Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Agencja Detektywistyczna Bożena Skrzypek Mosiej

Zawód: Detektyw 
Adres: Dolnośląskie, 50-502 Wrocław Boczna 12/114
Telefon: 606 838 403 Kom. 606 838 403
Adres e-mail: kontakt(małpa)detektyw-skrzypek.pl
Strona internetowa: www.detektyw-skrzypek. pl/wroclaw/
NIP:
692-229-85-48
Opis działalności: usługi detektywistyczne Słowa kluczowe: detektyw prywatny

Ocena: 100% pozytywna 21x

Jakość usług: 100% wysoka 21x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 12x 9x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 785
Data utworzenia profilu: 2015-07-02 22:58:59
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-13 22:45:50 

Opinie o Agencja Detektywistyczna Bożena Skrzypek Mosiej

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra Pani detektyw. Niezwykle skuteczna - nam pomogła w poszukiwaniach bliskiej osoby. Działa bardzo szybko, z pomysłem, z determinacją. Dobra cena. Naprawdę rekomenduję w trudnych sprawach, usłyszałam od znajomych, że radzi sobie z trudnymi sprawami i tak jest faktycznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julas dnia: 2017-02-22 22:30:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani detektyw bardzo nam pomogła - walka z nieuczciwą konkurencją nie jest prosta, niestety. I o ile sami radziliśmy sobie bardzo średnio, to Pani detektyw zrobiła chyba wszystko by nam pomóc, zresztą z bardzo udanym skutkiem! Warto inwestować w takie usługi jeśli trzeba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sztyga dnia: 2017-02-09 00:03:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, Pani Bozena pomogła odnaleźć zaginioną, bliską mi osobę. I chociaż na początku nie było łątwo, to po dwóch tygodniach wszytsko się wyjaśniło. Polica nie dała rady, detektyw tak
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sabina dnia: 2017-02-03 11:47:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani detektyw bardzo kompetentna, z wieloma pomysłami. Działa sprawnie, szybko, informowanie na bieżąco o przebiegu sprawy. Sprawa oczywiście zakończona pełnym sukcesem, mam co miec chciałem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2017-01-13 11:12:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa spadkowa. Wiadomo, nic przyjemnego, bo każdy chce dla siebie jak najwięcej. Pani Bożena pomogła nam zebrac dowody dzięki czemu sprawa potoczyła się po naszej myśli. Nie jest najtańsza jeśli chodzi o detektywów we wrocławiu, ale za to bardzo skuteczna i profesjonalna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam i Anna dnia: 2016-12-30 12:01:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystanie z takich usług to nic przyjemnego. Ale jak trzeba, to trzeba. Pani Skrzypek bardzo nam pomogła, sprawę rozwiązała dyskretnie i szybko. żadnych zastrzeżeń z naszej strony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sabrina dnia: 2016-12-23 12:22:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Bożena świetnie się sprawdziła, pomimo nie najniższej ceny jesteśmy bardzo zadowoleni z jej pomocy. Sprawnie, szybko, dyskretnie. Zebrane dowody, w konsekwencji wygrana sprawa w sądzie, tego własnie oczekiwaliśmy od detektywa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kulas dnia: 2016-12-16 12:44:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra pani detektyw, zna się na rzeczy, wie co robi, robi to dokładnie i dyskretnie. Polecana przez znajomych. Sprawa szybko rozwiązana a sprawa sądowa łatwo wygrana, o to chodziło
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2016-12-07 23:30:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, szybkie rozwiązanie sprawy. Żadnych zastrzeżeń, bardzo dobrze się z Panią detektyw pracowało, zna się na swojej profesji, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2016-11-15 23:09:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z udzielonej mi pomocy. Detektyw podszedł do sprawy profesjonalnie i dyskretnie, pokazał możliwości, informował o postępach - tego oczekiwałam! Oczywiście sprawa rozwiązana, zajęło to raptem kilkanaście dni! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzanna K. dnia: 2016-10-26 13:38:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli detektyw we Wrocławiu, to zdecydowanie ten. Poprzedni się zupełnie nie sprawdził, tylko utopiłem pieniadze. Tutaj stwierdziłem, że koniec z oszczędzaniem - sprawa dyskretnie rozwiązana w tydzień, tego oczekiwałem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gesso dnia: 2016-10-19 12:45:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żadnych zastrzeżeń, kontakt na bieżąco, dyskrecja, zaangażowanie - detektyw idealny. Niestety nie każdy taki jest, dlatego moim zdaniem lepiej zapłacić ciut wiecej niż potem martwić się tym, ze detektyw sobie nie radzi. Z innymi agencjami miałem taki problem już dwa razy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2016-10-12 12:21:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa niemal niewykonalna (określenie poprzedniego detektywa z którym rozmawiałam; nie podjął się zlecenia) została rozwiązana bez większych problemów! Bardzo dziękuję za pomoc i zaangażowanie w mój specyficzny problem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Żeluska dnia: 2016-10-04 23:08:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałam detektywa, który się podejmie mojej sprawy, bo była po prostu trudna i niejednoznaczna. Kilku odmówiło. Pani Skrzypek się zdecydowała i rozwiązała ją, zresztą dość szybko, za co jestem jej ogromnie wdzięczna! polecam z całęgo serca tę agencję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiolak dnia: 2016-09-30 08:49:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra agencja, trudna (moim zdaniem) sprawa okazała się dla nich błahostką! Ciesze się, że trafiłam właśnie do nich
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Weronika D. dnia: 2016-09-23 15:26:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra agencja, nie boi się trudnych spraw, sporo osiągnięć na końce, zaangażowanie w sprawę, dyskrecja! Nie ma co ukrywac, w przypadku trudniejszych zleceń warto postawić na droższych, ale jednak profesjonalistów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiktoria dnia: 2016-09-09 09:44:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonale podejście do sprawy, dokładność w jej prowadzeniu, informowanie o jej przebiegu, szybkie zebranie dowodów, dyskrecja - wzorowa agencja detektywistyczna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daria B. dnia: 2016-09-02 08:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Pani Bożena nie jest najtańszym detektywem, ale dobre usługi trzeba cenić. Sprawa spadkowa, raczej nie prosta. Bardzo dobry kontakt i informowanie o przebiegu zlecenia, zebrane bardzo mocne dowody, szybka realizacja, pełen profesjonalizm. Musiała poprawiać robotę po poprzednim partaczu, dlatego tym bardziej jej po prostu dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2016-08-26 10:03:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Bożena, nawet w sytuacjach - wydawałoby się - beznadziejnych (jak w mojej - gdzie trochę spłoszyłem kochanków) nie odpuszcza i ma wyniki. Nie boi się trudnych spraw. Trzeba zapłacić ale przynajmniej człowiek ma pewność, ze coś robi a nie siedzi tylko przed komputerem i ogląda GPS-a.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Milford dnia: 2016-08-12 23:23:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Pani Bożena Skrzypek Mosiej wykonuję swoją prace bardzo sumienie jestem bardzo zadowolony z tej firmy korzystam z działań pani Bożeny nie 1 raz i wszelkie zlecenia są szybko i sprawnie i tanio załatwiane . jest to osoba bardzo sympatyczna i rzetelna polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zornimetal dnia: 2015-08-26 11:48:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Detektyw Bożena Skrzypek-Mosiej,której niewielu mężczyzn może dorównać w tej robocie...Miałam problem z mężem, który zaczął mnie lekceważyć i zaniedytować rodzinę. O wyjaśnienie przycżyć zwróciłam się do detektywa w osobie mężczyzny. Po jednym tygodniu detektyw oznajmił, że mąż nie ma kochanki zarówno w miejscu pracy jak i poza nią.Nie dałam temu wiary, bowiem sama ujawniła, że mąż mnie okładce. Postanowiłam jeszcze raz zaryzykować i zwróciłam się o pomoc do Pani Bożeny i zostałam mile zaskoczona bo dostałam od niej dowody świadczące o tym, źle mąż ma kochankę i to w miejscu pracy.Była to dla mnie bolesna prawda ale jestem zadowolona, bo mąż już mi nie powie, że mam urojenia...Polecam Panią Bożena bo jej upór w w działaniu pozwala uwierzyć w rzetelne wyjaśnienie sprawy...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-02 23:54:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją