieważ wspólnie z małżonkiem mieliśmy dośc znaczny majątek, jednakże Pani Mecenas na każdym etapie potrafiła zaproponować rozwiazanie, które zawsze prowadziło do korzystnego dla mnie zakończenia. Ponadto Pani Adwokat jest także przemiłą i sympatyczną osobą, która od razu wzbudza zaufanie. Z pewnością, o ile w przyszłości będę miała kolejne problemy natury prawnej zwrócę się o pomoc do Pani Mecenas. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-06 20:43:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne i rzetelne podejście do sprawy. Skomplikowana sytuacja prawna w bardzo przystępny sposób wytłumaczona i poprowadzona. W przyszłości, w razie potrzeby, z pewnością zwrócę się jeszcze o pomoc do pani mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-01 19:29:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O Pani Mecenas mogę powiedzieć,że to właściwa osoba na właściwym miejscu. Zajęła się moja sprawa bardzo solidnie i dużo jej zawdzięczam. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa78 dnia: 2017-01-23 17:25:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Skowrońska jest kompetentna, terminowa i bardzo zaangażowana. Trafiłam do kancelarii trochę przypadkowo i jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-27 17:29:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Skowrońska prowadziła z powodzeniem moją niestandardową sprawę. Pani Mecenas podeszła indywidualnie do mojego przypadku, ponadto zawsze była dostępna (kontakt o każdej porze dnia) i przygotowana, co zaowocowało pozytywnym rezultatem. Dzięki profesjonalizmowi Pani Mecenas czułem się pewnie w sądzie. W razie potrzeby skorzystam z jej pomocy ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MR dnia: 2016-11-27 23:11:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, Pani Mecenas bardzo rzeczowa i profesjonalna, pomogła mi podjąć decyzje w ważnej dla mnie sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-22 12:27:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją