Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KANCELARIA NOTARIALNA NOTARIUSZ Jolanta Cejrowska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Notariusz 
Adres: Pomorskie, 83-110 Tczew Słowackiego 5/3
Telefon: 58 530 01 33 Kom. 506 073 093
Adres e-mail: kancelaria(małpa)cejrowska.pl
Strona internetowa: http://www.cejrowska.pl/p/kancelaria.htm
NIP:
5920202041
Opis działalności: sporządza akty notarialne; Słowa kluczowe: kancelaria notarialna Tczew, notariusz tczew

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 7x 3x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 861
Data utworzenia profilu: 2016-11-28 15:42:45
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-28 15:42:45 

Opinie o KANCELARIA NOTARIALNA NOTARIUSZ Jolanta Cejrowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa, sprawnie i bez błędów. Akt notarialny sporządzony z dużą precyzją i możliwie szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: denis dnia: 2019-03-26 18:44:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny w stosunku do świadczonych usług są niskie. Nie mam najmniejszych zastrzeżeń, co do terminowości. Szybka, sprawna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klara dnia: 2018-12-09 12:17:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna, sprawna obsługa. Duże doświadczenie i ceny usług również zadowalają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teo dnia: 2018-10-22 18:35:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Jolanta jest bardzo dobra. Osobiście polecam tą kompetentną osobę, wszystko tłumaczy bardzo przejrzyście. Pozdrawiam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2017-09-03 16:34:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umowa kupna nieruchomości u Pani Cejrowskiej to naprawdę przyznam, tylko formalność. Wszystko jasno wyjaśnione, zrozumiale. Opłaty nie były wysokie, a dla chociażby sympatycznej atmosfery warto :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasprzycki dnia: 2017-03-23 10:10:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec! Często muszę korzystać z usług notariusza i to w różnych miastach, ale tak dobrze jak współpracuje mi się z Panią Cejrowską nie współpracuje mi się z nikim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2016-12-28 09:37:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej mogę polecić tą kancelarię. Fachowe i profesjonalne podejście. Miła obsługa. Dokumenty przygotowane zawsze na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2016-12-19 11:36:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście. Fachowa obsługa, dokumanty zawsze na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2016-12-05 08:14:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Cejrowska ma bardzo profesjonalne podejście do swojej pracy. Wszystkie dokumenty przygotowywane są bardzo skrupulatnie. Ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Korzystałem i mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gary dnia: 2016-11-30 10:23:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystałam z tej kancelarii tydzień temu. Obsługa bardzo profesjonalna, dokumenty przygotowane ekspresowo, porady udzielane w zrozumiałym języku. Z czystym sumieniem mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-29 09:02:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług Pani Cejrowskiej. Bardzo miła obsługa, fachowe podejście do klienta. Sparawy załatwione szybko i sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2016-11-28 15:45:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją