Opinie o Poradnia Dietetyczna Kaloria Patrycja Mazu Poznań

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Poradnia Dietetyczna Kaloria Patrycja Mazu

Zawód: Dietetyk 
Adres: Wielkopolskie, 61-152 Poznań Os Piastowskie 85
Telefon: Kom. 693918011
Adres e-mail: dietetyk.mazur(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.kaloria.com.pl
NIP:
5581689714
Opis działalności: Zajmuję się m.in.: nadwagą i otyłością, schorzeniami przewodu pokarmowego, nadciśnieniem tętniczym, chorobą wieńcową i miażdżycową, cukrzycą, chorobami nerek, chorobami nowotworowymi, alergiami i nietolerancjami pokarmowymi Słowa kluczowe: Dietetyk, dietetyka, gabinet dietetyczny

Ocena: 100% pozytywna 64x

Jakość usług: 100% wysoka 59x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 57x
Ceny usług: 100% niskie 56x 2x
Ilość opinii w serwisie: 64
Ilość odsłon profilu firmy: 3176
Data utworzenia profilu: 2013-03-12 11:06:17
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-02 12:45:41 

Opinie o Poradnia Dietetyczna Kaloria Patrycja Mazu

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra pani dietetyk z bogatym doświadczeniem, która umie wysłuchać pacjenta, a potem dobrze doradzić. Przy jej poradach życie staje się łatwiejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Albin dnia: 2018-08-12 18:40:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i uśmiechnięta Pani dietetyk. Jak się stosuje do zaleceń Pani Patrycji, to efekty przychodzą bardzo szybko. Jak najbardziej Polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leon dnia: 2018-07-19 19:18:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam w końcu do gabinetu pani patrycji, która potrafiła znaleźć stosowne antidotum na mój problem związany z nadwagą , ale też i cukrzycą. Wizyta bardzo profesjonalna, a zalecenia przynoszą bardzo pożądany efekt. Ogólnie jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Moniczka dnia: 2018-06-26 21:05:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawidłowa dieta jest bezpieczna i przynosi wiele porządanych efektów i dlatego skorzystałam z pomocy profesjonalnej Pani dietetyk. Otoczka całej wizyty bardzo miła i były na nim same konkrety, a to mi się podoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2018-05-26 22:27:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super dietetyk. Pani Patrycja bardzo szybko mi pomogła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-26 16:51:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalistka. Dzięki niej odmieniłem swoją dietę oraz wagę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-10 12:52:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry dietetyk, jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-09 12:15:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny usług sa adekwatne do tego co robi pani. Jestem bardzo zadowolona z moich wizyt, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-05 11:30:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miło i fachowo przeprowadzona wizyta. Pani Dietetyk z wielkim zaangażowaniem przeprowadziła pierwszą wizytę na której dokładnie objaśniła mi tajniki zdrowego odżywiania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2018-02-19 22:43:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Każdemu, kto waha się choć przez chwilę z całego serca mogę polecić Panią Patrycje. Jest ona nie tylko wspaniałym dietetykiem, ale też miłą i otwartą osobą, która zachęca do kontaktu. Ułożona przez nią dieta od samego początku była idealnie dopasowana do moich upodobań i potrzeb, a efekt diety jest po prostu fenomenalny. Podsumowując, jest smacznie i skutecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Azgul dnia: 2018-02-01 10:23:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,jestem bardzo zadowolona,profesjonalizm,sukces z Panią Patrycją murowany.Po 4 tygodniach mniej 6,300 kg. Pani dietetyk zawsze uśmiechnięta,aż chce się żyć jak podtrzyma na duchu,zachęci do działania.Posiłki kolorowe,smaczne i super dopasowane do gustu klienta.Nie mogę doczekać się kolejnej wizyty,raz jeszcze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2018-01-10 07:10:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dieta smaczna, prosta, przyjemna w stosowaniu. Pani Patrycja to pomocna i profesjonalna osoba. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2018-01-09 05:32:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie tylko w pełni profesjonalna, ale też miła, życzliwa i uśmiechnięta. Polecam. Z Panią Patrycją sukces gwarantowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2017-12-14 13:24:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tego właśnie szukałam! Pani Patrycja pokazała mi,że 'dobra dieta nie jest dietą', a prostymi zmianami w moim dotychczasowym jadłospisie, bez głodówki czy codziennego wycisku na siłowni można zdrowo i stopniowo tracić zbędne kilogramy! Dzięki zleconym dodatkowym badaniom oraz fachowej wiedzy moja dieta jest dopasowana do mnie, jem to co lubię i czuję się bardzo dobrze! Do mojej wymarzonej wagi jest już coraz bliżej, efekty są widoczne,wiec i motywacja rośnie! A każde spotkanie to ciekawość ile 'spadło' tym razem;) Polecam bardzo serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabrysia dnia: 2017-12-05 10:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Patrycja jest miłą, ciepłą i kompetentną osobą. Każdy kto boryka się z problemami żywieniowymi i trafi do Pani dietetyk, może liczyć na fachową i wszechstronną pomoc w swoich problemach. Polecam z całą odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edzia dnia: 2017-11-10 08:12:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam :-) Jestem żywym chodzącym dowodem na to co pani Patrycja potrafi zrobić, jak się robi to dokładnie o czym mówi. Sukces murowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2017-11-08 10:48:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Przez dłuższy czas próbowałam odchudzić się samodzielnie z żadnym efektem. Za sprawa Pani Patrycji nie tylko schudłam, ale co najważniejsze, odkąd jem "sama" nie tyję. Spotkania w sympatycznej i bezstresowej atmosferze. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2017-10-17 08:21:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ;-) Na prawdę super sprawa !! Schudłam i czuje się świetnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 2017-10-10 06:04:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: „Chudnę bez głodówki, a na dodatek jem to co lubię. Dzięki Pani Patrycji uwierzyłam w to, że mogę schudnąć. Nie tylko lepiej wyglądam, ale lepiej się też czuję. Uwierzyłam w siebie.Serdecznie polecam poradnię kaloria oraz pomoc Pani Patrycji Mazur
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2017-09-25 05:40:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Patrycji. Podejście do pacjenta w pełni profesjonalne i indywidualne…Jadłospisy także zadowalające i smaczne…Polecam poradnię Kaloria wszystkim, którzy chcą zrzucić kilka kilogramów!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Podekscytowana dnia: 2017-09-20 05:30:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Panią Patrycją to sama radość. Dieta ustalona idealnie , po której uciekło ze mnie 10 kg z czego jestem bardzo happy.Pani Patrycja ma świetny kontakt z pacjentem, z którym pracuje jest miła sympatyczna, a przede wszystkim skuteczna, moja radość jest dzięki Pani Patrycji, teraz tylko musimy utrzymać efekt i będzie rewelacja. Jak chudnąć to tylko w poradni Kaloria u Pani Patrycji Mazur. serdecznie polecam :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-16 07:44:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dieta i pomoc Pani Patrycji jest rewelacyjna , schudłam już 8 kg i czuję się rewelacyjnie. Dzięki Pani Patrycji moja samoocena skoczyła w górę. Pani Patrycja to wspaniały człowiek pomoże, doradzi.Serdecznie polecam jeżeli chcesz być piękna zgłoś się do Pani Patrycji Mazur :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-08-14 06:47:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Patrycja jest przesympatyczną osobą, działa cuda swoimi radami żywieniowymi i dietami. Posiłki są dostosowane do potrzeb klienta i przede wszystkim smaczne i sycące. Serdecznie polecam Panią dietetyk Patrycję Mazur!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jowita dnia: 2017-07-19 07:35:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Patrycji trafiłam z polecenia osoby która schudła ponad 20 kilogramów. Odchudzałam się odkąd pamiętam i przerobiłam wszystkie możliwe diety z różnym efektem, zawsze wracały zgubione kilogramy. Pani Patrycja swoim spokojem, pewnością siebie i kompetencją wzbudza zaufanie. Zaproponowana dieta, zawiera wszystko co lubię i najważniejsze odchudza! Pani Patrycja proponuje odchudzanie rozsądne, stopniowe i skuteczne. Jestem w połowie drogi, od 20 września schudłam prawie 10 kg, przede mną jeszcze 7-8 kg, ale wiem że tego dokonam z pomocą Pani Patrycji . Życzę wszystkim wytrwałości, cierpliwości i widocznych efektów odchudzania. POLECAM Panią Patrycję Mazur
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2017-07-17 10:39:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Patrycja jest świetnym specjalistą Potrafi zwalczyć każdy problem. Z całą odpowiedzialnością, polecam usługi Pani Patrycji Mazur
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2017-07-14 12:18:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam porady i usługi Pani Patrycji osoba w 100% zaangażowana i kompetentna :-)
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: SB dnia: 2017-06-07 12:40:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak już się odchudzać, to tylko tam. Przyjemnie, miło, efekty widoczne niemal od zaraz. Odkąd połączyłam regularne ćwiczenia fizyczne z dietą zbilansowaną w Kalorii, nie dość że schudłam, to nabrałam masy mięśniowej. To też było naszym celem. Jak mówiła pani Patrycja, chodzi też o to, bym dobrze poczuła się w swoim ciele. Czas spędzony u pani Patrycji na pewno nie był czasem zmarnowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Dyga dnia: 2017-05-26 09:24:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pani Patrycja to specjalistka od odchudzania.
Opinia dodana przez: Malami dnia: 2017-04-25 10:13:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszyscy szukający dobrego dietetyka mogą spokojnie zgłosić się do Pani Patrycji i być pewni, że dieta jaką ona zaproponuje będzie skuteczna i bezpieczna dla zdrowia. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lenka dnia: 2017-04-18 10:49:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Patrycja doskonale wie co to znaczy zdrowe i skuteczne odchudzanie. Oby więcej takich fachowców. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Faustka dnia: 2017-03-16 12:23:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwa profesjonalistka w swoim fachu. Posiada dużą wiedzę na temat odżywiania i wie jak ustalić dietę,żeby nie było później efektu jo-jo,którego żadna z nas nie chce. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 2017-02-22 10:30:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam schudnąć ale zależało mi na tym żeby to zrobić to mądrze czyli tak żeby nie zrujnować sobie zdrowia albo nie mieć później efektu jo-jo. Pani Patrycja zajęła się wszystkim, ułożyła dietę z jadłospisem, doradziła co jeszcze mam robić żeby schudnąć z głową i rzeczywiście widać efekty. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2017-02-20 11:15:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście, mega sympatyczna i co najważniejsze poważnie podchodzi do tego co robi. Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Patrycji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda P. dnia: 2017-01-27 13:41:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli chcecie się zdrowo odżywiać i spróbować uzyskać wymarzoną wagę bardzo polecam Panią Patrycję. Jest bardzo kompetentną osobą, która zawsze doradzi i pomoże. Super dobiera dietę, ,która nie jest "głodówką" jak inne diety z internetu po których ma się efekt jojo. Ja zawsze będę polecać każdemu, kto tylko zdecyduję się na profesjonalną opiekę dietetyka Panią Patrycje. Jesz to co lubisz i do tego chudniesz :). Ja jestem bardzo zadowolona z tego, że wybrałam Panią Patrycje i znalazłam Ją w internecie dzięki pozytywnym opiniom postanowiłam spróbować i jestem bardzo zadowolona bo był to strzał w 10 ! Także gorąco polecam. I powodzenia !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-03 12:11:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam – z dużą odpowiedzialnością. Profesjonalny pomiar, miła obsługa i troska nawet po wizycie. To duży doping i duża motywacj
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-02 10:37:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, to główne motto poradni Kaloria. Ja osobiście bardzo chwalę ich badania i sposób opieki nad klientem. Są bardzo rzetelni i mili. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magnolia dnia: 2016-12-15 18:00:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam problemy z wagą po ciąży i zgłosiłam się do poradni kaloria, gdzie uzyskałam odpowiednią pomoc w moim przypadku. Wszystko profesjonalnie zorganizowane od badań do programów żywieniowych. Ogólnie jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2016-11-21 21:07:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja współpraca z poradnią Kaloria była niezwykle owocna i do sezonu letniego udało mi się zbić na wadze. Fajny kontakt i przystępne ceny. Poradnia godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KARINA dnia: 2016-10-15 19:58:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po ciąży zaniedbałam się lekko i po jakimś czasie stałam się gruba i w końcu się wkurzyłam i coś postanowiłam z tym zrobić. Pomocy poszukałam w tej poradni, gdzie zostałam zdiagnozowana, a potem miałam już gotowy program dietetyczny. Już po kilku tygodniach przeglądając się w lustrze zaczęłam coraz bardziej siebie lubić. Poradnia godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andzia dnia: 2016-09-21 23:39:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po ciąży zaniedbałam się lekko i po jakimś czasie stałam się gruba i w końcu się wkurzyłam i coś postanowiłam z tym zrobić. Pomocy poszukałam w tej poradni, gdzie zostałam zdiagnozowana, a potem miałam już gotowy program dietetyczny. Już po kilku tygodniach przeglądając się w lustrze zaczęłam coraz bardziej siebie lubić. Poradnia godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andzia25 dnia: 2016-09-21 23:08:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety się spasłem i zacząłem zazdrościć innym plażowiczom świetnych sylwetek. Pani Patrycja zaleciła mi pewną diete która działa jak powinna. Moje zadaszenie znika ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2016-08-08 12:52:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: lepszej dietetyk nie znajdziecie wie co w trawie piszczy zna nowe trendy w leczeniu nadwagi i zna sie na ludziach dzieki czemu doskonale dobiera diete tak ze nie ma rzeczy niemozwliwych :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kuba dnia: 2016-07-15 11:17:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fajna poradnia, można zmienić styl życia, nie tylko dla otyłych, pomogli mi w unormowaniu moich posiłków i ułożeniu diety dostosowanej do mojego trybu życia, polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kamilaaa dnia: 2016-06-20 13:42:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetna poradnia, widać że przykładają się do swojej pracy, wizyta bardzo satysfakcjonująca, nic na szybko, rozmowa, pomiary, dokładny wywiad, dieta świetna, pożywna i pełnowartościowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: michasia dnia: 2016-05-29 19:25:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tesciowa mi polecila bo nagle zauwazylam u niej znaczny spadek wagi, myslalam ze ona jest chora a postanowila schudnac z pomoca wlasnie pani Patrycji, bylam zachwycona i tez chcialam! ;) no to mam minus 10 kg juz :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lucyna dnia: 2016-03-17 21:56:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jedna z lepszych decyzji w moim zyciu- zrzucenie 15 kg po ciazy, teraz jestem zadowolona z siebie i aktywna mama :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: szczesliwa mama dnia: 2015-12-28 14:24:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cukrzyca nadcisnienie moja maz musial zmienic styl zycia, schudnac na szczescie z pomoca KALORII sie mu udalo dziekujemy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marianna dnia: 2015-11-24 12:53:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja mama byla otyla i chorowala na cukrzyce wszyscy sie o nia martwilismy teraz jest w swietnej formie dba o siebie zdrowie sie poprawilo i to wszystko dzieki poradni Kaloria! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2015-08-29 13:00:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: duzy problem z nadwaga, nadmierne obciazenie stawow, ciagly bol, do tego cukrzyca- nie ma dla nich rzeczy niemozliwych! schudlam, poprawilam wyniki, zadbalam o forme, teraz moge wreszcie isc z mezem na dlugi spacer, wczesniej towarzyszyl temu bol stawow kolanowych... polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amanda dnia: 2015-07-28 12:42:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem pod wielkim wrażeniem, pomogli zmienić przyzwyczajenia żywieniowe mojego męża, wreszcie zaczął o siebie dbać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krysia dnia: 2015-05-06 13:31:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety dowiedziałam się o tym, że mam cukrzycę. Starałam się jednak myśleć pozytywnie i udałam się natychmiast do poradni dietetycznej. Przepisali dla mnie konkretną dietę, która sprawdza się doskonale. Zawartość cukru we krwi utrzymuje się teraz do pewnej granicy, zaś ja mam lepsze samopoczucie.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-02 08:41:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spotkania z dietetykiem mi bardzo pomogły. Chciałem przybrać na masie, porządnie wziąłem się za siebie i za treningi. Jako ektomorfik jest mi trudniej od przeciętnej osoby, całe szczęście zaczynam osiągać efekty, takie jak sobie życzyłem. Mam nadzieję, że do końca roku osiągnę swój cel.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-27 10:33:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problem z nerkami. Zalecono mi, abym poszukał dla siebie odpowiedniej diety. Bardzo się cieszę, że moje problemy są przeszłością. Polecam Medicus z Dworcowej w Szamotułach.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr - Szamotuły dnia: 2014-03-21 09:41:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Fajnie, że tam trafiłam, przy mojej chorobie właściwe odżywianie jest wskazane, dzięki diecie jest ok i to mnie cieszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-27 14:28:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedyś mi się wydawało, że poradnie dietetyczne oraz psychologiczne to liczą jedynie zyski, a nie pomagają ludziom. Z czasem jednak w obu przypadkach przekonałem się, że wcale tak nie jest, o ile się trafi na dobrych fachowców. Zgodnie z nazwą tego portalu - fachowcy!
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-10 11:36:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kaloria to bardzo fajny gabinet. Pani dietetyk ustaliła dla mnie dietę i się jej trzymam. Chudnę zdrowo, bez większych wyrzeczeń, zmiana sposobu żywienia dobrze mi zrobiła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-23 15:02:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też tam byłam, bardzo dobra lokalizacja, mam tam bardzo blisko, z tego co widziałam to wiele ludzi się tam przewija, nie dziwię się bo tam można dostać pomoc dietetyczną na wysokim poziomie, wiem coś o tym bo sama się o tym przekonałam na własnym przykładzie. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-02 10:33:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam ostatnio w Szamotułach, ponieważ tutaj mam bliżej. Przyjmują wprawdzie jedynie od 16, ale idzie bez problemu się dogadać.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-20 09:14:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Teraz wiem że odżywiam się właściwie i że zdrowo żyje. Dzięki wizytom w tej poradni wiem że dieta przyniosła pozytywne efekty i nie tylko schudłam ale też jestem zdrowsza. warto było tam iść. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-14 12:00:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100%!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-15 15:08:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dieta okazała się wybawieniem od ciągłych alergii pokarmowych. Jestem zachwycony efektem. Teraz mam spokój. Wszystkim plecam tą poradnię. Warto tam zajrzeć
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-13 14:51:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwe podejście do klienta, wyrozumiałość oraz skuteczność w zawodzie. Bardzo dobre dietetyczki, które wiedzą jak pomóc pacjentowi. W przeszłości miałem problemy z nadciśnieniem. Wyrazy uznania za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-09 08:26:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję bardzo za porady :) Stosowałam się do nich i udało mi się schudnąć. Muszę powiedzieć, że zajęto się mną bardzo profesjonalnie i bardzo to sobie cenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-08 15:51:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba nie mogłam lepiej trafić. Zajęli się mną bardzo kompleksowo. Dieta była bardzo szczegółowa. Dali mi wytyczne, których się trzymałam i chudłam dość szybko. To był dobry wybór. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-05 09:26:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją