Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KSG-Kossakowska Stochlak-Gautier sp.p. adw i pr. zagranicznych Agnieszka Stochlak-Gautier

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 02-023 Warszawa Tarczyńska 20 lok.3 Tarczyńska 20 lok.3
Telefon:
Adres e-mail: biuro(małpa)ksg-legal.eu
Strona internetowa: Tarczyńska 20 lok.3
Opis działalności: usługi prawne Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 0% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 917
Data utworzenia profilu: 2016-11-12 22:30:49
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-12 22:30:49 

Opinie o KSG-Kossakowska Stochlak-Gautier sp.p. adw i pr. zagranicznych Agnieszka Stochlak-Gautier

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadziła mi sprawę o rozwód i podział majątku z mężem Szwajcarem. Sprawa bardzo trudna nie tylko prawnie ale w ogóle. Jestem pod wielkim wrażenie profesjonalizmu , rzetelności i pomysłów Pani Mecenas Stochlak-Gautier. Sprawa zakończyła się dla mnie olbrzymim sukcesem zarówno osobistym jak i finansowo. Jeszcze raz dziękuję i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-24 08:02:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolonoa ze sposobu prowadzenia mojej sprawy przeciwko ZUS. Udało się wszystko wygraną i wypłatą całości zaległych pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata B dnia: 2017-11-10 21:52:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła mi 2 lata temu sprawy rodzinne o alimenty i kontakty. Sprawy były skomplikowane. Mojej konkubinie nie udało się zablokować mi kontaktów z dzieckiem, mimo starań i udowadniania, ze jestem złym ojcem, alimenty mają sensowny wymiar. Mogę polecić, aczkolwiek ceny są raczej .... warszawskie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2017-08-08 12:11:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm pod każdym względem! Panie z kancelarii w pełni zaangażowane w sprawę - konkretne, rzeczowe, wnikliwe, zorganizowane. Spotykałam się z Mec. Kossowska, Mec. Stochlak-Gautier i aplikantką Panią Olą. Na każde moje pytanie, każdą wątpliwość, dostawałam wyczerpującą odpowiedź. Moja sprawa wydawała się zawiła jednak dzięki wnikliwości i ogromnej wiedzy udało nam się wygrać! Z czystym sumieniem polecam współpracę z kancelarią KSG, choć proszę bardzo naciskać na obecność Mec. Stochlak-Gautier - ona jest naprawdę dobra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiktoria Z dnia: 2017-06-15 22:58:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz Talko dnia: 2017-01-19 12:41:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam. Pani Mecenas i jej Kancelaria, byli niesamowicie pomocni i rozwiązali dręczące mnie problemy prawne w trudnych sprawach rodzinnych, gdzie wchodziło w grę prawo francuskie i polskie. Sprawa prowadzona rzetelnie i skutecznie. To jest Kancelaria na której można polegać - 100% profesjonalizm i doświadczenia. Dla mnie dodatkowym atutem był przyjazny kontakt pełen wyrozumiałości i cierpliwości, a wiele dla mnie znaczyło w ciężkich chwilach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2016-11-12 22:36:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją