Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Konrad Kozioł

Zawód: Adwokat 
Adres: Małopolskie, 33-100 Tarnów Cegielniana 5/9
Telefon: Kom. 790 869 469
Adres e-mail: kancelaria(małpa)konradkoziol.pl
Strona internetowa: www.konradkoziol.pl
NIP:
873-297-83-30
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka kompleksowo świadczy pomoc prawną na rzecz osób fizycznych oraz przedsiębiorców, w tym spółek prawa handlowego. Słowa kluczowe: adwokat Tarnów, prawo cywilne, rodzinne, karne, administracyjne, kancelaria adwokacka Tarnów, porady prawne

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1037
Data utworzenia profilu: 2016-11-04 22:58:35
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-04 22:58:35 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Konrad Kozioł

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ze względu na profesjonalizm,rzetelność i szybkość w działaniu. Nie spotkałem się jeszcze z takim zaangażowaniem w czyjeś sprawy. Traktuje je jak własne. Polecam pana adwokata Konrada Kozioł każdemu potrzebującemu profesjonalnej pomocy prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Boryczko dnia: 2017-07-04 18:45:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe podejście do spraw, obsługa na najwyższym poziomie.Bardzo dobry, skrupulatny, rzeczowy i kontaktowy człowiek. Pan Mecenas zawsze jest pod telefon i odznacza się dużą kulturą osobistą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Żołądź dnia: 2017-06-30 14:12:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Kozioł doradza mi w różnych kwestiach od dłuższego czasu. Nie spotkałem się jeszcze z takim zaangażowaniem w czyjeś sprawy. Traktuje je jak własne. poza tym terminy załatwienia spraw są krótkie. Czuję się komfortowo mając takiego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2017-04-16 14:08:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ze względu na profesjonalizm,rzetelność i szybkość w działaniu.Pan Mecenas wykazywał zaangażowanie zarówno podczas spotkań jak i w czasie całej prowadzonej mojej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-03-20 19:51:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata.Konkretny,terminowy,zaangażowany w sprawę. Z sukcesem poprowadził moją sprawę o odszkodowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-02-21 21:42:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry, skrupulatny, rzeczowy i kontaktowy człowiek. Pan Mecenas zawsze jest pod telefon i odznacza się dużą kulturą osobistą i wiedzą merytoryczną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-31 12:37:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe podejście do spraw, obsługa na najwyższym poziomie. Wysoki poziom szkoleń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zarząd DFUP dnia: 2017-01-05 16:31:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana adwokata Konrada Kozioł każdemu potrzebującemu profesjonalnej pomocy prawnej.Posiada duże doświadczenie i jest w pełni zaangażowany w sprawę klienta.Prowadził moją sprawę dotyczącą odszkodowania za wypadek.Podczas całego procesu wszystko dokładnie tłumaczył jak również pozostawał ze mną w stałym kontakcie telefonicznym i mailowym.Wszystko zakończyło się szybko i pozytywnie dla mnie.Bardzo dziękuję raz jeszcze Panu Konradowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2016-12-01 19:57:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata, przeprowadził bardzo sprawnie moją sprawę rozwodową, jest terminowy, dyspozycyjny, fachowy, ceny niskie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2016-11-04 23:06:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją