Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Golden Touch Beauty Clinic Marta Gieruc

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 13-100 Nidzica T.Kościuszki 20
Telefon: Kom. 606695404 /519650337
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Usługi kosmetyczne. Słowa kluczowe: Makijaż permanentny ,zabiegi laserowego usuwania owłosienia,fotoodmładzanie,mikrodermabrazja,mezoterapia igłowa,lipoliza,kwasy,botox,wypełniacze,modelowanie ust,osocze bogatopłytkowe,henna,wosk

Ocena: 80% pozytywna 29x 7x

Jakość usług: 80% wysoka 29x 7x
Terminowość: 84% bez zastrzeżeń 27x 3x 5x
Ceny usług: 90% niskie 20x 12x 2x
Ilość opinii w serwisie: 36
Ilość odsłon profilu firmy: 3772
Data utworzenia profilu: 2010-06-09 14:48:13
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-07 11:50:39 

Opinie o Golden Touch Beauty Clinic Marta Gieruc

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: HEJ.zrobiłam sobie botoksik i usta u p.Martuni i mam 10 lat mniej.Wszyscy mowial ze mam piekne pełne usta i gładkie czoło.ceny w porównaniu do innych miejsc super promocyjne.polecam na 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wanda dnia: 2013-11-25 18:40:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hejka.Byłam już w wielu salonach i pani Marta to prawdiwa perełka wśród nich.Najpierw zrobiłam sobie u niej brwi i są mega.Jestem też po dwóch zabiegach mezoterapii igłowej efekty już widzę i nie bolało tak bardzo jak sie naczytalam.Chyba nastepne bedą moje okropne bruzdki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2012-10-12 20:34:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziekuje pani Marcie za uratowanie mi ust.poprzedni makijaż w innym salonie był porażką.Teraz mogę cieszyć sie z pięknego kształtu i koloru.Jeszcze raz dziękuję.Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2012-09-25 12:54:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: makijaz permanentny zrobiony byle jak krzywo i nierówno. Nie polecam dziewczyny i uwaga na dezynfekcję, ona nie wie co to znaczy, nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie polecam
Opinia dodana przez: Aldona24 dnia: 2012-08-06 18:09:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziekuje Pani Marcie za piękny makijaż ślubny.trzymał sie świetnie.Pozdrawiamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona z meżem dnia: 2012-05-08 11:28:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam robiłam u pani Marty makijaż permanentny(kreski)i wyszło bardzo ładnie.Pani Marta wykonuje również usówanie owłosienia laserem i jestem po dwóch zabiegach.jestem bardzo zadowolona.Mam o połowę mniej włosów pod pachami.Swietna sprawa ten laesr.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2012-01-06 20:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: heka jestem po świeżo zrobionych brwiach i kreskach(obu)miło,szybko i przyjemnie.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mariola dnia: 2011-08-01 21:12:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam jesteśmy z mamą bardzo zadowolone z makijażu.ja mam brwi i usta a mama tylko brewki.super wyszły i niezbyt bolało chociaż sie naczytałam ze jest to bardzo bolesny zabieg.nie było tak zle.ceny bardzo przystępne.dostałyśmy rabat i zniżkę na zabiegi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: weronika dębska dnia: 2011-07-24 20:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: drogi wojtku a gdzie ty byłeś bo ja nie posiadam salonu tylko dojezdzam do klientów i nikogo nie zatrudniam wiec nie pisz bzdur.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2011-04-26 12:28:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UWAGA!!!! Brudno, brudno, brudno a dokładniej kobity tam pracujace chyba w ogóle nie mają pojęcia o dezynfekcji i sterylizacji narzędzi. helo- mamy XXI wiek, jakby ktoś zapomniał
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: wojtek dnia: 2011-04-14 23:04:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja bywam u tej pani dość regularnie i zawsze jestem zadowolona.Mam zrobione brwi i usta.bez zarzutu.robiła mi też makijaż na imperę i paznokcie.też super.miła osoba.czasami musze poczekac na termin to taka mała niedogodność :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena Smolińska dnia: 2011-04-05 22:04:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam sobie makijaż na ślub u tej pani i wyszło swietnie.Wyglądałam jak gwiazda z czerwonego dywanu w hoolywod.Makijaż robiła sobie też moja światkowa i moja mama.Też były zachwycone.Pani Marta przyjechała do nas do domu i nic za to nie dopłacałyśmy.Bardzo sympatyczna osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina Jasińska dnia: 2011-01-06 20:17:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Ja również popieram wybor,pani Marta to bardzo dobra kosmetyczka i zdolna makijażystka.Zrobiła mi brwi i kreski.Wiedziałam że wyjdzie świetnie i się nie pomyliłam.Czas porannego makijażu skrucil mi sie do minimum.Swietna spraw ten makija permanentny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-22 22:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oj tak ta kobieta to potrafi zatruć życie.A wypisuje takie głupoty że to się aż wiezyć nie chce.Do sądu nie warto bo znacie to powiedzenie rusz g.... a bedzie śmierdziało.Pani Marta to wspaniała osoba i pełen profesjonalimz usług,czego nie można powiedzieć o salonie tej Moniki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2010-10-11 22:19:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: droga Kasiu-czy jak wolisz Moniko czy ty wogóle wiesz coś o pracy i sprzęcie p.Marty bo ja jestem też kosmetyczką i jej kolezanką i wiem że ma najlepszy sprzęt i barwniki jakie są teraz dostępne na rynku więc doradzam doszkalanie w tej dziedzinie i nie pisanie na wszystkich możliwych portalach oszczerstw na jej temat bo możesz mieć niedługo wezwanie do sądu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2010-09-25 10:12:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nigdy tego nie robię, ale tym razem postanowiłam napisać swoją opinię na temat usługi makijażu permanentnego! Niestety jaka cena taki efekt. Źle wykonane brwi - krzywo i brzydko, pigment się rozlewał na pewno nie jest oryginalny a dziewczyna nie potrafiła zrobić poprawki.Widocznie ma zbyt małe doświadczenie, lepiej iść do salonu przynajmniej masz pewność dobrze wykonanej usługi.nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2010-09-19 17:32:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobiłam sobie brwi i jestem bardzo zadowolona bo mam ich mało i bardzo jasne.Teraz są brązowe i pięknie zaznaczają oko i o to mi chodziło.Ta babka ma talent i świetny kontakt z klientami.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucynka dnia: 2010-09-13 18:14:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marta zrobiła mi świetne brwi w końcu nie muszę robić henny i bajecznie długie rzęsy.Na urlopie o nic nie musiałam się martwić tylko pełen relaks.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-23 19:55:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jasne że polecam p.Martusie bo to świetna babka i super fachowiec.Makijaż permanentny brwi wyszedł bardzo ładnie co skłoniło mnie do przemyślenia sprawy z ustami i postanowiłam je zrobić tylko uzbieram kaskę,bo jest to jednak niemały wydatek ale opłacalny.Pani Marta i tak ma dobre ceny i dobrą ofertę pakietową.pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2010-08-13 13:01:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie wiem co za brednie ktoś wypisuje ale pani Marta to świetny fachowiec i przemiła osoba.więc chyba ten ktoś robi to bardzo specjalnie i nachalnie.pozatym pani Marta pracowała przez tyle lat w jednym z lepszych warszawskich salonow to chyba o czymś świadczy a że teraz ma swoją działalność to jej wybor.ja napewno będę korzystała z jej usług jeszcze nie raz i to nie tylko z makijażu ale z innych usług.Polecam bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: żadnych reklamacji ta pani nie ma
Opinia dodana przez: katarzyna zwolińska dnia: 2010-08-03 18:07:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usta ma zrobione perfekcyjnie i ten kolor.super sprawa nie muszę ich malować i martwić się czy nie zjadłam szminki wystarcza teraz tylko błyszczyk.Polecam pani Martę gorąco bo to świetna kosmetyczka i doskonały kompan do rozmów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewcia H dnia: 2010-07-30 23:10:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hej.pani Marta to świetny fachowiec i perfekcjonistka.Zrobila mi piękne brwi a prawie wcale ich nie miałam bo jestem po chemii więc włoski wypadly nie tylko z głowy ale z brwi również.Efekt przewyższył oczekiwania.Niestety musiałam poczekać trochę na termin ale było warto.polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasieńka dnia: 2010-07-26 17:30:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tu Ula.Witam wszystkich.Ja z pani tej usług korzystalam już kilka razy i jakoś nie mialam takich problemów o których pisze się w negatywach więc to chyba ta sama osoba wpisuje te bzdury żeby się wyżyć słownie bo inaczej brak jej odwagi.jak by pani Marta była taka fatalna jak piszesz to nie miała by tylu wiernych klientow.Pozdrawiam i barrrdzoooo polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2010-07-23 21:34:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam..trzy dni temu p.M.G zrobiła mi kreski na górnej powiece. jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona :) tak jak z brwi robionych 1,5 roku temu. już podjęłam decyzję o ustach :) za dojazd nie ponosiłam dodatkowej opłaty..jako stała klientka nawet dostałam rabat :) wykonanie,atmosfera,ceny- to "megapozytyw"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania m. dnia: 2010-07-17 22:48:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam sobie u Martuski makijaż tradycyjny na wesele koleżanki i nikt mnie tak jeszcze nie umalował jak ona.doczepiła mi jeszcze rzęsy w kępkach i miałam gwiazdorskie spojrzenie.nic nie chcąc mówić ale wyglądalam lepiej niż panna młoda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aga dnia: 2010-07-17 20:25:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety ja też dałam się oszukać i dałam się nabrać na niby dobrą jakość usług!!!! czytajcie te NEGATYWY - NIESTETY TO PRAWDA, MIERNA JAKOŚĆ USŁUG, FATALNE WYKONANIE, MAŁO SYMPATYCZNY KONTAKT. NIE POLECAM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: makijaż i depilacja
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 2010-07-17 11:07:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: całkowicie odradzam usługi tej nadętej dziewuchy fuszera krzywo i beznadziejnie. NIC DZIWNEGO ŻE CHAŁTURZY W DOMU!!! DO PROFESJONALNEJ PRACY SIE NIE NADAJE. A te pozytywne opinie sama sobie wystawia codziennie lub co drugi dzień. SPAWDZCIE nr IP. JA TEŻ DAŁAM SIĘ NABRAĆ! Nie warto oszczędzać na sobie jak dobrze pogadasz w profesjonalnym salonie to też Ci zrobią makijaż ze zniżką i masz pewność jakości, a tak??? ja musiałam iść do porawki 2razy. JEDNA WIELKA Wtopa!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ania dnia: 2010-07-16 18:01:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: hejka.pania Martę znam od wielu lat i mogę ją polecić każdemu.nie chodzi tu tylko o pełny profesjonalizm którego niektórym brakuje ale również wysoka kultura osobista.Jest przemiła,sympatyczna i bardzo dba oto zeby klient byl zadowolony.Robiłam sobie u niej nie tylko makijaż brwi ale kilka razy malowała mnie na różne okazje(wesele,do zdięcia) i zawsze wychodziło super.Manicuru french nikt w nidzicy takiego mi nie zrobił jak ona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Szczęsna dnia: 2010-07-15 11:21:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta Pani kompletnie nie ma pojęcia jak robić makijaż profesjonalnie. Usta zrobiła mi niesymetrycznie mam nadzieję, że da się to gdzieś poprawić, na brwi już jej nie pozwoliłam. Proszę uważać na usługi tej pani bo makijaż u mnie wypadł fatalnie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MARyla dnia: 2010-07-15 01:28:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Panie. Chciałabym ja wy podzielić się swoją opinią o Pani Marcie. Ja jestem bardzo zadowolona, jak narazie zrobilam sobie kreskę górną, na brwi jestem już z Panią Martą umówiona. Panie do tego naprawdę trzeba mieć rękę a Panią Marte polecam. Pozdrawiam Aneta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2010-07-14 21:58:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam wszystkich.Robiła sobie u p.Marty usta i jestem zadowolona bo w końcu ktoś poprawił mi symetrie moich ust.kolor też dobrałyśmy super.Jedyna niedogodność to,to że musiałam czekac trochę żeby się umówić bo nie ma wolnych terminów z dnia na dzień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2010-07-14 10:02:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też korzystałam z usług pani Gieruć,, jestem bardzo zadowolona, poleciłam koleżankom i też nie mają zastrzeżeń, za dojazd nie było dodatkowej opłaty a nawet dostałam rabat przy pakiecie... gorąco zachęcam nie będziecie żałować...!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2010-07-13 22:06:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług u Pani Marty i jestem pod wrażeniem. Pani Marta robiła mi brwi i górną kreskę wyszło pięknie, ma rękę do tego, wkońcu robi to już kilka lat. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2010-07-12 22:17:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo polecam panią Martunię i nie wiem skąd Ela ma takie info.gdyż p.Marta nigdy pieniędzy odemnie nie brała za dojazd i wiem że nie bierze.Zrobila makijaż mi i mojej mamie i jestesmy z kresek i ust mega zadowolone.dostałyśmy nawet upust gdyż robiłyśmy razem makijaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2010-07-12 10:45:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam, mało dokładnie wykonany makijaż permanentny , brwi są nierówne jedna jest grubsza, wyglądam okropnie, jak zażądałam poprawki dziewczyna przestała ode mnie odbierać telefon a przy tym droga. Niby dojeżdża do klienta ale nic nie mówi że pobiera za to opłate. Nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2010-07-11 21:05:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo profesjonalna obsługa,duża dbałość o higienę przy zabiegu.konkurencyjna cena.polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2010-06-09 14:50:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją